Ayrilik karari.. sonundaa!!!

Çok gergin ve sinirlisin rumeysa istersen sakinles biraz

Evini ayrmayi dusunmus ortada bisey yokmu? Benden mi cikmis yani iyi okuyun lutfen. Ben her durumda dayanmaya calistim ama kadin zayif derlerdi hani?? Her kqvgada baba evine gidiyorum vs diyen kadindi?? Bzde bikere ayrilik lafi agzimdan cikmadi hep ondan cikti.. 2 gun once de cekmis beni karsisina diyoki ben seni mutsuz ediyorum sen mutsuz olursan kiizmiz da mutsuz olcak buna hakkim yok.. ben gecimsizim ama sende gecimsizsin (lafi da soktu o arada) ben coklu ysamaya aliskij degilim yani 2li ev hayatina evlilige demek istiyo. O gun yerini yapmaya calisti denedi sansini sanki beni siniyo nekadar daynbilcek diye.. adamin en uzun ilişkisi benim!! 2sene olcak evleneli.. var bunda bi is dimi...
Eee tamam bosan işte adam madem her firsatta boşanma diyor daha öncede is gezisi diye çekti gitti nasil ve neden geldi bilmiyorum bunlar yeterli bi sebep degil mi neden bekliyorsunuz onun açmasını acin davayi keyfinize bakin

Eski konularimi okumayan hickimse yorum yapmasin!!bu evlilikten dunyya gelen evladimi sorgulamak kimin haddine???? Ne hakla bunu ağzınıza alabiliyosunuz??? Karakteri oturmamis ordan klavye fareligi yapan sessizce ciksin konudan yada yazarken haddini bilsin!!!
Su atarlari esine de yapsan hayatini duzene soksan keske. Ama nerde di mi?

Boyle evlilige cocuk diyo haddini bilmeden!! Nasil sakin olcam?? Ben 22 aylik evliyim bebegim 10 aylik. Kavun olaydi koklardim da degil iste insanlar hadleri olmayan seylere burun sokuyolar
Bende onu diyorum ışte bu adam kavun degil anlayamıyosun o yüzden üç aylık evliyken çocuk yapmayacaksin .Enini sonunu düşünmeden cocuk yaptıysan bizi de ilgilendirmiyorsa kızıma nasıl bi kötülük yaptım bu babayı ona nasıl layık gördüm diye konu açıp dert yanmayacaksın.
Şu cevvalligin birazını kendi hayatın için kullansan herşeyi yoluna koyarsın ama yok.
Adam neler yapmış affetmissin senin onu boşayacagın da yok boşanacak insan dava hakkında biseyler sorar o boşasın deyip oturmaz.
Ne konuşulsa boş sana ya gerci,vah o evlada

Zaten bırakmaya gönlünüz varmış bu da tuzu biberi olmuş hayırlısı olsun cnm olayı da bence abartmışsınız

Corba isitmis bana da getirdi. Bende o arada ekmek tarifi bakiyodum netten.. bikac tarifin screenshotini aldim. Dondum galeride bakicaktim aldiklarima kiiiii beyefendi 13unde kiralik tek kisilik apart& paylasimli ev filan bkms erkek icin..bu ne dedim ankaradan bi arkadaş istanbula gelicekti ona bakmistim da bosver dedi. Yalan soyleme numaran yeni degisti ankaradan kimse sana ulasamaz ve senin arkadasin yok zaten dedim.. konu ayrilmaya geldi tabiiiiiki ondan cikti. Dedimki bunu istiyodun zaten ve yerini yapiodun ugrasamam artik bitmesini istiyosun madem bitsin dedim. Ara babami soyle dedim sana mi sorcam ne zaman babanla konusacagimi dedi ben aradim babami bisi dicekmis sana dedim almadi tlfnu.. haftalardir aklımdaydi bu olay yani ayrilik ama surekli biseyler cikti... Allah gonlumdekini cikardi karsima şükürler olsun sorun benden cikmadi.. pisman olcak ama artik umrumda degil... bilenler lutfen yardimci olsun,bu adam babamdan borc aldi defalrca..paragoz degilim asla ama babam yuvamiz icin verdi bu paralari simdi essssek gibi odemesi lazim onun keyfinin ceremesini babam mi ceksin?! Dava acmicam o acsin. Tazminat isticem ve tabiki babamdan aldiklarini odemesini isticem.. uzerine hicbisey yok nasil olcak bu is????
Al tabi insallah pisman olur bi gun basit seyler yuzunden nedir bu ya millet kolay mi evlilik kuruyor ne badireler atlatiyorlar ohh beyefendi otelide ayarlamis sinir oldum ya

Bilmislik taslayanlar!! Hicbisey bilmiyorsunuz bosuna kalabalik etmeyin!!

Neyi bilmiyoruz? Sende doğru duzgun anlat ki ona göre yorum gelsin. Kimse muneccim degil. Sizinde bosanacaginizdan degil. Blof atiyorsunuz yine yok babama soyle, yok davayi sen aç... Boşancak olan insan davayı o açsın ben açmıcam inadına girmez. Açar davasını bakar işine. Babana boşanacağınızı O'nun söylemesi gerekmiyor ayrıca. Siz şuan oynuyorsunuz resmen.

Back
X