• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrilik gunu bugun

nirwnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
56
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar merhaba herkese öncelikle maalesef bugün benim için ayrilik günü sevgilimle ayrıldık nedenine gelirsek bugün dershaneye giedecektim sabah ben öğlen oda sabahci dershanelerimiz yan yana seni özledim dedim oda durakta bekliyorum gel goreyim seni dedi neyse indim durakta bekliyor öptüm falan konuştuk öyle sonra telini çıkardı tam cebine birakacakken versene telini dedim cebine koydu bende ckardim kucaladim ışte baktım kizdi belki arkadaşımla ozelim var niye kurcaliyosun sesini yükseltiyor dedim sen istegin zamn ben sorun yapıyor muyum ki daha önce hep bakardım bazen derdu as bunları diye teli avucune koydum görüşürüz dedim gittim ardından mesaj attım artk bu sondu diye nasıl istiyosan dedi yok senin kahrini tribini çok çektim artık bu satten sonra çekmem umrumda olmaz resmen kaybetme korkusu yok artık mesaj atma falan dedi artık 1 hafta telimi kapamayi okula gitnemeyi düşünüyorum biraz göz önünde olmak istemiyorum aynı bolumdeyiz ve 1 yildir cikiyoruz çok fazla degerden bu hale geldi ve hiç umrunda değil sizce biraz uzak kalmam.iyi olmaz mi

Arkadaşlar merhaba herkese öncelikle maalesef bugün benim için ayrilik günü sevgilimle ayrıldık nedenine gelirsek bugün dershaneye giedecektim sabah ben öğlen oda sabahci dershanelerimiz yan yana seni özledim dedim oda durakta bekliyorum gel goreyim seni dedi neyse indim durakta bekliyor öptüm falan konuştuk öyle sonra telini çıkardı tam cebine birakacakken versene telini dedim cebine koydu bende ckardim kucaladim ışte baktım kizdi belki arkadaşımla ozelim var niye kurcaliyosun sesini yükseltiyor dedim sen istegin zamn ben sorun yapıyor muyum ki daha önce hep bakardım bazen derdu as bunları diye teli avucune koydum görüşürüz dedim gittim ardından mesaj attım artk bu sondu diye nasıl istiyosan dedi yok senin kahrini tribini çok çektim artık bu satten sonra çekmem umrumda olmaz resmen kaybetme korkusu yok artık mesaj atma falan dedi artık 1 hafta telimi kapamayi okula gitnemeyi düşünüyorum biraz göz önünde olmak istemiyorum aynı bolumdeyiz ve 1 yildir cikiyoruz çok fazla degerden bu hale geldi ve hiç umrunda değil sizce biraz uzak kalmam.iyi olmaz mi

o kadar büyük bişi olmamış ama daha önce neleryaşadığınızı bilmiyorum.uzak kalman iyi olabilir kafanı dinlersin ama onu tekrar görünce gene kötü olursun.

barışırsınız bence ama birbirinizin telefonunu karıştırmaktan vazgeçin...

o kadar büyük bişi olmamış ama daha önce neleryaşadığınızı bilmiyorum.uzak kalman iyi olabilir kafanı dinlersin ama onu tekrar görünce gene kötü olursun.

Gerçekten yiprandigimizi dusunuyorum bi kaç defa üstüme bagirdi çok rahat davranıyor kaybetme korkusu yok ama artık olmuyor böyle

barışırsınız bence ama birbirinizin telefonunu karıştırmaktan vazgeçin...[/QUOTE kesin katı kurallarimiz olmadı ışte tel kurcalamak yok diye sıkıntı yapmıyoruz dunde disarda eve gecmis haber vermiyor niye diyince ışte o ne öyle heryere gittiğinde haber vrrilmez diye ki bu zamana kadar hep vrrirdi artık biseyleri degistirmeye çalışıyor 1 yıldan sonra

barışırsınız bence ama birbirinizin telefonunu karıştırmaktan vazgeçin...[/QUOTE kesin katı kurallarimiz olmadı ışte tel kurcalamak yok diye sıkıntı yapmıyoruz dunde disarda eve gecmis haber vermiyor niye diyince ışte o ne öyle heryere gittiğinde haber vrrilmez diye ki bu zamana kadar hep vrrirdi artık biseyleri degistirmeye çalışıyor 1 yıldan sonra

1 yıldan sonra bişeyleri değiştirmeye çalışıyorsa rahat batmış o adama bırak ne hali varsa görsün:47:

Yeni ayrılık yaşamış biri olarak anlatayım canım sana. Benim de erkek arkadaşım askere gitmişti, ki ondan öncede çok sorunluydu ilişkimiz. Askerde her türlü kahrını ne annesi ne babası bir ben çektim. Ben zaten onun yüzünden bir sene depresyon tedavisi gördüm, ona rağmen her sıkıntısında yanında oldum. Biz de telefon karıştırma kavgası çok yapardık. Askerden çıktı, benim psikoloji zaten bozuk kavga ettim ayrıldım o da barışmadı bir daha. Ağladım, yollara düştüm, insanlardan medet umdum. Ne acizlik! Okul açıldı, işe başladık. Konuştuk, gözünün içi aşktan parlıyor adamın boynuma atılacak sevinçten, içimde sana karşı bir kor kaldı, yaptıkların beni çok yıprattı, sana çok kızgınım dedi. Peh. Ben de saf gibi zamanla düzelirim sevgin varsa zaman verelim dedim olur dedi. 3 hafta kendimi yedim barışacak mı ne zaman barışacak mesaj atsam mı atmasam mı. Bu arada her gün iş yerinde görüştük, hafta sonları beraberdik, benim eve geldi sarılmalar , öyle özledimler falan. Okulda etrafımda fır dönmeler. Adam resmen beni istediği hale getirmek için kendini ağırdan sattı. Ne oldu sonunda ?Rahatsızlandım. Ölüyordum resmen, hala da fenayım ve çare arıyorum, iş gücüm düşüyor. Mesaj attı atmadım, yanıma geldi arkadaş gibi usülden konuştum. Sonunda aldım karşıma ben seni seviyorum, yaptığım bir taktik falan değil yanlış anlama ama benim sağlığım senden daha önemli, bundan sonra ister barış ister barışma, mesaj atarsan gereken bir durum varsa karşılık atarım yoksa atmam, görüşmemiz gerekirse görüşürüz yoksa gerek yok. Kimseden ne sevgi, ne şefkat ne ilgi istemiyorum. Ben bunaldım artık dedim. Bunu dediğim gün adama bir haller oldu. Sevgiliyken ilgilenmediği kadar ilgileniyor şimdi. uzun yazdım dertliyim ya canım kusura bakma. Diyeceği o ki peşinden asla gitme, ilgilenme, umursama seviyorsa kaybetme korkusu olur gelir, sevmiyorsa bu bahanesi olur çeker gider. Benim düştüğüm hataya düşüp asla çok değer verme. En değerli sensin bu dünyada asla unutma. Hastayım şimdi kim çekiyor derdimi, annen bile çekmez kuzum. Ola ki barıştınız, telefonuna bakma seninkini karıştırmasına da izin verme, aynısını sen ona yap. Zaten aldatmak istese senin eline verir telefonu başka yollar bulur merak etme. Sıkma canını, üç,beş gün sonra her şey güzel oluyor.:21:

Ayrılmak için basit bi neden bence.Yine de kendinizi çekin aklı başına gelir belki:ssz:

Gerçekten yiprandigimizi dusunuyorum bi kaç defa üstüme bagirdi çok rahat davranıyor kaybetme korkusu yok ama artık olmuyor böyle

peki sen de kaybetme korkusu var mı?bence bu kaybetme korkusu kötü bişi değil çünkü ilişkininde sürekli acaba beni bırakır mı demekten ilişki yürüyemez hale geliyo ve kaybetme korkusu olan karşındaki insana güveni yokmuş gibi geliyo adı üstünde hemen bırakıp gider diye korkuyo kendine, karşındaki insana güveni yok ki korkuyo.bence buna bu kadar takılma.

seni o kadar iyi anlıyorumkii... aynen öyle hep değer veriyoruz kendilerini bişey zannediyolar sinir oluyorumm yaaaa bence telefonunu kapatma arasa açma sakın ama okula git üzgün olduğunu düşünmesin mutlu olduğunu onsuz mutlu olabileceğini göster ona!!!

seni o kadar iyi anlıyorumkii... aynen öyle hep değer veriyoruz kendilerini bişey zannediyolar sinir oluyorumm yaaaa bence telefonunu kapatma arasa açma sakın ama okula git üzgün olduğunu düşünmesin mutlu olduğunu onsuz mutlu olabileceğini göster ona!!!

Bana ulasmasin istiyorum merak etsin ozlesin istiyorum eğer dayansbilirsem 1 hafta boyunce teli kapalı tutcm zaten ulasmaya çalışacak mi diye merak ediyorum

Ciftlerin birbirlerinin telefonunu karistirmasina kesinlikle karsiyim...
Ortada guven yoksa , zaten devam etmesi gereken bir iliskide yok .

Sevgilinizin tavrina gelirsek , seni umursamiyor... once seni umursayacak ve kaybetme korkusu olcak. Bunlar yoksa sen hic usteleme birak bosver.
telefonunu kapatma acik kalsin ama cikma telefonlarina.
okulada git bakma yuzune.

Ciftlerin birbirlerinin telefonunu karistirmasina kesinlikle karsiyim...
Ortada guven yoksa , zaten devam etmesi gereken bir iliskide yok .

Sevgilinizin tavrina gelirsek , seni umursamiyor... once seni umursayacak ve kaybetme korkusu olcak. Bunlar yoksa sen hic usteleme birak bosver.
telefonunu kapatma acik kalsin ama cikma telefonlarina.
okulada git bakma yuzune.

Ya guvenmedigim için kurcalamadim zaten bi arkadaşı vardı bi işimiz vardı onunla ne konuşmuşlar diye benimde dahil oldugum bişey zaten umursamıyor farkındayım ki soyledide umrumda değil ve goreceksinde

Back
X