Ayrılık Bir Kadına Neler Öğretir?

.ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
209
93
Ayrılmak zordur. Alıştığınız, sevdiğiniz ve hayatınıza dahil ettiğiniz birinden hele ki o sizi terk ettiyse uzak kalmak bize çok zor gelebilir. Ancak ayrılıklar bize güzel dersler de verir. Eşinizden ayrılan kadınlar, ayrılık size ne öğretti?
ayriligin-ogrettigi-7-ders-5398122.Jpeg

Esimden degil ama nisanlimdan ayrildim. Coook zordu benim icin o karari alabilmek ve arkasinda durabilmek. Ama cok ders cikardim. Mutluyum huzurluyum cok sükür iyi ki ayrilik kararini almisim diye sükrediyorum.

En basta ögrendigim sey hic kimseyi kendinden fazla sevmemek. Simdiki aklim olsa ona o kadar deger verip göklere cikarmazdim. Kendimden ödünler vermezdim. Ona göre degil kendime göre yasardim. Önce kendime deger verirdim kendimi daha cok severdim :)

İçinde bir yerlerde küçücük de olsa tedirginlik, şüphe, korku varsa o ilişkiye hiç başlamamak gerektiğini,

Saygının bittiği yerde değil sevginin, kara sevdanın bile barınamayacağını,

Bir insanı asla tam olarak tanıyamayacağını,

Evlenirken eşinin ailesiyle de evlendiğini,

Bu hayata yalnız bir kez gelindiğini öğretti bana ayrılık.
Tek seferlik şansımız var, tek bir gençlik, tek bir ömür.
Ona da vah, tüh' le yazık etmek istemediğimi öğretti.

Ben hep sıkıldığım için ayrılmıştım. O yuzden uzuntu, boşluk fln yaşamadım. Aksine oh çekerdim.
Ama başta deli gibi seviyorum onsuz ölürüm dediğin insanlardan bir süre sonra köşe bucak kaçmaya çalışabiliyormuşsun.
Yani kimse öyle sandıgımız gibi matah değilmiş. Her duygunun adı aşk olmuyormuş.
Böyle işte.

Ayrılık bir kadına ya akıllanıp olgunlaşmayı öğretir yada tamamen zıvanadan çıkıp delirmeyi :)

Konu hakkında değil de, yazdığınız yorumlar hakkında bir iki kelam etmek isterim.
Ne mutlu ki size akıllı hatunlarsınız, geleceğinizin paramparça olacağını gördüğünüz an bitirmişsiniz ya da karar vermişsiniz. Her ne olursa olsun benim dediğim olsun kadınlardan olmamışsınız.
Her ne olursa olsun o adam benim olsun, benim hayatım zehir olurken onunki de olsun diyen kadınlar var ve ben bundan nefret ediyorum ya nefret..

X