- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi onun yerine koyduğumda ona hak veriyorum zaten ben olsam bende açmazdım telefonu veya cevap vermezdim ama işte şuan gönül ferman dinlemiyor hem vicdan azabı çekiyorum hem çok özlüyorumSiz karşı tarafın ayaklarınıza kapanıp, aşk dilenmesini istiyorsunuz belli ki ama inanın bu tavırlar çok itici oluyor erkek içinde kadın içinde çok soğutan hareketler. Net olun. Aşıkta olsanız mantığınıza uymuyor ve çocuğuna bakabileceğinize inanmıyorsanız en doğrusu ayrılmak.
O da özler diye düşünüyorum sonuçta birşeyler paylaştık öyle umut ediyorum yaniÇünkü ulaşılmaz olunca tatlı geliyor :)
aklımdan çıkmıyorsun gibi bişey ima etmek istedim aslında çok ta bi anlam yüklemedimAyrıldıktan sonra kalp atmak ????
Seviyorsanız ayrılmayın.Sonucta iki tarafta evliliği deneyimlemis.Ama çocuk sorun olabilir.Esinizin çocuğunu öz evladiniz gibi benimseyeceksiniz beraber olun.Burada eşimin eski karısı çocuğu diye paylaşım yapanları kürekle dövesim geliyor.Merhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Çocuğu olan bir kadın veya erkek hayatına alacağı kişi için ekstra dikkatli olmalıdır. Bunu karşı taraf yapsa bir ton laf sayardık. Uzak dur bu adamdan, güven vermiyor yazardık. Çok aşık olmanız, çocuğu yok saymıyor. Adam eski eşiyle mutlaka görüşecek çünkü ortak çocukları var. Siz ileride bunu problem edersiniz çünkü ilişkinizi sırf çocuğu var diye bitirmişsiniz. Üstelik hakaret eder gibi iki satır mesajla yapmışsınız, yüz yüze görüşüp konuşmaya tenezzül etmemişsiniz, adam niye ayrıldığınızı bile bilmiyor. Size yapılsa bir şey olmamış gibi devam eder miydiniz, güveniniz sarsılmaz mıydı?O da özler diye düşünüyorum sonuçta birşeyler paylaştık öyle umut ediyorum yani
Siz de dönebirsiniz daha nişanlısınızYol yakinken dön. Çocuğum var ama büyük ve yanimda degil. Bastan bende onunkileri sorun etmiyordum. Ama baskasinin cocuguna ara sira gelsede annesi gibi davranip kabullenmek cok zor. O aşk perdesi indikce onun çocugu icin fedakarlik yapmak zorlasiyor. Suan nisanliyim bir cok sorunla cebellesiyorum. Bence bastan ne dusunuyorsan gercek o. Sonrasi da ayni oluyor. Benim kadar ilerletmeden dön. Bak ben sana örnek olmus olayim
Adamın biri bana "ilişkimizi bitiriyorum hakkını helal et" diyip iki gün sonra kalp atarsa direkt dengesiz derim, ne istediğini bilmiyor derim yani. Daha ne denir buna..Merhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yoken azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Yok artıkaklımdan çıkmıyorsun gibi bişey ima etmek istedim aslında çok ta bi anlam yüklemedim![]()