13 saniyeymiş aynen ben de sasırmıstım. Spor iyi bir fikir hem sıkılasırım13 saniye mi?Yok kız daha uzundu, hafta mı ay mı ne, sonrası abartmamızmış
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 saniyeymiş aynen ben de sasırmıstım. Spor iyi bir fikir hem sıkılasırım13 saniye mi?Yok kız daha uzundu, hafta mı ay mı ne, sonrası abartmamızmış
![]()
Bir an önce bu durumdan kurtulmam lazım. Suan yazmak iyi geldi acıldım. Ondan öncesi gözlerim kıpkırmızıydı ağlamaktan. İçime atsam mutluymus gibi kendimi kandırsam sonradan patlak verecek biliyorum doya doya acıyı yasayıp bitiricem inşallahBeni de tip olarak hiç yakistirmiyorlardi. Ama napalim gönül işte biz seçmiyoruz gönül seçiyor. Beynimiz seçse bunları zerre yaşamayiz. Dua et allah yüzünü göstermiş veled-i zinanin. Sinirlerini Parçalama artık 5 para etmeyen insanlar için. Sizin şimdilik ders değil de baya sosyallesmeniz lazım. Bu aciyla ders çalışmak mümkün değil.
Düşününce ne kadar aptalmısım filan diyorum. Atlatıp bunu dalga gecme boyutuna gelmen iyi olmus. Zor yine de ben arkadaslarıyla pub da gördüm check ini kriz gecirdim b vitamini bağlıyorlar bazen sinirlerim yatıssın diye. Seninki hepten ucmusBize gore öylede erkek arkadaşlarının yorumlarını bir görsen
Hele bi ahhhhh fotoğrafların dili olsada konuşsa yorumu vardı eski sevgilimin beni benden aldi.
Yanina yakismadgni dusunuyorsan hiç üzülme canm bana da oyle diolardi adamda esmerden bkms demek sarı sarı
Kaliteleri byle belli oluyor bana komik geldi hali snra düşününce sende dusn biraz öyle gelcek
Bana uzak ya napiosa yapsn kabullenmek lazm bitirebilmek icn onları gormek iyi oldu diorm kabullenip affedip içinden azad etmeden bitmez bu acı.Düşününce ne kadar aptalmısım filan diyorum. Atlatıp bunu dalga gecme boyutuna gelmen iyi olmus. Zor yine de ben arkadaslarıyla pub da gördüm check ini kriz gecirdim b vitamini bağlıyorlar bazen sinirlerim yatıssın diye. Seninki hepten ucmus
Sürekli affetme calısması yapıyorum. Hakkımızda hayırlı olsunBana uzak ya napiosa yapsn kabullenmek lazm bitirebilmek icn onları gormek iyi oldu diorm kabullenip affedip içinden azad etmeden bitmez bu acı.
Canim ben olsam once kardes, kuzen, arkadas kim varsa hemen cagiririm. Sonra nargile iceriz beraber. Ayrilan kimse ona bol şeker takviyesi.Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum.6 yıllık iliskim bitti. Siyasi nedenlerden kavga cıktı ve o bana haketmeyecegim seyler söyledi bu konularda hep ılımlı olmaya calıstım ve alttan aldım. Uzaktan yürütmeye calısıyoduk ve bu gercekten kolay degil. İcim acıyor ama aglayamıyorum bile. Daha önce bir sürü ayrılık yasadık ve atlattık ama bu farklı. Tüm hayatımı ona endeksledigim icin zorlanıyorum suan vakit gecirmekte ve icimde hep bi bosluk.. Bu süreci nasıl anlatabilirim? Neler yapabilirim? İnanın dua etmek bile gelmiyor icimden. Dısardan cok güclü görünüyorum ama aslen mahvolmus durumdayım gerekirse pskolojik yardım almaya hazırım fikirlerinizi bekliyorum evet ayrılık acısına ne önerirsiniz![]()
Cok tesekkur ederim yalnız kalmak bana da iyi gelmiyor. İnanır mısın ölürüm aglamaktan ama yine tek msj yazmam. Dısarıya karsı cok ketum ve saglam duruyorum ama bi koku bile günümü mahvetmeye fazlasıyla yeter. Ese dosta dedigimin fazlasını yüzüne saydıgım icin bunu bile bile gelirse onun sorunu :) dediklerini dikkate alacagımCanim ben olsam once kardes, kuzen, arkadas kim varsa hemen cagiririm. Sonra nargile iceriz beraber. Ayrilan kimse ona bol şeker takviyesi.
Herkes tum ayrılık hikayelerini anlatir
Gecenin sonunda asıl ayrilan kişi iyiki ayrılmışim moduna girer
Olmadi girmediyse geceyi korku filmiyle tamamlariz. Bir hafta uyguladığında etkisine inanamayacaksin.
Cevreni kalabalik tut. Güçlü falan değilsin. Agla dibe vur ne var bunda.
Dipnot; tekrar birleşme ihtimaliniz varsa adami camura fazla batirma. Sonra kimse unutmaz.
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah
Evet hic üzülen erkek görmedim. Olan bize olur. Ama huyunu biliyorum ayrılıgın ardından acılan sosyal medya hesapları arkadaslarım yanımda mutluyum seni unuttum pozları. Sonra unutuldugunu hissedince özledim msjları.. İçten bir amiin diyorumNeden hep biz kizlar dusunuruz erkeklerin niye keyfi yerindedir insallah doner dolasir sana gelirde senin umrunda bile olmaz o zaman o da anlar ne yaptigini
Hadi kolay gelsin inşallah. Yolun açık olsun :))Cok tesekkur ederim yalnız kalmak bana da iyi gelmiyor. İnanır mısın ölürüm aglamaktan ama yine tek msj yazmam. Dısarıya karsı cok ketum ve saglam duruyorum ama bi koku bile günümü mahvetmeye fazlasıyla yeter. Ese dosta dedigimin fazlasını yüzüne saydıgım icin bunu bile bile gelirse onun sorunu :) dediklerini dikkate alacagım
İnşallah tesekkur ederımBol bitter çikolata ve bol kitap
Bir sure bunlarla sal gitsin kendini agla bağır çağır
Sonra bir arkadaş demiş spor salonuna yazıl
Ne kadar çok şeyle uğraşırsan o kadar cabuk unutursun
Derdim bitmiyor.. Aradı ve bensiz yapamadıgını söyledi. Yine basa döndük. Görüşmeye basladık ama eskisi gibi degil. Cok farklı davranıyor. Bir yere giderken filan sanki ben yokmuşum gibi. Normalde gece saatlerinde çıkmamı hiç istemez. Çıkacagımdan degil de yem attım. Gayet umursamaz davrandı. Ne yapmaya calısıyor anlamıyorum. Sonunda yine üzülmekten korkuyorum. Benim nasıl davranmam gerekli. Cünkü daha önce hic karsılasmadıgım birisi var karsımda.
Vakitten bol ne var sürekli evdeyim.. Teşekkür ederim. Umarım iyi gelirCok baglanma tekrardan dikkat et..
Bu arada bende sana online oyun oynamanı öğrenecektim. LOL diye bi oyun var.
League of Legends asıl adı..ve cidden bagımlılık yaratan bi oyun öğrenildiği zaman tabi.
Böyle şeylere vaktin varsa gercekten sana iyi gelebilir.
Vakitten bol ne var sürekli evdeyim.. Teşekkür ederim. Umarım iyi gelir
6 yılın verdiği yaşanmışlık ve alışılmışlık var. İleriye baktığımda kimseyi sevemeyeceğimi düşünüyorum içimden bir parça koptu çünkü. Genelde hep üzülen taraf bayanlar oluyor 
Merhaba 3 senedir biriyle beraberdim ve ayrıldım. (O aldattı ve terk etti) Uzak mesafe iliskisiydi ve siyasi fikirlerimiz bile çok ayriydi benim işle ilgili hedeflerimi hep yargilardi.
Dün düşündüm de facebookta o kızar mı diye düşünmeden her siyasi şeyi paylasabilecegim. İstediğim partiye oy verebileceğim. Azıcık param olsun ankaradan atlayıp trenle eskisehire gidebilecegim. Hatta ona hesap vermeden karadeniz turuna filan bile katilirim tel başıma, kamplara giderim, kluplere katilirim....
Ben de sizin gibi şu an iş arayisindayim ve ciziken kendimi.hiç beğenmiyorum iliskimizin depresifliginden 20 kilo aldım ama spor yapacağım saçımı değiştireceğim vs vs.
Acinizi yaşayın önce 6 yıl hiç ama hiç kolay değil. İçinizden gelen ne varsa ifade edin konuşun. Merak.etmeyin her şey çok güzel olacak bir kanseri yendiniz belki de...
Cok yorgun hissediyorum. Bursa da yasıyorum. İş bulamadım halen tamamen ona sarmış gibiyim. Bir işe girebilsem her şey daha iyi olacakmıs gibi. Burada da bana uygun iş yok hastanede. İstanbul da buldum arkadaşlarımın calıstıgı yerde ama babam pürüz cıkarıyor onu da nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum hep böyle kısır döngü de kaldım. Duygusal olarak yerlerdeyim.