• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilik mesajina yanit vermeyen erkek

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanimlar,
Birkac aydir gorustugum biri vardi. Son bulusmamizda cok soguktu biraz tartistik ilgili olucam dedi ama bana oyle gelmedi. Bulustugumuz zaman aradan baya zaman gecmisti elinde telefon twitter a bakiyo hic konusmuyo. O gun beni eve de birakmadi. Ne oldugunu sordugumda is yogunlugu vs. Daha fazla ilgilenicem seninle dedi. Ben o gunden beri cok kotuyum bugun dayanamadim msj attim. Cok soguktun vs.diye uzun bi nsj bitti yazdim son olarak da. Saatler gecti ynt yok. Whatsapdan yazmistim. Okumus ama ynt yok. Sanirim o da bitmesini istiomus degil mi? Yorumlariniza ihtiyacim var.

Erkeklerin şu cesaretsizliğine sinir oluyorum ya bir insanı istemiyorsan hayatından açıkça söyle hep bi kendilerinden soğutmaya çalışıyorlar karşı taraf ayrılsın istiyorlar. Bunun aynısını benim arkadaşım yaşadı geçen sene. Çocuk kıza buz gibi davranıyo kız her sorduğunda birşeyleri bahane ediyor. Düzeleceğini söylüyor. Sonuç ayrıldılar. Yani diyeceğim o ki erkekler bunu hep yapıyor.

Back
X