Corba isitmis bana da getirdi. Bende o arada ekmek tarifi bakiyodum netten.. bikac tarifin screenshotini aldim. Dondum galeride bakicaktim aldiklarima kiiiii beyefendi 13unde kiralik tek kisilik apart& paylasimli ev filan bkms erkek icin..bu ne dedim ankaradan bi arkadaş istanbula gelicekti ona bakmistim da bosver dedi. Yalan soyleme numaran yeni degisti ankaradan kimse sana ulasamaz ve senin arkadasin yok zaten dedim.. konu ayrilmaya geldi tabiiiiiki ondan cikti. Dedimki bunu istiyodun zaten ve yerini yapiodun ugrasamam artik bitmesini istiyosun madem bitsin dedim. Ara babami soyle dedim sana mi sorcam ne zaman babanla konusacagimi dedi ben aradim babami bisi dicekmis sana dedim almadi tlfnu.. haftalardir aklımdaydi bu olay yani ayrilik ama surekli biseyler cikti... Allah gonlumdekini cikardi karsima şükürler olsun sorun benden cikmadi.. pisman olcak ama artik umrumda degil... bilenler lutfen yardimci olsun,bu adam babamdan borc aldi defalrca..paragoz degilim asla ama babam yuvamiz icin verdi bu paralari simdi essssek gibi odemesi lazim onun keyfinin ceremesini babam mi ceksin?! Dava acmicam o acsin. Tazminat isticem ve tabiki babamdan aldiklarini odemesini isticem.. uzerine hicbisey yok nasil olcak bu is????