Ayrilik cok kötü canim yaniyor

olmsuz liste ama gönül neden zor kabul ediyorki? Ben alistim...ama özellikle bugün yine özledigimi fark ettim. Su hatiralar yokmu insani üzen. Oturdugun cafe, gittigin AVM'ler... Su bosluk yokmu kalbimi icine düsürdügüm...kurtar kendini kurtarabilirsen?

Kizlar en iyi unutma yöntemi nedir? Kendimi kitaplara verdim yine akilda o. Arkadaslarla da her zaman cikamiyorum.. Ailem uzakta yalniz kaliyorum... baskasini da tanimaya mecalim yok. Gönlüm el vermez.

En etkili yöntemler nedir unutmak icin?
Bende ariyorum en etkili yontemi. Zira bi sene oldu ayrilali. Ama hâlâ aklimda

hadi ya :( ben var ya cok korkuyorum. Herhalde bir kac aya kalmaz bir senelik beraberligimizi herseyi unutup baska bir kiz arkadasi olur. Bunlarin resmini görürsem cok üzülürüm sanirim. Ins görmem duymam. Yada ben mutlu olurum ondan önce :(.

hadi ya :KK43: ben var ya cok korkuyorum. Herhalde bir kac aya kalmaz bir senelik beraberligimizi herseyi unutup baska bir kiz arkadasi olur. Bunlarin resmini görürsem cok üzülürüm sanirim. Ins görmem duymam. Yada ben mutlu olurum ondan önce :KK43:.
Bende en cok ona uzuluyorum. O benden once birini bulup bana nispetende olsa biri olursa hayatinda... cok uzulur kahrolurum.

Bir gün güclü ve kendine güvenen biri. Bir gün de gecmis sollamis gitmis seni. Ya hep birincisi olsam ya ben? Hala kiskanmam normal mi? Yoo, hayir birsey yapmiyorum. Ama cok dua ediyorum. Bugün de öyle dalgaliyim, rüyamda gördüm onu. :(

Inanki suan aci cektigin icin hep bir umut, onda acik bir kapi ararsin veya acik bir kapi birakirsin ama hic degmez. unutman belki aylar alir, icinden atip ve geriyre baktiginda bir oh cekmen de aylar alir ama bu senin sagligin icin cok daha iyi olur. Boylelerin anca yakisikligi bizi tavlar, yoksa adam olduklarindan degil!

Sevgili kizlar,

Ben 2 gün önce terk edildim. Esasinda cok gariptir ki ben terketmek istemistim ama yapamadim kiyamadim beraberligimize. 3 hafta önce tartistik, ona bütün bu bir sene icerisinde yaptigi hatalarini yüzüne vurdum. Bu ilk kavgamiz degildi. Arada bir kavga ederdik. Yaklasik 3 hafta sessizlikten sonra benim gönlümü almadi, zaten dik kafali gururu yüzünden bir nasilsin iyimisin diye bile sormadi. Cok incindim ve face de daha aktiflestim, misal onun da buludungu face gruplarinda daha aktif paylasim yapiyordum. Aslinda onun ilgisini cekmekti amacim. Bunun üzerine beni 3 hafta sonra sildi her yerden ve beni bana aciklama yapmadan hayatindan cikardi atti. Simdi suclu sucsuz aramiyorum ama. Ben mi hatali davrandim yoksa 17 gündür gelmeyen ilgi yüzünden iyi mi oldu bitmesi?

Ha ayrica su negatif özellikleri mevcuttu:
- Dinine bagli olmamasi
- ince fikirli olmamasi - benim kirilabilecegimi düsünmemesi
- Ruhu askiyla beslemiyordu - misal güzel sözler gelmiyordu
- Annesinin baskinligi beni korkutuyordu
- sanki sadece evlenmek icin evlenen bir adamdi
- fazla saka yapmaz, muzip degildi
- hergün nargile icmesi
- cep telefonuna bakamiyordum yasak koydu
- uzlasamamasi bazi konularda
- egosu ve kendine asiri özgüveni
- cimrilik (hediye almazdi fazla) - 1 senede 2 gül aldim
- günlük aktivitelerden uzak
- araba galerisinde satis elemani olarak calistigindan sürekli degistirdigi arabasiyla hava atmasi
- parasina güvenmesi
- ailesinin tuhaf olmasi - abisiyle tanistik ama hic konusmadi benle
- disko misko hevesi - hemde beraberlikte!
- ayrica cok sevdigi kankasiyla her türlü konuyu paylasmasi - nemahrem konular dahil

güzel yanlari:
- boyu, posu, yakisikliligi
- yanimda dururken cok gururlanirdim
- sevkatli davranmasi misal arabanin kapisini acmasi
- arkadas ortaminda beni koruyup kollamasi

Kizlar yinede üzülüyorum, ama bu listeye bakinca ohh cok sükür iyiki de bitmis diyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacim var :KK43:
ıyı olan yanları cok azmıs bence ve kotu yanlarında cok cok hos olmayan seyler vr bence bosver derım ben

Arkadaslarim...

Yeni manita yapmis kendisine inanir misiniz? Tam da bizim yil dönümü tarihimizde. Sadece durum güncellemis. Gözümle görmedim...ama 30 gün sonra insan yeni birine asik olabilir mi?

Sen c8kolata filan al cocuklara dagit sevabina Allah korumus seni zaten ayrilacakmissin o seni terk etti die biraz kafana takilmis bence pesini birak hicbiyerden takip etme duygusal dusunme duygusal muziklerden filmlerden uzak dur sakin yalniz kalma kendini dinleyecek vaktin olmasin karsina biri cikarsa firsati kacirma cunku sevmesende adami o seni terkettiyse insan pskolojosi bunu hemen duygusala bagliyor buna izin verme ayrica devedede boy var afedersin adam gibi adam olsun seni sevsin terk etmesin

sagol güzel arkadasim...evet, ama kendimi kullanilmis gibi hissediyorum. Hic mi sevmedi de hemen manita yapti? Niye özellikle bugünü tarih olarak secti, anlayamiyorum?

senin yasadıklarını o kadar ıyı anlıyorum Kİ ... aynı şeyler hep aynı şeyler 10 yıllık arkadasımdı 3 yıl sevgılı babında görüştük bır msj la bıten konusmalar aylar sonra bırsey olmamıs gıbı kaldıgı yerden devam eden merhaba msjı bunu bende yaptım oda yaptı.hayatlarımızdan hıc cıkmadık ama burdakı salak bendim ben hayatımı yasamaya devam etmedım bekledım onu hep biz uzaktaydık aramızda çok buyuk kmler vardı ama bunlar bana engel dııldı neler yasadık neler ona hiç güvenmedim çünkü seven adamın gelgıtlerı olmaz uzak bıle olsa dedım ve sevgılım var benden uzak dur dedım engelledım hep geldı hersekılde geldı bende onun sevgılısıyle resmını görmeme ragmen sustum kabul ettım.en son ben bunu heryerde engelleyıp sıldım ve daha aramaz aramıycak dedım uzerınden 2 ay gectı aradı ama bu sefer hersey cok farklıydı evlenıcektık oyle seyler le benı benden aldı kı bastırdıgım o kadar duyguyu oyle bır gun yuzune cıkardı kı ben artık kendı hayatımdan ısımden karıyerımden bıle vazgecıp onun ıcın herseyı göze almaya bıle kalktım.bu hayat sadece onun mutlulugu ıcın vardı benım ıcın artık ve bır gun bana ben mutlu degılım dıyıp gıttı ..Ben onun ıcın kendımden vazgecmıstım ama benı bok gıbı bıraktı gıttı ve gıderken benden cok sey alıp götürdü.Sevmek mı tıksınıyorum ama mutlu olma ıhtımalı bıle canımı yakıyor.Ben sadece allaha havale edıyorum bu saatten sonra ne yaparsa yapsın allaha havale et degmıyor mus gecelerı uyanıp dualar ettıgım ah ettıgım bırı var artık .ah edenın ahı kalır mı?

Evet ayrildiktan sonra 6 gün yeni kiz arkadasi edinmis vay be...
istedigini yapsın onla mutlu olucak mı sanıyorsun ilk işin bişe duymamak olsun ben öyle yapıyorum hatta ona en güzel cevap mutlu olmak tekrar aşık olmak ahh ederım ama onun ekmegıne yağ sürmüycem sende yapma sallama hayatına bak için yana yana yap...

Back
X