Ayrilik karari.. sonundaa!!!

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
Corba isitmis bana da getirdi. Bende o arada ekmek tarifi bakiyodum netten.. bikac tarifin screenshotini aldim. Dondum galeride bakicaktim aldiklarima kiiiii beyefendi 13unde kiralik tek kisilik apart& paylasimli ev filan bkms erkek icin..bu ne dedim ankaradan bi arkadaş istanbula gelicekti ona bakmistim da bosver dedi. Yalan soyleme numaran yeni degisti ankaradan kimse sana ulasamaz ve senin arkadasin yok zaten dedim.. konu ayrilmaya geldi tabiiiiiki ondan cikti. Dedimki bunu istiyodun zaten ve yerini yapiodun ugrasamam artik bitmesini istiyosun madem bitsin dedim. Ara babami soyle dedim sana mi sorcam ne zaman babanla konusacagimi dedi ben aradim babami bisi dicekmis sana dedim almadi tlfnu.. haftalardir aklımdaydi bu olay yani ayrilik ama surekli biseyler cikti... Allah gonlumdekini cikardi karsima şükürler olsun sorun benden cikmadi.. pisman olcak ama artik umrumda degil... bilenler lutfen yardimci olsun,bu adam babamdan borc aldi defalrca..paragoz degilim asla ama babam yuvamiz icin verdi bu paralari simdi essssek gibi odemesi lazim onun keyfinin ceremesini babam mi ceksin?! Dava acmicam o acsin. Tazminat isticem ve tabiki babamdan aldiklarini odemesini isticem.. uzerine hicbisey yok nasil olcak bu is????

Zorla ayrılık konusunu gündeme getirmişsiniz. Eski konularinizi hatırlayamadım ama belki gerçekten arkadasinaydi, sizin bilmediğiniz bir arkadaş. Belki kadın olduğun için söyleyemiyor.
Ya da kafasını dinlemek için kiraladı.

Corba isitmis bana da getirdi. Bende o arada ekmek tarifi bakiyodum netten.. bikac tarifin screenshotini aldim. Dondum galeride bakicaktim aldiklarima kiiiii beyefendi 13unde kiralik tek kisilik apart& paylasimli ev filan bkms erkek icin..bu ne dedim ankaradan bi arkadaş istanbula gelicekti ona bakmistim da bosver dedi. Yalan soyleme numaran yeni degisti ankaradan kimse sana ulasamaz ve senin arkadasin yok zaten dedim.. konu ayrilmaya geldi tabiiiiiki ondan cikti. Dedimki bunu istiyodun zaten ve yerini yapiodun ugrasamam artik bitmesini istiyosun madem bitsin dedim. Ara babami soyle dedim sana mi sorcam ne zaman babanla konusacagimi dedi ben aradim babami bisi dicekmis sana dedim almadi tlfnu.. haftalardir aklımdaydi bu olay yani ayrilik ama surekli biseyler cikti... Allah gonlumdekini cikardi karsima şükürler olsun sorun benden cikmadi.. pisman olcak ama artik umrumda degil... bilenler lutfen yardimci olsun,bu adam babamdan borc aldi defalrca..paragoz degilim asla ama babam yuvamiz icin verdi bu paralari simdi essssek gibi odemesi lazim onun keyfinin ceremesini babam mi ceksin?! Dava acmicam o acsin. Tazminat isticem ve tabiki babamdan aldiklarini odemesini isticem.. uzerine hicbisey yok nasil olcak bu is????

Davayı sizin açmanız gerek diye biliyorum.
Tazminat vs için.

Ödemez gibi geliyor.

Neden şimdiye kadar ödemesi için uğraşmadınız?

Boşanmak isteyen insan arayıp babama söyle demez bence babanıza ne o mu evli kocanızla?
Ben ailelerin evlendikten sonra çocuklarına para vermesine karşıyım yuva kurmayı bilen geçindirmesini de bilecek yada öğrenecek.Sizin yuvaniz için verilen parayı da adamdan almaya kalkmaniz komik geldi açıkçası.
Boşanacaksanız açın davanizi alin tazminatinizi bitsin gitsin.Yok benden çıkmasın yok o bu,bunlar bos laflar.
En geç 1 aya barisirsiniz gibime geliyor umarım yanilirim

Ödeyecek adam şimdiye kadar öderdi. Ödemediği borcun üzerine borç almazdı.Zor alırsınız gibi geldi bana

Dogru soyleme ihtimali var gibi? Baska seyler yasadiysaniz biliyorsaniz bilemem tabi. Borc olayı sıkınti muhtemelen sozlesme vs yoktur ispat edebilecek misiniz banka dekontu vs? Yoksa durustlugune kalmis. Fevri davraniyosunuz gibi hissettim ama siz daha iyi bilirsiniz ne ysadiginizi

Önce 'ya adam yalan söylemiyorsa, boşuna günahını alma' yazacaktım ama eski konunuzu okuyunca, sanırım en mantıklısı olmuş.

Eski konunuzu bilmiyorum yalnız madem karar verdiniz gidip davayi açabilirsiniz değil mi? Neden o açsın diyip zaman kazanmaya çalışıyorsunuz.
Ayrica telefonda babanizi arayip sana bisey diyecekmis demek sonra eşinizin telefona gelmemesi ya çok çocukça hareketler yazik yaşlı basli insanlari bunların içine sokuyorsunuz. Telefonda mi konuşulur sanki böyle şeyler.

kurtulabildiğin için şükür namazı kıl sana yaptıklarını ispatlayınca zaten babandan aldığı paradan fazlasını tazminat olarak alırsın

Bilmislik taslayanlar!! Hicbisey bilmiyorsunuz bosuna kalabalik etmeyin!!

Kimse bir şey taslamamış ki herkes önceki konuları okuyup size hak vermiş, iyi yapmışssın demiş. Bunun dışında ne gibi bir cevap bekliyorsunuz ? Hukuki bilgiler için en iyisi bir avukata danışmak, avukat tutabilir misiniz ? Mahkemede babanız verdiği paraları ispat edebilir mi dekontlar vardır inşallah. Bunlar hep önemli. Geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkınızda.

rumeysaltan rumeysaltan bu adamın hali hal değil... bak bunu hakaret olsun diye söylemiyorum, laf olsun diye hiç söylemiyorum. adamda bipolar bozukluk mu var, okb mi, şizofren mi... ne bilmiyorum ama normal değil bu adam. bu tip bi hastalığı var. ve psikoloğa gitmek bile kesmez bu adamı.
bi akıl hastanesine yatırılması lazım. eski detaylara dayanarak söylüyorum bunu.

bu adam gece seni öldürür sabah hatırlamaz bile ne yaptığını, sonra oturur ağlar. öyle bi tip bu. ben bu adamla aynı evde olsaydım çocuğumu da alır bi odaya girer kapıyı kilitler de uyurdum. tabii onunla daha fazla aynı evde kalmazdım o ayrı.

allah aşkına al çocuğunu bas git kime nereye gidiyorsan... canınızı kurtarın. çocuğun için yap bunu en azından.

Aldiginiz ayrilik kararini babaniza söylemesi icin niye zorluyosunuz? Mesele bu mu yani? Sonradan babanizi kendiniz arayip "sana bisey diyecekmis" demissiniz bir de.. Evli barkli insanlarsiniz, işi ortaliga dokmeden halledin bari efendice, asilce..
Babanizi aramanizdan anladigim su: ayrilma niyetiniz yok esasinda..

Bence ayrılık kararınız isabetli olmuş. Ama biraz konunuzu detaylandırmanızı öneririm. Önceki konunuza bakmayan üyelerin yorumları havada kalacak.

Back
X