Yeni ayrılık yaşamış biri olarak anlatayım canım sana. Benim de erkek arkadaşım askere gitmişti, ki ondan öncede çok sorunluydu ilişkimiz. Askerde her türlü kahrını ne annesi ne babası bir ben çektim. Ben zaten onun yüzünden bir sene depresyon tedavisi gördüm, ona rağmen her sıkıntısında yanında oldum. Biz de telefon karıştırma kavgası çok yapardık. Askerden çıktı, benim psikoloji zaten bozuk kavga ettim ayrıldım o da barışmadı bir daha. Ağladım, yollara düştüm, insanlardan medet umdum. Ne acizlik! Okul açıldı, işe başladık. Konuştuk, gözünün içi aşktan parlıyor adamın boynuma atılacak sevinçten, içimde sana karşı bir kor kaldı, yaptıkların beni çok yıprattı, sana çok kızgınım dedi. Peh. Ben de saf gibi zamanla düzelirim sevgin varsa zaman verelim dedim olur dedi. 3 hafta kendimi yedim barışacak mı ne zaman barışacak mesaj atsam mı atmasam mı. Bu arada her gün iş yerinde görüştük, hafta sonları beraberdik, benim eve geldi sarılmalar , öyle özledimler falan. Okulda etrafımda fır dönmeler. Adam resmen beni istediği hale getirmek için kendini ağırdan sattı. Ne oldu sonunda ?Rahatsızlandım. Ölüyordum resmen, hala da fenayım ve çare arıyorum, iş gücüm düşüyor. Mesaj attı atmadım, yanıma geldi arkadaş gibi usülden konuştum. Sonunda aldım karşıma ben seni seviyorum, yaptığım bir taktik falan değil yanlış anlama ama benim sağlığım senden daha önemli, bundan sonra ister barış ister barışma, mesaj atarsan gereken bir durum varsa karşılık atarım yoksa atmam, görüşmemiz gerekirse görüşürüz yoksa gerek yok. Kimseden ne sevgi, ne şefkat ne ilgi istemiyorum. Ben bunaldım artık dedim. Bunu dediğim gün adama bir haller oldu. Sevgiliyken ilgilenmediği kadar ilgileniyor şimdi. uzun yazdım dertliyim ya canım kusura bakma. Diyeceği o ki peşinden asla gitme, ilgilenme, umursama seviyorsa kaybetme korkusu olur gelir, sevmiyorsa bu bahanesi olur çeker gider. Benim düştüğüm hataya düşüp asla çok değer verme. En değerli sensin bu dünyada asla unutma. Hastayım şimdi kim çekiyor derdimi, annen bile çekmez kuzum. Ola ki barıştınız, telefonuna bakma seninkini karıştırmasına da izin verme, aynısını sen ona yap. Zaten aldatmak istese senin eline verir telefonu başka yollar bulur merak etme. Sıkma canını, üç,beş gün sonra her şey güzel oluyor.