• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık arifesi....:(

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Mrb kızlar ne yapacağımı bilemiyorum erkek arkadaşıma karşı yoğun duygular hissedemiyorum heyecan yok samimiyet yok en önemlisi aşk yok(bunlar bende yok onda çoookk) ona hiç yalan söylemedim burada yazdıklarımı onada anlattım o çok seviyor çok değer veriyor ama bende tık yok çevremdeki insanlar sakın ayrılma böylesini zor bulursun fln diyorlar ama sevmeden nasıl ewlenebilirim kii....dün akşam ciddi ciddi bu konuyu konuştuk 2 gün içinde ya tamam ya dewam kararı alıp noktayı koymam gerek fakat tam ayrılık arifesinde kararsızlık yaşıyorum içimde bi burukluk var neden böyle oldu bilmiorum canım çok sıkkın çok üzgünüm napıcam ben yaa off

samimiyet yok derken?? aşk yok derken??
ne zmandır birliktesiniz yaşlarınız kaç?

eğer gerçekten içinse duygular yoksa ne kadar uzatsanda boş canım tek taralı yürümezki ne kadar zorlasanda aynı durumdayız karşımdaki çok seviyor ama bende bitti o duygular içimden hiçbirşey ypmak bile gelmiyor çok iyi düşün ama gerçekten tek taraflı olmuyor canımm

ben 20 yaşındayım o 25 yaşında yaklaşık 6-7 aydır birbirimizi tanıyoruz aşk ve samimiyet yok derken anlatmak istediğim şu; hani hep görmek istersin onu gördüğünde heyecanlanırsın ya da o aradığında...bunlar yok bende o bişeyler yapmak istiyor benim içimden gelmiyor ona da söylüyorum bu sefer üzülüyor o üzülünce bende ne yapacağımı şaşırıyorum mesela ona sıcak olmadığımdan yakınıyor ama içimden sıcak dawranmak gelmiyor tüm bunlara rağmen bu içimddeki burukluğada anlam veremiyorum :(:(:(

sanırım sendeki alışkanlık olmuş canım ona değer veriyorsun ama aşk anlamında değil onun aşkı belli ki hoşuna gidiyo karşılık verememenin stresi seni böyle bunaltıyo bence..

eğer onu üzmek istemiyorsan belli bir süre ara verin,sen de duygularından emin olursun,daha iyi düşünürsün...ama ben senin yerinde olsam bana çok değer birisini asla bırakmazdım...

Mrb kızlar ne yapacağımı bilemiyorum erkek arkadaşıma karşı yoğun duygular hissedemiyorum heyecan yok samimiyet yok en önemlisi aşk yok(bunlar bende yok onda çoookk) ona hiç yalan söylemedim burada yazdıklarımı onada anlattım o çok seviyor çok değer veriyor ama bende tık yok çevremdeki insanlar sakın ayrılma böylesini zor bulursun fln diyorlar ama sevmeden nasıl ewlenebilirim kii....dün akşam ciddi ciddi bu konuyu konuştuk 2 gün içinde ya tamam ya dewam kararı alıp noktayı koymam gerek fakat tam ayrılık arifesinde kararsızlık yaşıyorum içimde bi burukluk var neden böyle oldu bilmiorum canım çok sıkkın çok üzgünüm napıcam ben yaa off

bak şuan sevgilimin yanından geliyorum ve ağlayarak yazıyorum çünkü ayrıldık.iftar yemeğine çıkmıştık ama ayrıldık döndüm.beni seviyor ama ne çiçek alır ne sürpriz yapar ne içten sarılır ne iki güzel söz söylere.sürekli söylüyorum 11 aydır çıkıyoruz tamam diyor değişen birşey yok.bugünde sürekli eleştiriyorsun işine gelmiyorsa gidebilirsin dedi ben de geldim.arkamdan da güle güle dedi.senin gibi benim için deli olan 2 yıllık sevgilim vardı hatta nişanlandık ama ben de senin gibi onun beni sevdiği kadar sevemedim bunu da hiç ondan saklamadım.bana deli olurdu kıymet bilemedim.bak şimdi insan yerine konulmuyorum.aklını başına topla aşk dediğin şey balon gibi.

Belirli bir süre ara verin ikiniz içinde en iyisi olur..
O zaman tam olarak ne hissettiğinin farkına varabilirsin ama bence senin içindeki burukluk alışkanlıktan kaynaklanıyor..:delphin:

canım hemen ayrılıp bir anda kopma hissemiyorum dedigin seyler ayrı kaldıgında hissedebilicen seyler kaybettiginde degerini anlıyıp özleyebilicen seyler bir süre kafanı dinlee konusma düşünn eger o süredede gercekten aklına gelmiyorsa düşünmüyorsan bitmiştir gercekten sevmiyorsundur....

onu çok seviyorum o da beni çok seviyordu ama artık sevmiyor beni zoraki benimle olmaya çalışıyor ben üzülüyorum diye çekip gidemiyor.kendimi suçlu hissediyorum onu böyle elimde tutmaya çalıştıgım için sevmedigi zaman birşeyler yürümüyor.benimle mutlu olacagına inanmıyor.bense tam tersi eger sevebilecegine inanmıyorsan daha beter olur herşey hem kendini hem onu üzmekten başka bir işe yaramaz hiçbirşey eger ayrılırsanız inşallah çok üzülmezsiniz

bak şuan sevgilimin yanından geliyorum ve ağlayarak yazıyorum çünkü ayrıldık.iftar yemeğine çıkmıştık ama ayrıldık döndüm.beni seviyor ama ne çiçek alır ne sürpriz yapar ne içten sarılır ne iki güzel söz söylere.sürekli söylüyorum 11 aydır çıkıyoruz tamam diyor değişen birşey yok.bugünde sürekli eleştiriyorsun işine gelmiyorsa gidebilirsin dedi ben de geldim.arkamdan da güle güle dedi.senin gibi benim için deli olan 2 yıllık sevgilim vardı hatta nişanlandık ama ben de senin gibi onun beni sevdiği kadar sevemedim bunu da hiç ondan saklamadım.bana deli olurdu kıymet bilemedim.bak şimdi insan yerine konulmuyorum.aklını başına topla aşk dediğin şey balon gibi.

kesinlikle,AŞK bi balon,sönüyor zaman sonra..sonuna kadar katılıyorum..
ayrıca üzülme canım sen de,inşallah hayırlısı olur senin için..:çok üzgünüm:

6 7 aydır sevemediğin bir adamı daha da sevemezsin be güzelim ayrılırsan da çok iiydi nerde bulcam onun gibisini bana şöyle davranıyodu böyle davranıyodu diceksin o da zamanla geçicek.. birlikte olduğun kişiyle yaşıcak olan sensin çevre tabiki önemli ama kalbini dinle.. hem sevemedikçe tavırlarına da yansıyacak ve bence daha da üzeceksin..kalbini dinle derim sevgisiz asla olmazzz:umursamaz:

kesinlikle,AŞK bi balon,sönüyor zaman sonra..sonuna kadar katılıyorum..
ayrıca üzülme canım sen de,inşallah hayırlısı olur senin için..:çok üzgünüm:

kuru kuruya sevgi yetmiyor ve evlenmek için bu adamı 2 yıl beklemek zorundayım arada tutku yoksa nasıl bekleyeceğim.bugün iftara gittik onu bile ayarlamayı beceremedi kırk kere aradı nereye gidelim ben buldum yeri falan.tek başına bir işi halledip de bana hadi şuraya gidiyoruz demez.telefonu kapatırken ii tmm hadi hadi diye kapatır sanki askerlik arkadaşıyım.ruhum sıkıldı dayanamıyorum artık.

Öncelikle hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı çook teşekkür ederim ewet aşk sürekliliği olan bir duygu değil zamanla yerini sevgiye bırakır eğer gerçek anlamda aşksa tabi...ama ne bileyim o heyecanı yaşamak isteyerek ewlenmek gelecekteki güzel günleri hayal etmek bambaşka birşeydir heralde çok mu büyük konuşuyorum bunları yazarken bir yandanda korkuyorum aslında hani aşık olup ewlenirler sonrada ah ah nerden sewdim bu adamı die yakınmalarla başlayan cümleleri hepiniz duymuşsunuzdur...Sizin dediğiniz gibi yapıcam kızlar bir süre görüşmeyeceğim hem o da 1-2 gün sonra şehir dışına gidiyor ailesinin yanına 10 gün burda yok bu süreç hem onun için hem benim için güzel bir fırsat olabilir aslında böyle bişey aklımdan geçiyordu ama cesaret edemiyordum sanırım tekrar teşekkür ederim kızlar çok sağolun Allah sizden razı olsun bu mübarek gecede..... öpüyorum sizi

bende aşık degldim ilşkiye başladıgımda ama şimdi :asigim: :nazar:

aşk var heyecan var var da var delikafadulden

ben 20 yaşındayım o 25 yaşında yaklaşık 6-7 aydır birbirimizi tanıyoruz aşk ve samimiyet yok derken anlatmak istediğim şu; hani hep görmek istersin onu gördüğünde heyecanlanırsın ya da o aradığında...bunlar yok bende o bişeyler yapmak istiyor benim içimden gelmiyor ona da söylüyorum bu sefer üzülüyor o üzülünce bende ne yapacağımı şaşırıyorum mesela ona sıcak olmadığımdan yakınıyor ama içimden sıcak dawranmak gelmiyor tüm bunlara rağmen bu içimddeki burukluğada anlam veremiyorum :(:(:(
hayatım zorun ne o zaman?nikahlı kocanmı,yada çocuklarmı var ortada..ayrıl o zaman.sevmediğin birine nie dokunuyosun,elini tutup gözlerine bakıyosun.
hee sırf çevren onun gibisini zor bulursun diyolar die kendini zolamaya çalışıyosan yapma!istediğin kadar zorla aşk yoksa yoktur
yapıcağın en güzel şey ayrılıp ikiniz içinde en hayırlısını yapmak olucaktır

sen çevreye ne bakıyorsun, onlar heeep bişeyler der..
kendi içine bak bence.. beraber vakit geçirmekten hoşlanıyosan, anlaşıyosan, eğleniyosan, e düzgün de bir insansa bi takım duygular zamanla ve taşlar yerine oturdukça zaten gelişir.. öyle filmlerdeki gibi aşk tanımlamalarının peşinden koşmak saçma..

İlişki tuzaklarından biri daha... Karşı taraf sizi ziyadesiyle seviyor diye düşündüğünüzden sizde heyecan kalmamış. "Malum zat" biraz daha ölçüsüz davransa, ilgisini bu kadar belli etmese sizde heyecan başgösterirdi. Erkeklerin ilgisizliğinden yakınan hanımlar var lakin "er kişi" fazla ilgi gösterince de hanım kızlarda heyecan kayboluyor. (Aynı şey her iki cinste de var zaman zaman)Yalnız dikkatimi çeken nokta; bu kadar sevmesine rağmen karar sizden bile gelse 2 gün içinde "ya tamam ya devam" denecek olması... Bu gelişmenin ardından da canınızın sıkılması... Dediğiniz kadar "heyecansızsanız-sizde tık yoksa" gönül rahatlığıyla "güle güle" derdiniz... Burdan da şu mana çıkıyor; ya bilinçaltınızda dediğiniz kadar "tepkisiz" değilsiniz ya da başkalarının "bunun gibisini bulamazsın" sözüyle kendinizi bu ilişkiyi sürdürmeye zorluyorsunuz...

İçinizdeki burukluğa yukarda "anlam vermeye" çalıştım yerimseniben Doğru karar ve doğru insanla mutluluklar...

Back
X