Ayrılık acısına nasıl dayanıyorsunuz

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Merhaba hanımlar. Dün uzun yıllık birlikteligim bitti. Dugun yeri gelinlik çocukların isimleri evde bos bos otururken yapılacakların hayalleri hepsi bitti.. benim hatam yüzünden bitti. Elimde olmayan ama benim yaptığım bir sebepten ötürü.. bunu konusmak isteniyorum hatalıyım çünkü. Hatamı telafi edebilecegim bir sey yok. Dün severek aglaya aglaya ayrıldık. Bana dönmycek biliyorum, bir daha biz diye bir sey olmayacak onu da biliyorum.

Ama ben bu acıya nasil dayanıcam? Ölecek gibi oluyorum. Biliyorum ilk ayrılan cift biz degiliz ama onu hala deli gibi seviyorum. Bir başkasını düşünemiyorum hayatımda. Onun mutlu olmasını cok istiyorum ama baskasiyla olma ihtimali aklıma geldikce içim yanıyor. Neyse..

Siz cok sevdiginiz birinden ayrıldıktan sonra nasıl toparladınız kendinizi? Nasıl hazmettiniz bu durumu?

Onu aramak istiyorum gidip yalvarmak istiyorum ama biliyorum ki yapmamalıyım. İçimdeki bu acıyla yasamak da istiyorum aslında en azından ona dair hisler bunlar. Ama aileme hissettirmemeliyim, onları üzmeye hakkım yok benimle birlikte üzülüyorlar çünkü her üzüntümde. Onlar icin toparlanmalıyım.

Arkadaslar hatam ihanet degil asla.Zorbir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi.

**Barıştık arkadaşlar. :)

Son düzenleme:
Kendine ugrasacak bi hobi bul.. ya da bulundugun sehirde yapilabilecek iyilik aktiviteleri. Birilerine iyilik yap kendini mesgul et yani.. huzur evi ziyareti de olur gidip teyzelerle amcalarla dertles hem rahatlarsin hem onlar sevinir

Hatanız nedir tam olarak bilemiyorum ama her hatanın bir bedeli var malesef. Sizde sevdiğiniz adamı kaybederek ödüyorsunuz bunu. Zaten bedeli ödenmeyen hata 2.ni tekrarlamaya müsaittir bence. Onun için bir müddet daha bunun vicdan azabını çekip,sonra zamanla alışmaya başlıcaksınızdır.
Ben genelde üzüntümü kitap okuyarak,film seyrederek ve aklıma getirmemeye çalışarak atarım. Sizin de kafanız nasıl dağılıyorsa onları yapmalısınız.
Bolşans

Her şeyin İlacı Zamandır Zaman Tüm Acılarınızı Dindirecek...

Insallah..

Kendine ugrasacak bi hobi bul.. ya da bulundugun sehirde yapilabilecek iyilik aktiviteleri. Birilerine iyilik yap kendini mesgul et yani.. huzur evi ziyareti de olur gidip teyzelerle amcalarla dertles hem rahatlarsin hem onlar sevinir

Yoğun bir okul programım var ve dahil oldugum bir sosyal sorumluluk projesi.. bilmiyorum o hep benim aklımda her ne yaparsam yapaym. Unutmak degil niyetim sadece nasıl etrafıma hissettirmem bu durumu nasıl toparlanabilirim.

Merhaba hanımlar. Dün 9 yıllık birlikteligim bitti. Dugun yeri gelinlik çocukların isimleri evde bos bos otururken yapılacakların hayalleri hepsi bitti.. benim hatam yüzünden bitti. Elimde olmayan ama benim yaptığım bir sebepten ötürü.. bunu konusmak isteniyorum hatalıyım çünkü. Hatamı telafi edebilecegim bir sey yok. Dün severek aglaya aglaya ayrıldık. Bana dönmycek biliyorum, bir daha biz diye bir sey olmayacak onu da biliyorum.

Ama ben bu acıya nasil dayanıcam? Ölecek gibi oluyorum. Biliyorum ilk ayrılan cift biz degiliz ama onu hala deli gibi seviyorum. Bir başkasını düşünemiyorum hayatımda. Onun mutlu olmasını cok istiyorum ama baskasiyla olma ihtimali aklıma geldikce içim yanıyor. Neyse..

Siz cok sevdiginiz birinden ayrıldıktan sonra nasıl toparladınız kendinizi? Nasıl hazmettiniz bu durumu?

Onu aramak istiyorum gidip yalvarmak istiyorum ama biliyorum ki yapmamalıyım. İçimdeki bu acıyla yasamak da istiyorum aslında en azından ona dair hisler bunlar. Ama aileme hissettirmemeliyim, onları üzmeye hakkım yok benimle birlikte üzülüyorlar çünkü her üzüntümde. Onlar icin toparlanmalıyım.
ihanet mi sebep.
telafi edilemez ne olabilir ki.
evlilikte de karşılıklı ne hatalar oluyor.
her hatada ayrılsaydık işimiz vardı.
hiç mi bi şans yok.
madem seviyorsunuz karşılıklı yazık etmeseydiniz.

Aradaki hata sebebi ihanetse zaten acı cekmene gerek yok.
Değilse telafi edilemeyecek bir şey olduğuna inanmıyorum. Aşkından oluyorsan telafi yolunu dene.
Yine mi olmadı, bir iki aya geçer.
Kimse ask acısından olmuyor.

Hayır asla ihanet değil. Etmem zaten öyle bir sey olamaz.
Malesef telafi edebilecegim bir sey yok, onun kendi içiyle ilgili her sey. O affedebilirse olur affetmezse de olmaz. Bu sürede benden uzaklasmasi en iyisiydi. Benden uzaktayken de sanırım dönmemeye kendini ikna edecek..
Kimse ölmüyor evet, ama nasıl ayakta kalıyorlar. Benim ilk sevgilimdi ilk tecrübem. Hic ayrılık yasamadım cok zor geliyor.

Hatanız nedir tam olarak bilemiyorum ama her hatanın bir bedeli var malesef. Sizde sevdiğiniz adamı kaybederek ödüyorsunuz bunu. Zaten bedeli ödenmeyen hata 2.ni tekrarlamaya müsaittir bence. Onun için bir müddet daha bunun vicdan azabını çekip,sonra zamanla alışmaya başlıcaksınızdır.
Ben genelde üzüntümü kitap okuyarak,film seyrederek ve aklıma getirmemeye çalışarak atarım. Sizin de kafanız nasıl dağılıyorsa onları yapmalısınız.
Bolşans

2.sini tekrarlayabilecegim bir hata degildim zaten tamamen benim kontrolumde olan bir durum da degildi.. neyse sonuc olarak onu kaybederek ödüyorum bedelini.
Dediklerinizi deneyebilirim. Tesekkur ederim

bencede ihanet disinda hersey affedilebilir

ihanet mi sebep.
telafi edilemez ne olabilir ki.
evlilikte de karşılıklı ne hatalar oluyor.
her hatada ayrılsaydık işimiz vardı.
hiç mi bi şans yok.
madem seviyorsunuz karşılıklı yazık etmeseydiniz.

Yok asla ihanet değil. Ama onun icin onemli bir konuydu. Ben de öyle dedim herkes ne hatalar yapıyor hepsi atlatıliyor bana firsat ver ben telafi edeyim dedim ama olmadı icine sindiremedi. Kızmıyorum haklı herkesin degerleri farklı.

Yazık ettik olan o oldu

hatanız nedir bunu bilebilsek acınızın gecip gecmeyecegını de soyleyebılırız

bazı hatalar vardır birkaç gune unutulur ama bazısı insanın içine saplanır kalır

ben de severek ayrıldım eski eşim ve ondan evvel uzun süreli ilişkimden ama suanda baska bırı ıle evlıyım gecmıs gecmıste kaldı zamanla hersey unutuldu cok acılar cektım ama benım vicdanım rahattı

siz neden bu kadar beni affetmez dıyorsunuz ne yaptınız kı

Kabullenmek. Kendini kadere hayata teslim etmek. Herseyi oldugu gibi kabullenmek ise yariyor. Herseyin bir hayrinin oldugunu inaniyorum..kalben sende buna inanirsan ferahlarsin. Hayat hicbirzaman bize karsi degil .. hatta tam tersi hayat bizden yana :KK51:

Yok asla ihanet değil. Ama onun icin onemli bir konuydu. Ben de öyle dedim herkes ne hatalar yapıyor hepsi atlatıliyor bana firsat ver ben telafi edeyim dedim ama olmadı icine sindiremedi. Kızmıyorum haklı herkesin degerleri farklı.

Yazık ettik olan o oldu
yanlış anlama ama bilmediğimizden yardımcı da olamıyoruz bence tam
burada kimse seni tanımıyor
vurdun mu ne oldu da böyle yaptı
belki gerçekten ikna edici bir yol bulunur..

hatanız nedir bunu bilebilsek acınızın gecip gecmeyecegını de soyleyebılırız

bazı hatalar vardır birkaç gune unutulur ama bazısı insanın içine saplanır kalır

ben de severek ayrıldım eski eşim ve ondan evvel uzun süreli ilişkimden ama suanda baska bırı ıle evlıyım gecmıs gecmıste kaldı zamanla hersey unutuldu cok acılar cektım ama benım vicdanım rahattı

siz neden bu kadar beni affetmez dıyorsunuz ne yaptınız kı

Zor bir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi. Asla yapmayacagım bir sey hatta, kac kisiye kızmıstım denemeyin sevgilinizi diye.. ama olmadi kafamdaki seslerle başedemedim.. hatalıym affetmez.

Yazık ettik olan o oldu
herkesin değerleri var tabi de.
hayat bu herşey insanlar için.
kendisi de ummadığı hatalarda çıkar farkedemez bile.
eğer sana çok kıymet verseydi affederdi.
bu kadar katı olmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
mevzu çok kırmızı çizgiyi aşacak sertlikte değilse elbet.
bence gurur yapmış.
insanoğlu beşer şaşar.
bu kadar radikallik bu hayata fazla.
tabi mevzuya bağlı da ihanet te yoksa af ta dileyebildiysen
sanırım çok ta büyütülecek bişey değil.
sen de unutacaksın arkadaşım.
ölüm acılarına katlanılıyor.
aşk acısıdır tamam da salma kendini bu kadar.
seni istemiyosa sen de istemeyecek ağlamayacaksın.
değmez be kimse için.

Olanla ölene cagre yoktur
Allah kendisine gitmemiz icin bir cok skntilar verir
Dunyanin en buyuk sorunu bu olmadigini dusun misilleme yap kendini basina gelecek en kotu durumun icinde olacani dusun
Dua et, sukur et
Belkide hayirlisi boyleymis de
NAsip, kismet de
senin goremediklerini bilemediklerini Allah gorup biliyo eger senin icin hayirli olsaydin napar eder sana yazardi o kisiyi
Allah yardimcin olsun

Kabullenmek. Kendini kadere hayata teslim etmek. Herseyi oldugu gibi kabullenmek ise yariyor. Herseyin bir hayrinin oldugunu inaniyorum..kalben sende buna inanirsan ferahlarsin. Hayat hicbirzaman bize karsi degil .. hatta tam tersi hayat bizden yana :KK51:

yanlış anlama ama bilmediğimizden yardımcı da olamıyoruz bence tam
burada kimse seni tanımıyor
vurdun mu ne oldu da böyle yaptı
belki gerçekten ikna edici bir yol bulunur..

Zor bir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi. Asla yapmayacagım bir sey hatta, kac kisiye kızmıstım denemeyin sevgilinizi diye.. ama olmadi kafamdaki seslerle başedemedim.. hatalıym affetmez.

Back
X