Ayrılık mesajı attım çok pişmanım

Beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum dedikleriniz doğru ama engellemek şuan gerçekten hiç içimden gelmiyor bu sebeple bunu yapamam belki bana zararı dokunacak daha çok umutlanacağım yada üzüleceğim paylaşımlarına ama bununda bir süreç olduğuna inanıyorum artık hayırlısı neyse o olsun diliyorum allahtan
Bak şimdi aklıma geldi baktım Instagramdam 😂 yine diyorum aman iyi ki olmamış

İnstagramda ilişki koçu bal ayrılık mesajı geldiğinde ya görüldü adın ya da sen bilirsin yazın demişti. Karşı taraf köpek gibi dönecek demişti. Bak güzel bir örneği :) haklıymış

Pişmanım lafına hiç inanmadım kusura bakmayın. Adam bu zamana kadar sevgi dinlenmiş siz de ayrılsam da zaten yalvarır demişsiniz adam takmayonca öyle kalmışsınız. Olay bu. Bana da yapıldı sevdiğimi anladığı için rahat rahat ayrıldı. Şimdi kara listede ismi var açmadım telini

Her konuda sizi goruyorum hep insanlari asagilayici,kucumseyici,dalga gecici bir tavriniz var.Bir de egitimciymissiniz bence once kendinizi egitim🤦🏼‍♀️
Sevgili yeni üye ne kadardir sitedesiniz de her konuda yorumumu gordunuz?
Üstelik eskisi kadar aktif de değilim 🤣
Egitimim bana yetiyor size de tavsiye ederim.

Merhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yok 😔en azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Bu akşam buluşuyoruz 🥰🥰

Ayrıldıktan sonra bundan bundan dolayı korktum mesaj attım
Böylelerini gördüm de kalp atanı ilk defa görüyorum..

Sevgili yeni üye ne kadardir sitedesiniz de her konuda yorumumu gordunuz?
Üstelik eskisi kadar aktif de değilim 🤣
Egitimim bana yetiyor size de tavsiye ederim.
Yeni uye olmam ve her konuya sizin gibi saygisiz yorumlar yapmiyor olmam ,konulari takip etmedigim anlamina gelmiyor.Sadece dikkatimi cektiniz bir cok konu basliginda siz varsiniz uslubunuz empati eksikligi ve asagilayici tavirlarinizla hemen dikkat cekiyorsunuz zaten.İnsanlar burada cozum aramak,mantikli yorumlardan yararlanmak icin konu basligi aciyorlar.Asagilayici,kaba usluplarla sadece burada yorum kalabaligi yaparsiniz.O nedenle yarariniz yoksa susun da insanlarin da kafalarini karistirip morallerini bozmayin.Ben de burada yorum kalabaligi yapmamak icin daha fazla yazmayacagim.Egolarinizi gidip baska yerlerde tatmin edin siz de

Merhaba kızlar iki ay önce aylardır beğendiğim bir çocukla tanıştım ikimizde boşanmış bireyleriz benim çocuğum yok ama onun var bu başta benim için sorun oldu o sebeple tanışmayıda çok istediğim için ciddiye almamak, kontrolü elimde tutmak düşüncesiyle ilişkiye başladım ama öyle olmadı. birlikte olduk ve ben karşı tarafa aşık oldum. Halden anlayan pozitif esprili bir erkek ama ben bu hissimi anlayınca korkuya kapılıp ayrılmak istedim, ilk seferde beni devam etmeye ikna etti, bana kimseden istemem ama senden aşk dileniyorum seni çok seviyorum ve çok istiyorum, sana doyamıyorum dedi ve yumuşadım ama sürekli aklımda onu bırakmak düşüncesi geçiyordu ilişki ilerledikce kendimi dahada kaptırmaktan korkuyordum. En sonunda üç gün önce sabah günaydın mesajı ettığında ayrılmak istediğimi onunla bir daha görüşmeyeceğimi hakkını helal etmesini yazdım yolladım, beş dk çevrimiçi kaldıktan sonra hiçbir şey yazmadan çıktı. Bu sabah sadece kırmızı kalp emojisi gönderdim okudu ama yine cevap vermedi durum paylaştım onuda gördü ama ses seda yok 😔en azından engelleyip silmedi dedim beklemeye aldım kendimi ve şuan çok pişmanım çocuğuda sorun olarak görmüyorum ve onu çok özlüyorum ne yapmam lazım sizce?
Adam haklı. Başka derdim mi yok derler yani, nitekim cevap yazmayıp sizi kendi gel-gitleriniz ile başbaşa bırakarak demiş kadar olmuş.

Size gelince kendinizi baltalamayı acilen bırakmalısınız ama bu kadar kaygı - kontrol takıntısı ile zor bu işler. Düşünme şeklinizde ciddi bi sıkıntı var, bugün adamın gönlünü alsanız yarın yine patlayacak bu ilişki zaten.

Tabi gökten inmemiştir bu korkular ve takıntılar, vardır bi sebebiniz, birileri / bi şeyler bozmuştur illa ki dengenizi. Ama sebep sonucu degistirmiyo işte, gecmisiniz travmasını geleceginize kusamazsınız. Daha dogrusu kusarsınız da boyle mutlu olamazsınız. Destek alın.

Ne şimdi bu ??

Yeni uye olmam ve her konuya sizin gibi saygisiz yorumlar yapmiyor olmam ,konulari takip etmedigim anlamina gelmiyor.Sadece dikkatimi cektiniz bir cok konu basliginda siz varsiniz uslubunuz empati eksikligi ve asagilayici tavirlarinizla hemen dikkat cekiyorsunuz zaten.İnsanlar burada cozum aramak,mantikli yorumlardan yararlanmak icin konu basligi aciyorlar.Asagilayici,kaba usluplarla sadece burada yorum kalabaligi yaparsiniz.O nedenle yarariniz yoksa susun da insanlarin da kafalarini karistirip morallerini bozmayin.Ben de burada yorum kalabaligi yapmamak icin daha fazla yazmayacagim.Egolarinizi gidip baska yerlerde tatmin edin siz de
Hiç güleceğim yoktu. Empati sadece sizde var sanirim. Zira simdiye kadar hic kimseden böyle fazla bilmis bir yorum almamistim.
Burada dalga gecilecek nitelikte ve fake hesaplarla konu acanlar dışında kimseyle dalga geçildiği yok.
Siz de yorum kalabalığı yapmayıp isinize bakin.

ayrılmayalım diyip,günlerce arayıp yazmasını beklediniz dimi? bende buna benzer şeyler yapmıstım ama nedense üzülen ben olmuştum:) arayın konusun ve böyle gelgitler yapmayın çok illeti bir durum gibi geliyor karşı tarafa.

O kadar dengesiz davranmissiniz ki benim bile yazmadan cikasim geldi.

Cocuk oyuncağı mi bu, ayrılmak istiyorum deyip uc gun sonra kalp atip bir de yanit bekliyorsunuz.

Ayrilmak istemissiniz adam da ayrilmis iste. Eger barismak istiyorsaniz dogru duzgun konusmayi deneyin.
Ne istiyorsun arkadaş hayattan? iki taraf da aşktan, sevgiden deliriyor( anlattığın kadarıyla) sen birgün durup dururken saçma bir mesaj atıyorsun.amaç ne yani? Kendini kaptırırsan kaptır.ne olmasını bekliyordun ? Sevmediğim biriyle ilişki yaşayayım da ayrılınca üzülmeyeyim mi😂😂

çok çocukça bir hareket tekrardan kalp emojisi göndermek de ne bileyim ilk ergenlerin yaptığı hareket

ayrılmayalım diyip,günlerce arayıp yazmasını beklediniz dimi? bende buna benzer şeyler yapmıstım ama nedense üzülen ben olmuştum:) arayın konusun ve böyle gelgitler yapmayın çok illeti bir durum gibi geliyor karşı tarafa.
akşam itibarıyla tekrar görüşmeye başladık

Belki de yaptığınız şey doğrudur. Hiç bunu düşündünüz mü?
yorumunuz çok mantıklı insana kendini sorgulatıyor ama ben şuan gerçekten bunu düşünmek istemiyorum akşam itibarıyla tekrar görüşmeye başladık ve yarım kalan yanım tamamlanmış hissediyorum şuan sadece buna odaklıyım

Ne istiyorsun arkadaş hayattan? iki taraf da aşktan, sevgiden deliriyor( anlattığın kadarıyla) sen birgün durup dururken saçma bir mesaj atıyorsun.amaç ne yani? Kendini kaptırırsan kaptır.ne olmasını bekliyordun ? Sevmediğim biriyle ilişki yaşayayım da ayrılınca üzülmeyeyim mi😂😂
Bazı şeyler yaşanmalıymış demek ki ne diyebilirim sonuç olarak şuan mutluyum, karşımda beni anlayan bana değer veren biri olduğu için de şanslıyım bu bana neyi gerçekten isteyip istemediğimi gösterdi

Back
X