Sen 21 aylık kızını bırakıp çalışacaksın ve k.validen "birinizin maaşıyla krediyi ödeyin, birinizinkini de yeyin" diyor, ya ne tuhaf şey bu..
Sürekliliği ayrılığı konuşmak doğru değil evlilikte, ama böyle büyük bir sorunu hazmetmek de hiç kolay değil.
Nasıl engel olamadınız o krediyi çekmesine, ben onu anlayamıyorum. Peki bu kadar büyük bir parayı kaynınız ne akla hizmetle ödemiyor?
Eşiniz bir ders aldı mı peki bu durumdan? Bir daha asla yapmam gibi şeyler söylüyor mu bari?
hiç düşünemiştim böyle bir sey yapacagını kredi cekecegını benden habersız yaptı zetan kaynım ödeyecem dıyor.. evet asla yapmam dıyor ama önceki msjları okuduysan kaynım tehdıt edıyo ve eşimiz o zaafını kullanıyor.. kayınvalideme dedımki kaynımda vardı ben dedım ücretsiz izin bile almadım dedım hakkımı helaa etmıyorum dedım evlenmeden önce vermış ama dedm cocugumun rızkını vermem dedım .. dur kızım öduycez dıyolar..
işin zor canım yani kaynının intihar ederim öldürürüm kendimi demesi çok kötü.belki blöf yapıyor ama eşin de haklı olarak etkileniyordur
valla ne diyeceğimi bilemedim ama bir de kaynını kaynananı karşına al güzelce konuş artık ayrı bir ev olduğunuzu çocuğunun geleceği için bvirşeyler yapmak istediğinizi anlat bakalım belki bir faydası olur.
sen bile bilemedin ne dıyecegıı kaynımdiyoki yenge işleri toparlıyım vercem kayın velidemlede konustum
yavrum bu burda bekar baba yok başında dıgerleri sahıp cıkmıyo perişan.. sizin ıkı maaşlısınız anan var baban var kocan var senden ıyısı yok nolcak dur öder bakalım dıyo. tabıkı sımdıye kadar aldıklarınıda ödememışki eşim anlattıkca deli oluyorum ve ancak aptallık diyorum. eşime aptal demıyorum yaptığına diyorum
Son düzenleme: