bu acıyı yaşamayan çok az insan vardır heralde. sana tecrübelerimden söyleyebilirim ki için acır, kalbine biri bastırıyomuş gibi ağrır, geceleri ağlayarak uyursun, sabah kalkınca göz altlarının şişlerini kapatmaya çalışırsın, falcılara gidersin, her dakika acı çekersin........
ben bunların hepsini hatta çok daha beterini tam 7 ay yaşadım.. ama sizinki gibi anlaşamama deildi aldatıldım ben. bu yüzden ayrılık acım katlandı da katlandı. ha şuan ki durumumu sorarsan? 4 yıl geçti ve ben şuan birlikte olduğum kişiyle mutluyum. sorunlar yine oluyo ama zamanla bütün acılar geçiyor.. hatta geçmişe dönüp baktığımda gerçekten "iyi ki bitmiş" diyorum. daha iyi biriyle birlikteyim..
hakkında hayırlısı olsun canım. eğer çok seviyorum diyosan ve belli bi sebep yoksa zaten barışırsınız gibime geliyo.. ama artık olmaz diyosan da unutma ki zaman herşeyin ilacı.
Senin adına sevindim canım inş mutluluğun bir ömür sürer..
Bende ayrıldım sevgilimden 3 yıl önce ..
Onun ardından 1,5 yıl ve 5 ay süren ilişkim oldu ama dün akşam beni ara ara arayan soran adam yine aradı.. Rahat bırakmıyor benii ki benimki aldatmaktan çok çok daha fazlaa..
Onu seven biri akrabası sonrası başka biri onunlayken benimle ollması sözlenmesi ve nişanına bile davet etmesiii ve nişanı beni sevdiği için atması.. Sonra tekrar bana şu 3 yıl içinde yalvarması aramasıı msj atması vs vss..
Of of ne dertliyim ben yaa, hiç bitmiyor bitmiyorrr...
Acılarım gün geçtikçe çoğalıyorr ve bnen artık altında eziliyorum bu acıların yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkk diye haykırmak geliyorr içimdennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme: