• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilik dusuncesi olan erkek..

Gullssin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
116
0
46
Adana
Kizlar ayrilik dusuncesi olan erkek sizce son kez yuz yuze görusmek istermi? bu konuda ne dusunuyorsunuz? Yani söyle anlatim aranizda sorunlar var ve yuz yuze konusuruz diyor bitirmek istese neden yuz yuze konusuruz desin öyle degilmi? yada siz ne dusunuyorsunuz

bu karsimdaki kisiye bagli...
eger karakter sabihi biriyse yüzyüze görüsüp bitirir...
eger korkak, dengesiz biriyse telefonda bitirir...

ben kendi açımdan söyleyeyim.aramız bozukken yüzyüze görüşünce hemen barışıyoruz.belki aranızı düzeltmek açısından görüşmek istemiştir...:68:

umarim banada öyle geliyor aslinda ama yinede tedirginim, sen bi gelde konusuruz vs diyor hem gelmemi bekliyormus gibi biseyleri duzeltmek istiyormus gibi hissediorum bilmiorum

Arkadaşlar , söylenmesi gerekeni söylemiş . Ne dememizi bekliyorsun , ayrılmaya niyeti yok mu diyelim :44:

ben ssadece fikir almak istedim ama sizin tepkinizi anlamis degilim, dusunceniz nedir diye sordum dusuncelerinizi ben kendi kafamdan uyarlamicam.

ben ssadece fikir almak istedim ama sizin tepkinizi anlamis degilim, dusunceniz nedir diye sordum dusuncelerinizi ben kendi kafamdan uyarlamicam.

Neden sana tepki gösterme ihtiyacı hissedeyim ki canım ?

Sorun cewaplanmış , sen de ama diye tekrardan konuyu açmışsın , bu yazına mahsuben sormuştum hepsi bu .

arkadasim bence niye görüsmek istiyor, acaba barismak icin mi yoksa baska bir sey icin mi diye düsünme bosuna...
beklenti icine girip sonra hüsrana ugrarsan daha kötü olur senin icin...
hayirilisi dileyip görüsmeye git, zaten orada görüp anlayacaksin niyetini...

ben kesinlikle ayrılma konusması yapıcak demiyorum.ama ayrılmak isteseydi telefonda söylerdi,yüzyüze konusalım dedigine göre niyeti bu değil de demiyorum.gercekten bişeyleri çözme amaçlı bi konusma da yapılabilir,ayrılık konusması da olabilir.iki sonuca da kendini hazırlarsan iyi olur.hayırlısı neyse o olur umarım.

sagolun arkadaslar yok ben herseye hazirlikliyim sadece kafam karisik o yuzden netlessin istedim ama sanirim bunu sadece onunla konustugumda anlayabilecem.

Şimdi biz ne desek kesin sonuç olmayacak.Belki ilişkinize olan saygısından yüzyüze bitirmek istiyor belki de her şeyin telefonda konuşulmayacağını düşünüyor ve toparlamak istiyordur.Zaten iki yol var..Onunla karşı karşıya gelmeden bilemezsiniz.

Bir gün sevgilim ben uyurken mesaj atmış ´aşkım uyanınca arar mısın konuşmamız lazım.´ Aynı sizin gibi oldum.Bitirecek galiba ne şimdi bu.. :/ Ama aşkım demezdi diyorum falan. =) Sonra aradım bana karşı soğukluğunun sebebi ne dedi? :27: Ben ondan o benden beklemiş yani..Böyle durumlarda çıkabiliyor ortaya.Umarım düzeltmek adınadır. =)​

Son düzenleme:
bu aradaki değerle ilgili bence..
eger onun için vaktinde degerliyse, yaşanmılıkların ardına kaçarken bitirmek değil 2 medeni insan gibi bitirmeyi tercih eder...

şunu demek istiyorum.. bikere ayrılık söz konusu oldumu bi ilişkide(özellikle erkekte) bunu toparlamak zordur. enkaz üstüne bina inşa eder gibi..

herkeste aynı olmazki..yani kimi evet yüzüne der,kimi telde der,kimide kaçar soğutur kendinden..fark olur yani..
ben mesaja bırakıldım mesela..ki bigün öncesindede yanımdaydı çok mutlu gibiydi,gülüyodu,sevdiğini diyodu..ama bıraktı anlamadım hala..

kişiden kişiye değişir bu hemen olumsuz düşünme belkide yüz yüze konuşup arayı düzeltmek istiyo bilemem sevgilini sen dha iyi tanıyorsun telefonda mı bitirir yoksa yüz yüze mi bilemeyiz

Benim sorunum tam tersi.. ilişkimiz düzeldi çok güzel gidiyo herşey derken.. Msjlaşıyoruz tlfnda konuşuyoruz. Ama sevgilim resmen yüzyüze görüşmekten kaçıyo sürekli bahaneler uyduruyo yada geçiştiriyo neden böyle yapıyo anlamıyorumm :50:

Benim sorunum tam tersi.. ilişkimiz düzeldi çok güzel gidiyo herşey derken.. Msjlaşıyoruz tlfnda konuşuyoruz. Ama sevgilim resmen yüzyüze görüşmekten kaçıyo sürekli bahaneler uyduruyo yada geçiştiriyo neden böyle yapıyo anlamıyorumm :50:

ne kadar süredir böyle devam ediyor?
acaba maddi olarak sıkışık durumda falan olabilr mi?

Back
X