Ayrılık acısını yaşayan var mı

bu acıyı yaşamayan çok az insan vardır heralde. sana tecrübelerimden söyleyebilirim ki için acır, kalbine biri bastırıyomuş gibi ağrır, geceleri ağlayarak uyursun, sabah kalkınca göz altlarının şişlerini kapatmaya çalışırsın, falcılara gidersin, her dakika acı çekersin........
ben bunların hepsini hatta çok daha beterini tam 7 ay yaşadım.. ama sizinki gibi anlaşamama deildi aldatıldım ben. bu yüzden ayrılık acım katlandı da katlandı. ha şuan ki durumumu sorarsan? 4 yıl geçti ve ben şuan birlikte olduğum kişiyle mutluyum. sorunlar yine oluyo ama zamanla bütün acılar geçiyor.. hatta geçmişe dönüp baktığımda gerçekten "iyi ki bitmiş" diyorum. daha iyi biriyle birlikteyim..

hakkında hayırlısı olsun canım. eğer çok seviyorum diyosan ve belli bi sebep yoksa zaten barışırsınız gibime geliyo.. ama artık olmaz diyosan da unutma ki zaman herşeyin ilacı.

Senin adına sevindim canım inş mutluluğun bir ömür sürer..
Bende ayrıldım sevgilimden 3 yıl önce ..
Onun ardından 1,5 yıl ve 5 ay süren ilişkim oldu ama dün akşam beni ara ara arayan soran adam yine aradı.. Rahat bırakmıyor benii ki benimki aldatmaktan çok çok daha fazlaa..
Onu seven biri akrabası sonrası başka biri onunlayken benimle ollması sözlenmesi ve nişanına bile davet etmesiii ve nişanı beni sevdiği için atması.. Sonra tekrar bana şu 3 yıl içinde yalvarması aramasıı msj atması vs vss..
Of of ne dertliyim ben yaa, hiç bitmiyor bitmiyorrr...
Acılarım gün geçtikçe çoğalıyorr ve bnen artık altında eziliyorum bu acıların yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkk diye haykırmak geliyorr içimdennnnnnnnnnnnnnnnnnn :43::43::43:

Son düzenleme:
Senin adına sevindim canım inş mutluluğun bir ömür sürer..
Bende ayrıldım sevgilimden 3 yıl önce ..
Onun ardından 1,5 yıl ve 5 ay süren ilişkim oldu ama dün akşam beni ara ara arayan soran adam yine aradı.. Rahat bırakmıyor benii ki benimki aldatmaktan çok çok daha fazlaa..
Onu seven biri akrabası sonrası başka biri onunlayken benimle ollması sözlenmesi ve nişanına bile davet etmesiii ve nişanı beni sevdiği için atması.. Sonra tekrar bana şu 3 yıl içinde yalvarması aramasıı msj atması vs vss..
Of of ne dertliyim ben yaa, hiç bitmiyor bitmiyorrr...
Acılarım gün geçtikçe çoğalıyorr ve bnen artık altında eziliyorum bu acıların yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkk diye haykırmak geliyorr içimdennnnnnnnnnnnnnnnnnn :43::43::43:

off seninki de kötü durummuş canım Allah yardım etsin :5:

kızlar sevgilim her gece msj atıyor acısına,yazıklar olsun sana diyo :( anneme anlatmıştim bi iki gün önce meseleyi.bugün çekti kenara.o da dolmuş ıyice.ben seni bunca yasa kadar bunun içinmi yetiştirdim yazıklar olsun.baban senin için seni güzel yaşatmak için elinden geleni ardına koymadı.parasız yere mi gitcksin onca sene haberimiz olmadan neler yapmışsin bi daha aramıyck seni dedi.aramıyo dıyorum inanmıyo.güvenmiyorum sana demeye başladı.gözlerim karardı annemin kucağına yığıldım bian,uzan biraz dedi ama hala sayıyo.hiç birini anlatmadim sevgilime.hem o sayıyo hem ailemin güveni bitti.ve etrafa sahte gülücükler yayıyorum annem kızmasin diye.ama artık ayakta duruck mecalim kalmadı.

yaşadıkların çok normal. bak burada yazılanları oku ben normal olduğunu öyle anlamıştım offff ne günlerdi canım 3 ayı devireceğim geçmeyecek sandım dünya durdu ama şimdi çok farklı dayan biraz daha geçecek
ve sana bir tavsiye ne olursa olsun eğer sonunu göremiyorsan karşındaki insanın doğru olmadığını düşünüyorsan kararının arkasında dur

Aynı duyguları yaşıyoruzz, çok acı çekiyoruzzz..
Seni çok iyi anlıyorumm,, ben şuanda sadece yemek yiyorum ve uyuyorum...
Onun dışında yine yemek yapmak ve temizlik yapmakla geçiriyorum ömrümü..
Böyle avutuyorum kendimi napim ? başka türlü geçmiyor çünküüü :43:

arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım..1.5 yıl birlikte yaşadığım kesinlikle ewleneceğimizi düşündüğüm ilişkimi dün bitirme kararı aldım.ama bunu şimdi ona söylemek,hayatımda yoksun artık dmk bana dünyanın en zor kelimelerinden biri olarak gelior..biz siyah ve beyaz gibi iki zıt kültürden gelen insanlarız.ben cok rahatım oda konyalı cok muhafazakar bi aileden gelme.buna ragmen ben hayatımı değiştirdim.kıyafetlerımı değiştirdim..makarnadan baska yemek yapmayı bilmeyen ben sırf onun ıcın yemek yapmayı ogrendım,,karnıyarık,kebap vs yapar oldum..ama yok ıste olmayınca olmuor..sanırım bende artık yoruldum hep tek taraflı degısmeye calısmaktan..bıyerde bardak tasıor artık sanırım tasıyamıor..kac kere hakaret ettı,etrafı kırdı doktu sevıoruz dedık barıstık..ama yukarda arkadasımızın dedıgı gıbı sonunu göremiorum artık bu ılıskının..tek basına sewgi hiçbişiye yetmior..bi ömür mutsuz olmaktansa bölesi daha ii diorum.ama sanki hayat artık onsuz dewam etmıcek,hiç mutlu olamıcam gibi gelior..ruh gibi geziorum ortalarda..umarım bu acı gecıor ıse eger,,en kısa zmnda gecer cunku bu kalp acısı ıle ınsan ne kdr uzun sure yasar bilemiorum:50::50:

Back
X