Ayrılık acısını yaşayan var mı

bende yaşadım ve bu gidişle tekrar yaşıyacam arkadaşımmm bende sevrek evlendim ama ayrılığın eşiğindeym derdimi anlatamıyorum kimseye boğouyorumm benimde içim yanıo YAŞADIKLARIMDAN VE DE YAŞAYACAKLARIMDANNN:(((..

ALLAH yardımcın olsun canımm :nazar::nazar:
inşaAllah aranız düzelir tez zamanda :nazar::nazar:

bende yaşadım ve bu gidişle tekrar yaşıyacam arkadaşımmm bende sevrek evlendim ama ayrılığın eşiğindeym derdimi anlatamıyorum kimseye boğouyorumm benimde içim yanıo YAŞADIKLARIMDAN VE DE YAŞAYACAKLARIMDANNN:(((..

canım seni dinlemek ıstiyorum.yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.birbirimize yardımcı olabilirız belki.simdi müsait değılım ama yazıcam daha sonra.özelden veya burdan anlatabilirsın

6 aylık evliyim kaynanamla beraber yaşıyorm şimdilik kaldığım ev çok küçük eşimle sadece gece konuşabiliyorz beraber hiç bişey yapamıorz annesi ilişkimizi ve kocamı yönlendiro yatak odamın kapısını kapatmama bile tepkili ailem ben den yarım saat uzakta ama 2-3 ayda bi görebiliorm onlarııı ya canım yanıo işte arkadaşlar boğuluorum ne yapacam bilmiorm usandıımm 6 aydaaa:((((

6 aylık evliyim kaynanamla beraber yaşıyorm şimdilik kaldığım ev çok küçük eşimle sadece gece konuşabiliyorz beraber hiç bişey yapamıorz annesi ilişkimizi ve kocamı yönlendiro yatak odamın kapısını kapatmama bile tepkili ailem ben den yarım saat uzakta ama 2-3 ayda bi görebiliorm onlarııı ya canım yanıo işte arkadaşlar boğuluorum ne yapacam bilmiorm usandıımm 6 aydaaa:((((

Ayy canım gerçekten çok zor bir durum yaa
Yani ne demek yatak odasının kapısını kapatmasına bile tepkili :20::20::20::20:
Canım ayrı eve çıkma imkanınız yok mu ?

canım ayrılıği kafana koyarsan her yaşadığın olaya güzel bakamazsin.güzel yönlerini gör.herkesin bi imtihanı mutlaka oluyo.kaynanan olmasa belki kocandan dayak yicksin.hat zot davranıck belki.öyle düşün,ilerde belki başka eve çıkarsınz,kocan ne diyo bu duruma

bir yakınımız yaşadı tüm bunları kız neler çekti kaynanasından çocuklarına bile sahip çıktı kızın çocuklar kıza anne demezdi kaynanasına anne derdi kaynana çocuklarla yatardı filan
bir gün sabrı taştı eşi de gerçekleri görmeye başladı ve ayrıldılar evden ahhh ne zorluklar çekti o kız şimdi kaynana ahhh o kaynana doktordan çıkmıyor yatağa düştü durumu da çok kötü annem söylüyor " ne yaptım da başıma bunlar geldi"diyormuşşş

canım birbirinizi seviyor ve ayrılığa üzülüyorsanız neden sorunların üzerine gidip çözmeyi denemiyorsunuz
benmde 3 yıllık bir ilşkm var ve sürekli kapris yapıp ayrılan taraf bendim hoşuma gidiyordu ayrılınca peşimden koşulması o kadar şımarıktım... ve sevgilim bu duruma el koymak için benden bir güzel ayrıldı sevmediğini bittiğini söyledi bende tamam dedim ama onun sevmediğini bilmek ve tüm çevremin arkadaş ortamımın değişmesi anlatılamaz bir şeydi ağlıyordum ve sürekli uyuyordum dayanamıyordum her geçen gün daha kötü oldum geceleri kızlarla dışarı çıkmak beni dahada etkiledi sürekli etrafımda mutlu ilişkiler vardı sanki. herkes sevgilisiyle. sonra 4-5 yıldır tanıdığım bir arkadaşmla görüşmeye başladım onun yanındayken unutuyordum ilişkimi biliyordu işi evi arabası tipi elektriği hepsi vardı ama ben onun yanından gidince yine üzülüyordum. kankam bize geldiğinde rahatlıyordum o gidince yine başa dönüyordum. bu arada bana ortak arkadaşlar haber getirmeye başlamıştı çok üzgün olduğunu bensiz yapamadığını filan ben inanmadım. başkasıyla görüşeceğimi öğrenince aradı dayanamadı sonra ben aradım değişeceğimi söyledim ve birleştik. huylarımı terketmeye çalışıyorum onunda bazı huyları var tabi karşılıklı orta yolu buluyoruz.. birlikte de ayrı da olmak çok zor bizim için bu arada sadece 1 hafta 10 gün kadar ayrı kalabildik

Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz.Annem üzülmesin diye yanın da ağlayamıyorum.Ağlamaya başladığımda da rahatlıyorum.Hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden sanki dünya durdu.Sürekli birde o neden üzülmüyor sorusu .

Bende aynı durumları yaşıyorum şuanda.
1 buçuk senelik ilişkim 1 ay önce bitti ilk 3 hafta ölü gibiydim zaten geçen hafta kendime geldim biraz bide aynı okuldayız biz her gün görmek konuşamamak dokunamamak...
Bunlar çok acı halada acım devam ediyor iyi olmaya çalışıyorum sadece sabır ve zaman diyorum...

Bende aynı durumları yaşıyorum şuanda.
1 buçuk senelik ilişkim 1 ay önce bitti ilk 3 hafta ölü gibiydim zaten geçen hafta kendime geldim biraz bide aynı okuldayız biz her gün görmek konuşamamak dokunamamak...
Bunlar çok acı halada acım devam ediyor iyi olmaya çalışıyorum sadece sabır ve zaman diyorum...

ya belki acım her geçen gün hafifliyck ama bitiren taraf benim.onun hala daha beni seviyo olup acı çektiğni bilmek ölüm gibi bişey.bide geceleri acılar son safhaya çıkar ya.dayanamiyo msj atıyo bana.acım yine en basa dönüyo.işkence çekiyorum

ya belki acım her geçen gün hafifliyck ama bitiren taraf benim.onun hala daha beni seviyo olup acı çektiğni bilmek ölüm gibi bişey.bide geceleri acılar son safhaya çıkar ya.dayanamiyo msj atıyo bana.acım yine en basa dönüyo.işkence çekiyorum

Bizdede ayrılan oydu ama geçen hafta beni sevdiğini sadece bişeylerin gitmediğini unutmak istediğini söyledi...
Bence birbirinizi seviyorsanız acı çektirmeyin derim aşk kolay bulunmuyor hem kendin acı çekiyorsun hem o...
Galiba bizim ayrılık sebebimizde onun bitmesi gerektiğini düşünmesi senin düşündüğün gibi yani...

eşim yaşadığıımız sorunların farkındayım ama benm hayatım böyle bişe yapamam diyo eğer annem le anlaşamıorsan ve gitmesini istiyorsan SEN GİDERSİNNN...diyo ayrılığı kafama koymuyorum ama yaşadıklarımın hepsi beni oraya gidio hadi şimdi söyleyn sizce ne yapmalıyımm ..:((((

Bize bunları yaşatanların hepsi gebersin inşşş :43::43:
Neden hep biz acı çekiyoruzz yaa? Neden neden nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :43:
Hepsi ölsün inşşşş :43:

bu acıyı yaşamayan çok az insan vardır heralde. sana tecrübelerimden söyleyebilirim ki için acır, kalbine biri bastırıyomuş gibi ağrır, geceleri ağlayarak uyursun, sabah kalkınca göz altlarının şişlerini kapatmaya çalışırsın, falcılara gidersin, her dakika acı çekersin........
ben bunların hepsini hatta çok daha beterini tam 7 ay yaşadım.. ama sizinki gibi anlaşamama deildi aldatıldım ben. bu yüzden ayrılık acım katlandı da katlandı. ha şuan ki durumumu sorarsan? 4 yıl geçti ve ben şuan birlikte olduğum kişiyle mutluyum. sorunlar yine oluyo ama zamanla bütün acılar geçiyor.. hatta geçmişe dönüp baktığımda gerçekten "iyi ki bitmiş" diyorum. daha iyi biriyle birlikteyim..

hakkında hayırlısı olsun canım. eğer çok seviyorum diyosan ve belli bi sebep yoksa zaten barışırsınız gibime geliyo.. ama artık olmaz diyosan da unutma ki zaman herşeyin ilacı.

Back
X