Ayrilik cok kötü canim yaniyor

Vesulat Refra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
38
10
88
37
Sevgili kizlar,

Ben 2 gün önce terk edildim. Esasinda cok gariptir ki ben terketmek istemistim ama yapamadim kiyamadim beraberligimize. 3 hafta önce tartistik, ona bütün bu bir sene icerisinde yaptigi hatalarini yüzüne vurdum. Bu ilk kavgamiz degildi. Arada bir kavga ederdik. Yaklasik 3 hafta sessizlikten sonra benim gönlümü almadi, zaten dik kafali gururu yüzünden bir nasilsin iyimisin diye bile sormadi. Cok incindim ve face de daha aktiflestim, misal onun da buludungu face gruplarinda daha aktif paylasim yapiyordum. Aslinda onun ilgisini cekmekti amacim. Bunun üzerine beni 3 hafta sonra sildi her yerden ve beni bana aciklama yapmadan hayatindan cikardi atti. Simdi suclu sucsuz aramiyorum ama. Ben mi hatali davrandim yoksa 17 gündür gelmeyen ilgi yüzünden iyi mi oldu bitmesi?

Ha ayrica su negatif özellikleri mevcuttu:
- Dinine bagli olmamasi
- ince fikirli olmamasi - benim kirilabilecegimi düsünmemesi
- Ruhu askiyla beslemiyordu - misal güzel sözler gelmiyordu
- Annesinin baskinligi beni korkutuyordu
- sanki sadece evlenmek icin evlenen bir adamdi
- fazla saka yapmaz, muzip degildi
- hergün nargile icmesi
- cep telefonuna bakamiyordum yasak koydu
- uzlasamamasi bazi konularda
- egosu ve kendine asiri özgüveni
- cimrilik (hediye almazdi fazla) - 1 senede 2 gül aldim
- günlük aktivitelerden uzak
- araba galerisinde satis elemani olarak calistigindan sürekli degistirdigi arabasiyla hava atmasi
- parasina güvenmesi
- ailesinin tuhaf olmasi - abisiyle tanistik ama hic konusmadi benle
- disko misko hevesi - hemde beraberlikte!
- ayrica cok sevdigi kankasiyla her türlü konuyu paylasmasi - nemahrem konular dahil

güzel yanlari:
- boyu, posu, yakisikliligi
- yanimda dururken cok gururlanirdim
- sevkatli davranmasi misal arabanin kapisini acmasi
- arkadas ortaminda beni koruyup kollamasi

Kizlar yinede üzülüyorum, ama bu listeye bakinca ohh cok sükür iyiki de bitmis diyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacim var :(

Sen çok şanslı bir kızsın. Şu listeye bak ya. Hiç böyle biriyle birlikte olunur mu?

Bir kere en büyük kusuru seni terk etmiş olması. Bu ölümcül bir kusur. Seni istemeyen birisi isterse İngiltere prensi olsun, ne anlamı var? Sen seni bütün kalbiyle sevecek birini istiyorsun.

Dinine bağlı olmaması da çok önemli bir sorun. Sen öyle isen dayanamazsın. Diğer özellikleri de boş bir özgüven sahibi, gıcık bir karakter gibi duruyor. Telefonuna baktırmıyorsa kesin başkalarıyla yazışıyor, araşıyordur.

Yakışıklı olması hiç önemli değil ki şu an sana öyle geliyordur. Bir süre sonra çok çirkin gelebilir.
Kapı açmanın nesi şefkat? Eşim inanılmaz şefkatli bir insandır. Yüzlerce örneğini verebilirim. Her zaman bana destek olur, asla üzülmeme dayanamaz, sana olmasın bana olsun der, ama bir kere bile kapımı açmadı.

bende bi sene oldu ayrilali, senin saydigin cogu negatif sey benim nisanlimdada vardi. iyiki sevgiliyken ayrilmissinizda nisan dugun kismina gelmemissin, ki canin o zaman dahada yaniyor.
saatleri gunleri aylari sayma. birak geçsin gunler, merak etme zamanla aciyi hissetmiyosun.
gun geliyor resimleri mesajlari hediyeleri varsa onlari bile yok ediyosun. geçer, ama zor geçer. dayanmalisin

Sag olun kizlar. Ben 2 hafta gecmesine ragmen cok dua ediyorum yipraniyorum cünkü. Mutsuzum ve kimseyi tanimak istemiyorum. Her nedense insan ayrildiktan sonra kötü yanlarini unutuveriyor. Nasil gececek bilmiyorum. Ask acisini nasil dindirebilirim. Bu sanci dayanilmaz :(. Üniversite de az kaldi mezun olmama, tam iyi vakit de denk geldi bu ask acisi. Gerekliymis gibi. Of :((...yeni birisi gelirse ne bilim alisamam sevemem diye korkuyorum...

Sag olun kizlar. Ben 2 hafta gecmesine ragmen cok dua ediyorum yipraniyorum cünkü. Mutsuzum ve kimseyi tanimak istemiyorum. Her nedense insan ayrildiktan sonra kötü yanlarini unutuveriyor. Nasil gececek bilmiyorum. Ask acisini nasil dindirebilirim. Bu sanci dayanilmaz :KK43:. Üniversite de az kaldi mezun olmama, tam iyi vakit de denk geldi bu ask acisi. Gerekliymis gibi. Of :KK43:(...yeni birisi gelirse ne bilim alisamam sevemem diye korkuyorum...
Seversin merak etme. Yalniz kalmamaya calis. Bos durma biseylerle ugras. Boşlukta kendine sarar onu aklamak icin ugrasirsin. Kotu yonlerini düşün

Kizlar...

Birşey daha canımı sıkmakta. Bu çocukla evlenmeye yeltendik. Annesi ile tanıştırdı, niyetinin ciddi olduğunu biliyordum bunu bana hissettiriyordu. Ve bu yüzden (evet pişmanım) biz yaşlarımız ilerlediği ve evlenmeyi düşündüğümüz için birbirimize epey bir yaklaştık. Fakat beraber olmadık. Yok evet yapmamamız gerekiyordu ve şimdi tövbe edip dualarımı ediyorum :(. Beni yargılamayın lütfen...

Ayrıldıktan sonra erkekler bu durumları kankalarına anlatır mı? Merak ediyorum açıkcası.
Benim eski erkek arkadaşım beni bir evli kankasıyla tanıştırmıştı.. Herşeyi paylaşıyorlardı aralarında.. Yani bana da anlatıyordu eskim.

Şimdi ne bilim terk ettikten sonra anlatmış olabilir mi özelimizi? Çok kötü oluyorum düşündükçe.. Onlarla tanıştım çünkü..

Fikirleriniz nedir?

Sevgili kizlar,

Ben 2 gün önce terk edildim. Esasinda cok gariptir ki ben terketmek istemistim ama yapamadim kiyamadim beraberligimize. 3 hafta önce tartistik, ona bütün bu bir sene icerisinde yaptigi hatalarini yüzüne vurdum. Bu ilk kavgamiz degildi. Arada bir kavga ederdik. Yaklasik 3 hafta sessizlikten sonra benim gönlümü almadi, zaten dik kafali gururu yüzünden bir nasilsin iyimisin diye bile sormadi. Cok incindim ve face de daha aktiflestim, misal onun da buludungu face gruplarinda daha aktif paylasim yapiyordum. Aslinda onun ilgisini cekmekti amacim. Bunun üzerine beni 3 hafta sonra sildi her yerden ve beni bana aciklama yapmadan hayatindan cikardi atti. Simdi suclu sucsuz aramiyorum ama. Ben mi hatali davrandim yoksa 17 gündür gelmeyen ilgi yüzünden iyi mi oldu bitmesi?

Ha ayrica su negatif özellikleri mevcuttu:
- Dinine bagli olmamasi
- ince fikirli olmamasi - benim kirilabilecegimi düsünmemesi
- Ruhu askiyla beslemiyordu - misal güzel sözler gelmiyordu
- Annesinin baskinligi beni korkutuyordu
- sanki sadece evlenmek icin evlenen bir adamdi
- fazla saka yapmaz, muzip degildi
- hergün nargile icmesi
- cep telefonuna bakamiyordum yasak koydu
- uzlasamamasi bazi konularda
- egosu ve kendine asiri özgüveni
- cimrilik (hediye almazdi fazla) - 1 senede 2 gül aldim
- günlük aktivitelerden uzak
- araba galerisinde satis elemani olarak calistigindan sürekli degistirdigi arabasiyla hava atmasi
- parasina güvenmesi
- ailesinin tuhaf olmasi - abisiyle tanistik ama hic konusmadi benle
- disko misko hevesi - hemde beraberlikte!
- ayrica cok sevdigi kankasiyla her türlü konuyu paylasmasi - nemahrem konular dahil

güzel yanlari:
- boyu, posu, yakisikliligi
- yanimda dururken cok gururlanirdim
- sevkatli davranmasi misal arabanin kapisini acmasi
- arkadas ortaminda beni koruyup kollamasi

Kizlar yinede üzülüyorum, ama bu listeye bakinca ohh cok sükür iyiki de bitmis diyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacim var :KK43:
Sana yemin ederim ayni şeyleri yasamisi 3 ay sonra başka biriyle cikiyor simdi daha dun öğrendim. Olumlu yanlari seninkinden de azdi benim. Sana nacizane tavsiyem sen sakinngeri adim atma. Sessiigini koru bak benim basligima da göz at istersen yasadigim şeyleri gör ders al

Kizlar...

Birşey daha canımı sıkmakta. Bu çocukla evlenmeye yeltendik. Annesi ile tanıştırdı, niyetinin ciddi olduğunu biliyordum bunu bana hissettiriyordu. Ve bu yüzden (evet pişmanım) biz yaşlarımız ilerlediği ve evlenmeyi düşündüğümüz için birbirimize epey bir yaklaştık. Fakat beraber olmadık. Yok evet yapmamamız gerekiyordu ve şimdi tövbe edip dualarımı ediyorum :KK43:. Beni yargılamayın lütfen...

Ayrıldıktan sonra erkekler bu durumları kankalarına anlatır mı? Merak ediyorum açıkcası.
Benim eski erkek arkadaşım beni bir evli kankasıyla tanıştırmıştı.. Herşeyi paylaşıyorlardı aralarında.. Yani bana da anlatıyordu eskim.

Şimdi ne bilim terk ettikten sonra anlatmış olabilir mi özelimizi? Çok kötü oluyorum düşündükçe.. Onlarla tanıştım çünkü..

Fikirleriniz nedir?
Bende yasadim o kadar benzer ki yasadiklarimi . Bende mutaasip bir ailede yetistim. Onunla yapmam dediğim herşeyi yaptim iatesem biiktede olabilirdik ama ben hic müsaade etmedim. Kulagima evliligimize garantinolur diye bile fısıldadi bak simdi bir başka kiza gitti benim konumada bakar misin ayni şeyler..

Kizlar...

Birşey daha canımı sıkmakta. Bu çocukla evlenmeye yeltendik. Annesi ile tanıştırdı, niyetinin ciddi olduğunu biliyordum bunu bana hissettiriyordu. Ve bu yüzden (evet pişmanım) biz yaşlarımız ilerlediği ve evlenmeyi düşündüğümüz için birbirimize epey bir yaklaştık. Fakat beraber olmadık. Yok evet yapmamamız gerekiyordu ve şimdi tövbe edip dualarımı ediyorum :KK43:. Beni yargılamayın lütfen...

Şimdi ne bilim terk ettikten sonra anlatmış olabilir mi özelimizi? Çok kötü oluyorum düşündükçe.. Onlarla tanıştım çünkü.. Fikirleriniz nedir?

Onun olumsuz özellikleri
1) cimriydi
2) Toplum içinde beni onure etmiyordu
Oturmasini kalkmasini bilmiyordu
Agzi bozuktu
İhlasli bir genç değildi
Çok.anneciydi zaten ailesi istemedi beni ondan sonra daha da degisti
Kendine bakmiyordu
Maddiyata benden daha değer veriyordu kaç kere gonlumu kirdi insanların icinde
Son donem hakaretleri oluyordu
Bana hep cinsel temasta bulunmak istiyordu
Muhabbetimiz kalmamisti
Hep telefonla bilgisayarla ilgileniyordu
İki kelimeyi bir araya getiremedi
İrade sahibi değildi
İliskimiz boyunca bir kere bile bulunduğum şehre gelmedi. Simdi o kiz için 600, liraya onun memleketine uçak bileti bamiyormus daha dun öğrendim bunlari canim o kadar yaniyor ki. Yüreğini o kadar parcaladi ki. Namusumla oynadi serefimle haysiyetimle hayallerimle. Ve ben salak gibi bu adama dört yolda yapmadigim şey kalmadi..
İlgisiz di son donem sevgisizdi birnyere bile gitmiyordur beraber

Kizlar...

Fikirleriniz nedir?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fa-yasiyorum-bunu.934905/page-6#post-46975914
bak bu da benim konum onun gece hayatı yoktu içkisi falan yoktu bunlar artı özellikse evet ama beni kahretti günlerdir hayata tutunmaya çalışıyorum ama yok üstelik benim memleketimi hiç ziyaret etmeyen adam kızın bulunduğu şehre gidiyormuş şimdi o cimri 600 liraya ucak bileti bakıyormuş. nerelere gşdeyim ben bilmiyorum ki daha 3.5 ay oldu ayrılalı yeni tanıdıgı bi kıza yaptıgı seylere bak

Kizlar...

Fikirleriniz nedir?
Bu kkısmı tamamen zihninden silip asla ylhayatina yeni girecek insana anlatmayacaksin. Herkesin özeli özelde kalirm eger anlataxak kadar karaktesizse daha da iyi ki dersin..

Ay kendimi yolacam. .bir..bu nasıl bir Mayıs ayiymis. ..iki bu adamların hepsi aynı mı. .evet...bu telefona yasak konulması ne oluyor. ..sen haklısın kardeşim benim ayrıldığım sevgilimi anlattın ilgisizlik uyumsuzluk sohbet yok güler yüz yok telefonlar ters çevrilir konur...mesaja cvp.bile gelmez baskalarinin mesajlarina aninda tik cvp verir ..haklı olurum dinlemez birde kuser konusmaz..oyyyyy ben kudurmustum sakin ol...haklısın sen kayıtsız şartsız odunla döve döve öldürsen haklısın bu adamlara verilecek en güzel cevap ayrılmak...

Aklamaya calisiyorum bir de var ya kendimi yolucam :KK70:. Yok, en güzeli böyle. Hic hayal kirikligi yok hayatimda. Oh nefis hayat. Arada bir gelip icimi darmadagin yapip gidiyor ama..ne yapalim düsünmeden edemiyoruz. Insanin ne gider zoruna? Sen tut bu beraberligi hep bir sekilde devam ettirmeye calis, o bir hatanda seni sallasin. Ha bir de o umut yokmu? Belki pisman olur diye..ya yok. Bu adam pisman olma hissiyatini da tasimiyor sanirim icinde. Artik beklemiyorum bile. Zaten artik kendi hayat rutinine dönmüstür mutludur belkide kim bilir.

Belkide baskasini bulmustur bile.. yazik.

olmsuz liste ama gönül neden zor kabul ediyorki? Ben alistim...ama özellikle bugün yine özledigimi fark ettim. Su hatiralar yokmu insani üzen. Oturdugun cafe, gittigin AVM'ler... Su bosluk yokmu kalbimi icine düsürdügüm...kurtar kendini kurtarabilirsen?

Kizlar en iyi unutma yöntemi nedir? Kendimi kitaplara verdim yine akilda o. Arkadaslarla da her zaman cikamiyorum.. Ailem uzakta yalniz kaliyorum... baskasini da tanimaya mecalim yok. Gönlüm el vermez.

En etkili yöntemler nedir unutmak icin?

Back
X