ayrılık, ama niye ayrılık?

adelyde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
46
24
28
33
merhaba!
konuya nerden gireceğimi, neyi anlatacağımı da bilmiyorum aslında; ama artık birileriyle bir şey paylaşmazsam delirecek gibiyim. :KK14: öneri, tavsiye için değil de sanırım, sadece anlatmaya ihtiyacım var.
erkek arkadaşımdan ayrıldım, 2,5 hafta oluyor. ortada bir problem yoktu o sırada, ama genel anlamda epey problemimiz vardı; bir yerde dayanamadım sanırım. o kadar huzursuzum, o kadar boşlukta ve gerizekalı gibi hissediyorum ki, o kadar olur. acaba kötü mü yaptım diyorum; ama mutlu, sorunsuz giden bir ilişkimiz de yoktu dediğim gibi. hatta sanırım hiçbir yere gittiği de yoktu. zira beni ciddiye almadığını düşündüğüm, bir türlü güvenemediğim için ayrıldım. öyle de bir ayrıldım ki, bunca zamandır içimde birikmiş ne var ne yoksa saydım, kırmak için, üzmek, sinirlendirmek için aklıma gelen her şeyi söyledim. kendimi biliyorum çünkü, ben dönmeye çalışacaktım yoksa. en azından onun için bir şeylerin geri dönüşü olmasın istedim. ama kötü mü yaptım acaba? güven olmadan bir ilişki nereye kadar gider ki? :( bir de 22 yaşındayım daha, ne diye bu kadar 'ciddiye alınma' meraklısı oldum, ne bekliyordum; onu da anlamış değilim.
nasıl toparlanılır yahu, aklımdan çıkmıyor ki. bir şeyle uğraşayım diyorum, beceremiyorum. bütün gün battaniyenin altında kıvrıldım yatıyorum, uykuya da dalamıyorum. bi' tuhaf oldum ben.:KK61:

Kendimi biliyorum demissin , ve bhnun icin icinde ne varsa.soylemissin...

Demekki sende farkindaydin , sona yaklastiginizin onun icin gerekeni yapmissun..
Iyide yapmissin zamanla gecer unutursun.
Neleri unutuyor insan.

geri dönüşü olmasını istemediğin için içinde ne var ne yok dökmüşsün canım şimdi neden acı çekiyorsunki.olan olmuş yapabileceğin bişey yok.arayıp özür dilesen onca dediklerinden sonra herşey normale mi dönecek sanki.zamana bırak herşeyi.kısmetinde varsa döner dolaşır seni bulur o kişi..çık battaniyenin altından hayatına kaldığın yerden devam et

iyi yapmışsın , bu yolda devam et tatlım ,güven duymadıgın an şutlamak en mantıklısı ..
Hic yatakta kıvranma mışıl mışıl uyu , galibiyetinin tadını çıkar :) ..sen şuan bir 1-0 öndesin :)

çok teşekkür ederim yorumlarınız için :)) sadece bahsetmek bile iyi gelmişti, bir de siz ayrıca iyi hissettirdiniz ki.:KK68:
çevremde konuşabileceğim pek insan da olmadığından sanırım, boşluğa düştüm ben biraz. iyi ki varsınız siz :))

merhaba!
konuya nerden gireceğimi, neyi anlatacağımı da bilmiyorum aslında; ama artık birileriyle bir şey paylaşmazsam delirecek gibiyim. :KK14: öneri, tavsiye için değil de sanırım, sadece anlatmaya ihtiyacım var.
erkek arkadaşımdan ayrıldım, 2,5 hafta oluyor. ortada bir problem yoktu o sırada, ama genel anlamda epey problemimiz vardı; bir yerde dayanamadım sanırım. o kadar huzursuzum, o kadar boşlukta ve gerizekalı gibi hissediyorum ki, o kadar olur. acaba kötü mü yaptım diyorum; ama mutlu, sorunsuz giden bir ilişkimiz de yoktu dediğim gibi. hatta sanırım hiçbir yere gittiği de yoktu. zira beni ciddiye almadığını düşündüğüm, bir türlü güvenemediğim için ayrıldım. öyle de bir ayrıldım ki, bunca zamandır içimde birikmiş ne var ne yoksa saydım, kırmak için, üzmek, sinirlendirmek için aklıma gelen her şeyi söyledim. kendimi biliyorum çünkü, ben dönmeye çalışacaktım yoksa. en azından onun için bir şeylerin geri dönüşü olmasın istedim. ama kötü mü yaptım acaba? güven olmadan bir ilişki nereye kadar gider ki? :KK43: bir de 22 yaşındayım daha, ne diye bu kadar 'ciddiye alınma' meraklısı oldum, ne bekliyordum; onu da anlamış değilim.
nasıl toparlanılır yahu, aklımdan çıkmıyor ki. bir şeyle uğraşayım diyorum, beceremiyorum. bütün gün battaniyenin altında kıvrıldım yatıyorum, uykuya da dalamıyorum. bi' tuhaf oldum ben.:KK61:

güvensizlik varsa babamın oğlu da olsa soğurum ben...
kaldı ki el oğlu..ne mihnetin varki, güvenmediğin adama bel bağlıcan..
salla gitsin...güven yoksa herşeyin yarım olurdu öyle bi adamla...

Daha yaşın küçük Tabiki Kalkıp yarın evlenmek istemezsin erkek arkadaşınla ama sana güven veren ilişkisinde sorumluluk almaktan çekinmeyen sana prenses gibi davranan birisini Arzu edersin umarım daha sağlıklı ilişki kurabileceğin bir kişi ile tanışırsın tatlım

Güven olmadan zaten bir yerde bir şeyler kopmaya mecburdur..en iyisini yapmışsın kendin için..zamana ihtiyacın var sadece..en azından içindeki zehri suratına akitmissin. .daha iyi olmuş. .

bende yakın zamanda benzer bir şey yaşadım ve sanırım kimseye güvenemiyorum bu güven problemi için yardım almam lazım ama kabul edin kızlar erkekler bizi bu hale getirdi . Sevgili adelyde adelyde sen şanslısın ben peri maslı gibi giden bi ilişkimi sırf bu mesele yüzünden ilk defa terkedilerek sonlandırdım . Gerçekten seven emin ol yüzüne de tükürsen arkandan sessizce sever tamamen bitiremez benimkinin gidesi varmış bahanesi oldu işte. Canını hiç sıkma böyle böyle büyüyoruz :KK54:

Back
X