Sevgili kizlar,
Ben 2 gün önce terk edildim. Esasinda cok gariptir ki ben terketmek istemistim ama yapamadim kiyamadim beraberligimize. 3 hafta önce tartistik, ona bütün bu bir sene icerisinde yaptigi hatalarini yüzüne vurdum. Bu ilk kavgamiz degildi. Arada bir kavga ederdik. Yaklasik 3 hafta sessizlikten sonra benim gönlümü almadi, zaten dik kafali gururu yüzünden bir nasilsin iyimisin diye bile sormadi. Cok incindim ve face de daha aktiflestim, misal onun da buludungu face gruplarinda daha aktif paylasim yapiyordum. Aslinda onun ilgisini cekmekti amacim. Bunun üzerine beni 3 hafta sonra sildi her yerden ve beni bana aciklama yapmadan hayatindan cikardi atti. Simdi suclu sucsuz aramiyorum ama. Ben mi hatali davrandim yoksa 17 gündür gelmeyen ilgi yüzünden iyi mi oldu bitmesi?
Ha ayrica su negatif özellikleri mevcuttu:
- Dinine bagli olmamasi
- ince fikirli olmamasi - benim kirilabilecegimi düsünmemesi
- Ruhu askiyla beslemiyordu - misal güzel sözler gelmiyordu
- Annesinin baskinligi beni korkutuyordu
- sanki sadece evlenmek icin evlenen bir adamdi
- fazla saka yapmaz, muzip degildi
- hergün nargile icmesi
- cep telefonuna bakamiyordum yasak koydu
- uzlasamamasi bazi konularda
- egosu ve kendine asiri özgüveni
- cimrilik (hediye almazdi fazla) - 1 senede 2 gül aldim
- günlük aktivitelerden uzak
- araba galerisinde satis elemani olarak calistigindan sürekli degistirdigi arabasiyla hava atmasi
- parasina güvenmesi
- ailesinin tuhaf olmasi - abisiyle tanistik ama hic konusmadi benle
- disko misko hevesi - hemde beraberlikte!
- ayrica cok sevdigi kankasiyla her türlü konuyu paylasmasi - nemahrem konular dahil
güzel yanlari:
- boyu, posu, yakisikliligi
- yanimda dururken cok gururlanirdim
- sevkatli davranmasi misal arabanin kapisini acmasi
- arkadas ortaminda beni koruyup kollamasi
Kizlar yinede üzülüyorum, ama bu listeye bakinca ohh cok sükür iyiki de bitmis diyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacim var