Ayrılık acısına ne iyi gelir?

sare08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
152
46
98
33
Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum.6 yıllık iliskim bitti. Siyasi nedenlerden kavga cıktı ve o bana haketmeyecegim seyler söyledi bu konularda hep ılımlı olmaya calıstım ve alttan aldım. Uzaktan yürütmeye calısıyoduk ve bu gercekten kolay degil. İcim acıyor ama aglayamıyorum bile. Daha önce bir sürü ayrılık yasadık ve atlattık ama bu farklı. Tüm hayatımı ona endeksledigim icin zorlanıyorum suan vakit gecirmekte ve icimde hep bi bosluk.. Bu süreci nasıl anlatabilirim? Neler yapabilirim? İnanın dua etmek bile gelmiyor icimden. Dısardan cok güclü görünüyorum ama aslen mahvolmus durumdayım gerekirse pskolojik yardım almaya hazırım fikirlerinizi bekliyorum evet ayrılık acısına ne önerirsiniz :(

Calisiyor musun, eger calismiyorsan bir ise gir hem de yeni arkadas ortami edinmis olursun. Herseyin caresi zaman. Zaman gectikce acin da hafifleyecektir
Ne yazık ki işten ayrılmıştım kpss ye çalışmak için aynaya bakasım bile gelmiyor artık kendimi hep yetersiz hissedecegim, öneriniz için teşekkürler

Psikoloğa gideceğine bi spor salonuna yazıl sınırsız.

İş çıkışı bi gir, 10 da falan çık. Fitness, pilates, Kangoo jumps en Son yüzme, sauna, fin hamamı, jakuzi ohh allah ne verdiyse.

Hem sosyalleşirsin, hem güzelleşirsin, hem yorulduğun için nasıl uyduğunu Bilmezsin, aklına bile Gelmez.

Denendi, onaylandı ;)

Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum.6 yıllık iliskim bitti. Siyasi nedenlerden kavga cıktı ve o bana haketmeyecegim seyler söyledi bu konularda hep ılımlı olmaya calıstım ve alttan aldım. Uzaktan yürütmeye calısıyoduk ve bu gercekten kolay degil. İcim acıyor ama aglayamıyorum bile. Daha önce bir sürü ayrılık yasadık ve atlattık ama bu farklı. Tüm hayatımı ona endeksledigim icin zorlanıyorum suan vakit gecirmekte ve icimde hep bi bosluk.. Bu süreci nasıl anlatabilirim? Neler yapabilirim? İnanın dua etmek bile gelmiyor icimden. Dısardan cok güclü görünüyorum ama aslen mahvolmus durumdayım gerekirse pskolojik yardım almaya hazırım fikirlerinizi bekliyorum evet ayrılık acısına ne önerirsiniz :KK43:

valla ben de benzer durumdayım. burada başkalarının derdini okudukça ve insanların yorumlarını gördükçe kimse için bu kadar üzülmeye değmez diyorum. klişe olacak ama hayat gerçekten kısa. bazen dışarı çıkıyorum geziyorum. zihnimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum. tabi gece yatınca üzülüyorum o sessizlik iyi gelmiyor ama ne olursa olsun yürümüyorsa zorlamanın alemi de yok. sevmek yetmiyor bir ilişkinin yürümesi için. size tavsiyem kendinizi oyalamaya çalışın güzel şeyler düşünün. ileride çok daha iyi hissedeceğiniz günler olacağına inanın. bunları sadece size değil kendime de söylüyorum. başka insanlar için depresyona girmeye değmiyor. sonra boşa geçmiş bir zamandan başkası kalmıyor elinde. kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

6 yılın verdiği yaşanmışlık ve alışılmışlık var. İleriye baktığımda kimseyi sevemeyeceğimi düşünüyorum içimden bir parça koptu çünkü. Genelde hep üzülen taraf bayanlar oluyor 

6 yılın verdiği yaşanmışlık ve alışılmışlık var. İleriye baktığımda kimseyi sevemeyeceğimi düşünüyorum içimden bir parça koptu çünkü. Genelde hep üzülen taraf bayanlar oluyor 

benim de öyle uzun ilişkilerim oldu acısı taze olduğu için böyle düşünüyorsun. sonrasında daha çok seveceğin biriyle karşılaşıyosun. ayrıca karşılaşmasan da yaşama amacımız bir adama duyduğumuz aşk değil. kendimizi birine adıyoruz sonra olmayınca ah vah ediyoruz. aptallık bizimkisi en kaba tabirle. siz şu an zihninizi oyalayacak zevk aldığınız bir şeyler yapın. havalar güzel çıkın dolaşın çok bunaldığınızda. ve duygusal müziklerden filmlerden falan da uzak durun bu arada.

Ayrilik acisini ne yaparsan yap yasarsin. Ama kendini fazla yipratmanin alemi yok. Ben öncelikle neden ayrildigimi yazdim tüm kötü özellikleriyle beraber. Arayasim geldikce o yazdiklarimi okuyup durdurdum kendimi ve inandirdim en dogru kararin ayrilik olduguna. Onun disinda asla eve kapanmadim arkadaslarimla ciktim okulada gittim dersimide calistim. Tatilede gittim. Firsatin varsa sende git cok iyi geliyor.
Söyleyen olmus sporada gidebilirsin. Kendin icin sevdigin ne varsa yapabilirsin yeterki eve kapatma kendini. Cik gez eglen. Kendin icin birseyler yap kendine deger ver hicbirsey senden önwmli degil.

Sanırım ayrılık acısı beyinde 13 saniye sürüyormus gerisi bizim abartmamızmış teşekkür ederim önerilere açığım :$

Ne kadar üzüntü yaşadıysam hep acısını saçlarımdan cıkardım gidip maviye boyatacagım artık :-) mavi kadar güzel günlerimiz olsun

Zaman..
En derin yaralar bile zamanla sarılıyorsa bir erkek acısı ne ki zaman karşısında..
Korkma, "hakkımda hayırlısı böyleymiş" de.

Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum.6 yıllık iliskim bitti. Siyasi nedenlerden kavga cıktı ve o bana haketmeyecegim seyler söyledi bu konularda hep ılımlı olmaya calıstım ve alttan aldım. Uzaktan yürütmeye calısıyoduk ve bu gercekten kolay degil. İcim acıyor ama aglayamıyorum bile. Daha önce bir sürü ayrılık yasadık ve atlattık ama bu farklı. Tüm hayatımı ona endeksledigim icin zorlanıyorum suan vakit gecirmekte ve icimde hep bi bosluk.. Bu süreci nasıl anlatabilirim? Neler yapabilirim? İnanın dua etmek bile gelmiyor icimden. Dısardan cok güclü görünüyorum ama aslen mahvolmus durumdayım gerekirse pskolojik yardım almaya hazırım fikirlerinizi bekliyorum evet ayrılık acısına ne önerirsiniz :KK43:
Deniz havası ve dostlar çok iyi gelir

Dondurma, kitap, korku filmleri, hareketli moral veren şarkılar, bol bol gezme, yeni insanlarla tanışma, yüzme...

sadece zaman :KK43:

Psikoloğa gideceğine bi spor salonuna yazıl sınırsız.

İş çıkışı bi gir, 10 da falan çık. Fitness, pilates, Kangoo jumps en Son yüzme, sauna, fin hamamı, jakuzi ohh allah ne verdiyse.

Hem sosyalleşirsin, hem güzelleşirsin, hem yorulduğun için nasıl uyduğunu Bilmezsin, aklına bile Gelmez.

Denendi, onaylandı ;)
vayy süpermiş aklımda olsun tuttum bu fikri bide denenmiş onaylanmış:)))

Benimde 5 yıllık ilişkim bitti hayatım zaten çok yoğun geçiyor iş ev ama arkadaşlara daha fazla yoğunlaştım hiç kendi başıma kalmıyorum. Sosyalleşmek çok iyi gelir.

Evden cıkasım gelmiyor zaten bu şehre yeni tasındık arkadasım filan uzakta kaldı sadece yüzme havuzu var cevrede bol bol da kuaför gözlemledigim kadarıyla

Back
X