Ayrılık konuşuluyorsa o evlilikten hayır gelirmi?

Sen 21 aylık kızını bırakıp çalışacaksın ve k.validen "birinizin maaşıyla krediyi ödeyin, birinizinkini de yeyin" diyor, ya ne tuhaf şey bu..:47::47:

Sürekliliği ayrılığı konuşmak doğru değil evlilikte, ama böyle büyük bir sorunu hazmetmek de hiç kolay değil.

Nasıl engel olamadınız o krediyi çekmesine, ben onu anlayamıyorum. Peki bu kadar büyük bir parayı kaynınız ne akla hizmetle ödemiyor?

Eşiniz bir ders aldı mı peki bu durumdan? Bir daha asla yapmam gibi şeyler söylüyor mu bari?

hiç düşünemiştim böyle bir sey yapacagını kredi cekecegını benden habersız yaptı zetan kaynım ödeyecem dıyor.. evet asla yapmam dıyor ama önceki msjları okuduysan kaynım tehdıt edıyo ve eşimiz o zaafını kullanıyor.. kayınvalideme dedımki kaynımda vardı ben dedım ücretsiz izin bile almadım dedım hakkımı helaa etmıyorum dedım evlenmeden önce vermış ama dedm cocugumun rızkını vermem dedım .. dur kızım öduycez dıyolar..

işin zor canım yani kaynının intihar ederim öldürürüm kendimi demesi çok kötü.belki blöf yapıyor ama eşin de haklı olarak etkileniyordur:23:
valla ne diyeceğimi bilemedim ama bir de kaynını kaynananı karşına al güzelce konuş artık ayrı bir ev olduğunuzu çocuğunun geleceği için bvirşeyler yapmak istediğinizi anlat bakalım belki bir faydası olur.

sen bile bilemedin ne dıyecegıı kaynımdiyoki yenge işleri toparlıyım vercem kayın velidemlede konustum
yavrum bu burda bekar baba yok başında dıgerleri sahıp cıkmıyo perişan.. sizin ıkı maaşlısınız anan var baban var kocan var senden ıyısı yok nolcak dur öder bakalım dıyo. tabıkı sımdıye kadar aldıklarınıda ödememışki eşim anlattıkca deli oluyorum ve ancak aptallık diyorum. eşime aptal demıyorum yaptığına diyorum

Son düzenleme:
bende yanlış yaptığımı şimdi anlıyorum madıı konuda onu cezasnı ceksın bı daha bu bunları dusunup yapmaz dedim.çünkü 3 sene içinde bi 5 milyer kredı daha cekmişti ya kardesi intihar etcem bu borclarımı kapatmazsam demiş bu da dayanamamıştı onlar eşimi kullanıyorlar.. bende ondan bir lira bile vermıyroum 1 senedir...ama erkek işte çok bunaldı. benimde hatalarım var düzelirmi kızlar ya herşey eskısı gibi olurmu acaba

esiniz ailesine yardim etmk istemis ve bu sebepten dolayi da zarar gormus maddi anlamda.
peki siz niye esinize kucuk cocuk muamelesi yapip eline kurus kurus para veriyorsunuz?
en buyuk hata burda.
tamam yeri gelir maddi anlamda evi kadin yonetir
ama sizin yaptiginiz bana cok ama cok yanlis geldi.
o sizin esiniz,cocugunuz degil eline azicik para verip harclansin diyeceginiz.
o da emek sarfediyor para kazanmak icin.
eger siz hem parasini alir hem de eline para vermemezlik yaparsaniz evliliginizi temelinden yine siz sarsmis olursunuz.
ve azicik kendine olan guveni varsa onu da siz bu sekilde yerle bir edip daha da pasif duruma dusmesine sebep olursunuz.

Son düzenleme:
Okudum canım, kaynın intihar etmekle tehdit ediyormuş ailesini.
Böyleleri aslında intihar etse temizlik olacak yazacağım, ama tövbe diyeyim, yarınımız belli değil.

Demek 2-3 aylıkken bırakmak zorunda kaldın bebeğini, ne kadar öfkelensen haklısın.
Peki ne kadar kaldı bu kredi?
Ne zaman ve hangi kaynakla ödeyeceklermiş, net bişey söyleyebiliyor mu eşinin ailesi?

Alışkanlığa dönüşmediği sürece evet gelir.Bu dönemde herkes ayrılığı mutlaka anıyor ama alıştırırsan da hayır beklememk gerek...

ya gerçekten anlattıklarınıza çok üzüldüm. eşinizle ilişkinizin bu şekilde gitmesi çok hoş değil üstelik arada küçük masum bir çocuk var. yerden göğe kadar haklısınız. zaten iki eş bir yuvada mutlu olmasına olacak da şu iç ama aynı zamanda da dış etkenler olmasa :( ben de sizin yerinizde olsam çok sinirlenirdim ama lütfen bunu evliliğinize bu şekilde yansıtmayın olan olmuş sonuçta. bence eşinizle güzel bir şekilde konuşun bir daha asla böyle bir kredi olayına karışmaması gerektiğini söyleyin aksi takdirde bunun evliliğinize kötü yansıdığını belirtin. son kez ona destek olacağınızı söyleyin ve gerçekten de öyle yapın. ne olursa olsun evlilikte fedakarlık şart. Evlilik fedakarlıklarla bazı şeylere göz yummakla ayakta durabiliyor. ufak bir sarsıntı da yıkılacak inşaaat gibi olmamalı evlilik... ufff ya gerçekten "evlilik iğneyle kuyu kazmak" gibi birşey... madem siz de çalışıyorsunuz biraz idare edin ve en güzel dönemlerinize bu şekilde gölge düşürmeyin. siz olsaydınız bu durumda eşiniz de sizden maddi manevi desteğini kesseydi bir de öyle düşünün...

erkeğin maddi anlamda bunalması da çok zor çokkk... gerçekten kadın ne biliyim daha farklı oluyor daha dayanıklı oluyor bana göre ama erkek için daha onur kırıcı oluyor bu durum. erkek bu konuda bazı şeyleri daha çok üstleniyor çünkü ev geçirdirmek vs. gibi. evine para getirmekte zorlanan erkek için durum çok zor ya.. rabbim herkesin yuvasına bereket versin allahım kimseyi paraya muhtaç etmesin darda bırakmasın....
ne biliyim benim şahsi fikrim mesela ben bir erkeğin ağlamasına hiç dayanamıyorum çok koyuyor bana. çünkü erkekler kolay kolay ağlamazlar biz kadınlar gibi değiller. maddi açıdan da zayıf bir erkek gerçekten kendini çok kötü hisseder lütfen ne kadar haklı olmuş olsanızda eşinize destek olun her anlamda yapmış bir hata. yuvanızdan huzur hiç eksik olmasın

sürekli boşanıcam vs demek benim bildiğim nikahı zedeliyor. eşinize bunu söyleyin ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin ayrılık muhabbeti yapmayın.

Değişime önce kendinizden başlayın sivri yönlerinizi törpüleyin yumuşayın geçmişi bir kenara koyun...

Boşanma kelimesini karşı taraf dile getirse bile siz asla bu kelimeyi kullanmayın...

Ama önce siz değişin...Düzelir

zaten kayın valıdemle bile konuşmuyorum bu yaptıklarından bizim herseyımızı bıtırdıler ya... eşim de haklı olduğumu biliyo bişi demiyo... ama annesı arayıp sen kadın agızlı oldun dıyınce o da dayanamıyor oda istıyo herkes gıbı mutlu olunsun.. neler söylüyo ama aile anne kardeş işte bırakılırmı ...benim eşim cok vicdanlı yanı vicdanmı bu bilmiyorum ama aptallıkta denebılır.
olumlu şeyler dumak mükemmel arkadsım inşallah duzelir. bende inanıyorum borclar bıtınce bıde eşim yengec burcu ve astrolog temmuz da yengecler 2 yıldır ki içinde bulundukları kasveti atacaklar dedı..

burcları falan bosver sen... ama ben duzelecegıne ınanıyorum .. sen de mutlu ol artık..:70:

Back
X