Ayrılık acısının zirvesindeyim

burcumsu12

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
4.291
7.698
108
30
Sevgilimle ayrılalı bir hafta oldu ama aynı ortamdayız . Aynı şirkette çalılıyoruz. İster istemez görüyorum onu dayanamıyorum içim acıyo (şu an için ikimizinde iş değiştirme ihtimali yok) Yoluma devam edemeyecekmişim gibi geliyor. Her gördüğümde suçlu o olduğu halde boynuna sarılasım geliyor. Şu an evde hiç bir şey yemeden mide bulantısıyla ağlayarak oturuyorum. Acının zirvesi diye bir şey varsa tam oradayım. Birkaç gün önce adım attı. Ama tuttum kendimi. Ona dönmemem lazım. Çünkü biliyorum dönersem daha kötü şeyler yaşanacak. Ama böyle de nefes alamıyorum. Nolur yardım edin nasıl geçer bu sancı? Abarttığımı düşünebilirsiniz inanın başkası anlatsa bende öyle derdim. Ama bağıra bağıra ağlıyorum resmen durmuyor ağlamam can acım

Kininizi diri tutun! diyesim geldi içimden. Şaka şaka.
Madem kötü şeyler yaşatmış ve yine yaşatır diyorsunuz o özlem duyduğunuz anlarda bunu getirin aklınıza.
Zaten zamanla azalarak geçecektir

Sevgilimle ayrılalı bir hafta oldu ama aynı ortamdayız . Aynı şirkette çalılıyoruz. İster istemez görüyorum onu dayanamıyorum içim acıyo (şu an için ikimizinde iş değiştirme ihtimali yok) Yoluma devam edemeyecekmişim gibi geliyor. Her gördüğümde suçlu o olduğu halde boynuna sarılasım geliyor. Şu an evde hiç bir şey yemeden mide bulantısıyla ağlayarak oturuyorum. Acının zirvesi diye bir şey varsa tam oradayım. Birkaç gün önce adım attı. Ama tuttum kendimi. Ona dönmemem lazım. Çünkü biliyorum dönersem daha kötü şeyler yaşanacak. Ama böyle de nefes alamıyorum. Nolur yardım edin nasıl geçer bu sancı? Abarttığımı düşünebilirsiniz inanın başkası anlatsa bende öyle derdim. Ama bağıra bağıra ağlıyorum resmen durmuyor ağlamam can acım
Geçer zamanla evet daha çok yeni, inan geçecek. sen kararli ol.
Meskul olacağın biseyler bul. Kitap oku Pazl mesela çok iyi gelir ya da yetişkinler için detaylı boyama etkinlik yaprakları var onlardan al boya.cok iyi geliyor inan.

ilk zamanlar öyle olması normal. Ben de uzun iliskimi bitirdim. 1 ay olacak nerdeyse. Suan daha iyiyim. kafanızı mesgul edin mutlaka.

İki yıllık bir ilişkimiz vardı, başlangıcımızda bizim şirketten bi kızla daha birlikte olduğunu öğrendim aynı anda. Ama yeni öğrendim iki yıl sonra yani. Güzel bir ilişkimz vardı oyuzden bu kadar üzgünüm her şey çok güzeldi qma gururlu olmam lazım diyorum kendime
En başında fört halindeyken mi yapmış? Bir de ne dedi bunu söyleyince kabul mu etti inkar mı ediyor?

En başında fört halindeyken mi yapmış? Bir de ne dedi bunu söyleyince kabul mu etti inkar mı ediyor?
Telefonunda eski meaajlarını gördüm evet ilişkimizin en başında ikimizde aynı anda idare etmiş ama onunla ne kadar sürmüş ne zaman ayrılmış bilmiyorum. Telefonunu karıştırıp bulduğum için hiç söylemedim. Bir de ne yalan söyleyim aldatılmayı gururuma yediremedim. Başka bir sebebi bahane ederek ayrılmak istedim. Ufak bi mesleyi büyüttükçe büyüttüm o şekilde ayrıldık

Bugün böylesi gözyaşı döküyorsun ya ilerde seni çok daha fazla uzer bu adam. Ilk günlerde aldatılmak aptal yerine konmak en iğrenç şey. Bol bol spor yap yürüyüş yap... Böyle biri için üzülme değmez. Ölüm acısına bile dayanıyoruz üç kuruşluk adam ne ki de geç.

Hem suçlu o diyorsunuz hem de ona dönmemem lazım diyorsunuz,önce kafanızda netleştirin sonra bir şans daha hak ediyorsa verin. Çok kötü bir şey yaptıysa da "zaman her şeyin ilacıdır" derler, aşırı derecede kötü oluyorsanız da bir psikoloğa görünün derim ben.

Bu kisi iliskinin affedilmeyen günahlarindan biri olan aldatmayi gercekleştirmis o yüzden ağlayin, bağırın ama geçecek bunu bilin. İnsan her şeye alışıyor. İş yerinde görseniz bile sosyal medyadan ulaşım yollarini kapatin. Bu daha çok hatirlatir.
Aldattığını nereden anladınız ?

Telefonunda eski meaajlarını gördüm evet ilişkimizin en başında ikimizde aynı anda idare etmiş ama onunla ne kadar sürmüş ne zaman ayrılmış bilmiyorum. Telefonunu karıştırıp bulduğum için hiç söylemedim. Bir de ne yalan söyleyim aldatılmayı gururuma yediremedim. Başka bir sebebi bahane ederek ayrılmak istedim. Ufak bi mesleyi büyüttükçe büyüttüm o şekilde ayrıldık
Neden öyle bir şey yapıyorsunuz yahu? Çatır çatır yüzüne vursanıza? Aldatilmanin gururu diye bir şey yok, aldatmanın gurursuzlugu, yüzsüzlüğü, karaktersizliği var. Bence yüzüne vurun ve yüzleşin olayın iç yüzünü öğrenin hem içiniz rahat eder

Film, koşu, yürüyüş bunlara yönel her kötü hissettiğinde. Ağlamamı durduramıyorum diyorsan ağlaya ağlaya yap, özellikle fiziksel aktivite düşünmeni engelleyecek. Ve seni hangi düşünce bu kadar ağlatıyor onu düşün. Mesela onu mu özlüyorsun? Yoksa korktuğun şey yalnız kalmak mı? Yaptığı şey seni değersiz hissettirdiği için mi yoksa? İşte sebebini bulup ona yönelirseniz geçeceğini düşünüyorum çünkü şiddetli ayrılık acılarının altında genelde yanlış düşünce kalıpları oluyor. O düşüncenin mantıksızlığını anlayınca rahatlıyoruz.

Back
X