kizlar bakip gecmeyin yorum yazin nolur
Unutmanın en iyi yolları bence şunlar:Ona ait her şeyi yok etmek.Telefonunda resimleri mesajları mı var sil başka anısı mı var yok et.Yalnız kalma arkadaşlarınla takıl.Yalnız kaldığın zamanlarda da komik şeyler izle ve bunları yaparken sabırla bürünüp zamanın o muhteşem gücüne inan.
konunu yeni gördüm arkadaşım.. aşk acısı hiççç kolay değil.. bunu içim yana yana söylüyorum sana. tek çaresi gerçekten zaman sabır ve dua. ama bunu bilsekte an geliyor nefsimize yeniliyoruz.. herzaman herşeye mantıklı bir cvp veriyorum ama iş bu acıya gelince ne cevap verebiliyorum nede elimden birşey geliyor dua etmek dışında... ben bir insanın sevgisinin içime bu kadar işleyip beni yakacağını bilmezdim.. ogün bir söz gördüm Ve Allah derki : Kimi benden çok seversen onu senden alirim.
Ve ekler : Onsuz yasayamam deme, seni onsuz da yasatirim.
ne kdar doğru değilmi.. belkide tek hatamız bu kdar çok sevmek..
htczhr arkadaşım, bu sözü gördüğümde tokat gibi yapıştı suratıma.. durumumu öyle güzel anlatan bir sözki.. elimiz kolumuz bağlı, buda bir sınavdır belkide kimbilir
araya bu kadar acı bu kadar gözyaşı girdikten sonra dönüş olsa bile yürümezki zaten.. hiç isyan etmedim, neden böyle demedim.. hiçbirşey istemiyorum inanırmısın içimin acıması geçsin bana yeter. bende ilk günler ki gibi değilim, o zaman 1 sn bile çıkmıyordu aklımdan. bende biliyorum geri dönüşü yok ama yinede üzülüyorum işteAllah tüm ayrılık acısı çekenlere sabır versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?