Ayrilik, Ask Acisi, Birakanlar utansin

-Papaatya-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
10
0
Merhaba Kizlar .. :KK3:

Bu Ask Acisi ne Kötü birseymis böyle .. Insanin Kalbimi paramparca, Gözleri aglamaktan baska birsey yapmiyor, ve Yürek buna dayanamiyor .. Insan nasil Unutur ? Hayata nasil geri dönebilir ? Bu Aci azalmasi icin ne yapmali ? Gidenler neden bukadar Mutlu oluyor ? Hic mi Sevmediler ? :KK43:

Eylemlere katıl.
En ön safta yerini al.
Polislere ırıspı çıcığı falan de.
Esnaf varsa etrafta işler kesat mı ibnetorlar diye sor.
Bu maceradan sağ cikarsan pamuk gibi olursun.

Bence en guzel dua! yani gercekten zor donem sanki hayat duruyo yaptigin hic birseyden tat almiyorsun.. yuzun gulmuyo
bir an once aksam olsunda uyuyayim diyosun.. bence bu durumu atlatmak icin dualar cok iyi geliyor insana :KK19:

Sevmislerdir bir zamanlar ama gittiklerine gore artik sevmiyorlardir. Giden, gitmeden once gitmeye kendini hazirliyor, daha iliskideyken, ayriligi bildiginden, ruhsal olarak senden yavas yavas koparak ayriliyor. Terk edilense, herseyden habersiz bir anda dumur oluyor. Bunun sokunu bende yasadigim icin ne kadar zor oldugunu biliyorum. Ben "kimse icin degmez!!" diyerek acimi en kisa surede atmaya calistiysamda, en az 5 ay baya uzuldugumu bilirim. unutmasi veya o terk edilmislik ruh halinden cikilmasi biraz zaman aliyor. Ama bitiyor bir gun. Sonra gecmise donup baktiginda kendinin ne kadar kiymetli, onunsa ne kadar hanzo bir adam oldugunu dusunuyorsun :))

Sevmislerdir bir zamanlar ama gittiklerine gore artik sevmiyorlardir. Giden, gitmeden once gitmeye kendini hazirliyor, daha iliskideyken, ayriligi bildiginden, ruhsal olarak senden yavas yavas koparak ayriliyor. Terk edilense, herseyden habersiz bir anda dumur oluyor. Bunun sokunu bende yasadigim icin ne kadar zor oldugunu biliyorum. Ben "kimse icin degmez!!" diyerek acimi en kisa surede atmaya calistiysamda, en az 5 ay baya uzuldugumu bilirim. unutmasi veya o terk edilmislik ruh halinden cikilmasi biraz zaman aliyor. Ama bitiyor bir gun. Sonra gecmise donup baktiginda kendinin ne kadar kiymetli, onunsa ne kadar hanzo bir adam oldugunu dusunuyorsun :))
kesinlikle doğru,giden hazırlıyor,özellikle erkek böle yapıyor,kadının haberi yok,şok oluyor,dün senı seviyorum dıyen nasıl bugun el oluyor diye düşünüp duruyor...oysa haberi yokki o hiç gelmemiştiki gitse,emaneten duruyordu...vuvut dilini söyldiklerini gözlemle gideceğini belli ediyor,ama anlamlandırmıyoruz

ayrılık acısı tarıfı olmayan bır acı bazen olum acısından bıle agır gelıyor ınsana cunku hayattta oldugunu bılıyorsun ama ınsan o zor gunlerıde atlatıyor emın ol sonra arkana baktıgında kendıne sadece guluyorsun hıc bır sey senı uzecek kadar degerlı olmasın hayatında ben bunu ogrendım :KK43:

yeni gelen kişiyle unutulur. yani seçici olunduğu taktirde, yeni gelen kişinin sizin ruhunuza hitap edip etmediğine iyi bakarsanız gerçekten hem unutturuyor, hem de tekrar yeni bir aşk doğmasına yol açıyor.
belki de ben ilişki sırasında bağlı kalan, ama ilişkiyi karşı taraf bitirince de bağlılığımı azaltıp sonunda bitiren biriyim. bilemeyiz. benim yaptığım tek şey güçlü kalıp, ilk olarak tabiki onsuz da yaşanacağını öğrenmemle başlıyor.
ve her şeyden önce ciddiyet ciddiyet...
allah umarım ciddi insanın karşısında ciddi insanı çıkarır. ciddi olmayan insanların karşısına da dengesizleri çıkarır başka bir şey demiyorum.

Merhaba Kizlar .. :KK3:

Bu Ask Acisi ne Kötü birseymis böyle .. Insanin Kalbimi paramparca, Gözleri aglamaktan baska birsey yapmiyor, ve Yürek buna dayanamiyor .. Insan nasil Unutur ? Hayata nasil geri dönebilir ? Bu Aci azalmasi icin ne yapmali ? Gidenler neden bukadar Mutlu oluyor ? Hic mi Sevmediler ? :KK43:

"ZAMAN" diyorum. inan zamanla adını bile hatırlamayacaksın. kendine hobiler bul. resim yap,spor yap, aktivitelere katıl, slow şarkı dinleme(!), romantik film izleme (!) :)

X