- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.119
- 498
- Konu Sahibi tunahanbozyurek
namusuma
adam gibi
Ah ah ayrılık mesajlarında bile kendilerini aşağılayan kız kardeşlerim... (rte tonlaması ile)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
namusuma
adam gibi
Ses yokkonu sahibi barıştı bence![]()
Evet ben ayrılmak istedim çünkü hislerimin tükendiğini farkettim ama asıl mesele ne biliyor musun .namusuma laf etmene rağmen aylar sonra geldin özür diledin şans verdim ama ben adam gibi bitrmek istedim diye değil konuşmak telimi açmya tenezzl bile etmedin(belki de anltcğm çok özel şeyler vardı ) birde üstüne mesj atma dedin bu lafni unutmm okadar da alclmm bi anlk öfkeyle söylediğin sözlere pişman olcksn bunu sende bilysn yüzsüzlk yapıpta kapıma gelme kendi kendini btrdn bundan sonra yanmda olck insan belli neyse hakkm varsa helal olsun hadi hoşçakal
Dönmez. Dönmemeli.asla etmicm merak işte döner mi
gondermedim mesajı kendisi geldikendıne bı guzellık yap ve o mesajı gonderme hıc mesaj gonderme gozunu sevım bu ne
adam senın ıcın kız pesımden kosuyor dedırtme
gondermedim mesajı kendisi geldibittiğini söylüyorsun ama mesajınla ağzımla söylüyorum ama kafamda bitirmedim, gelsen devam ederim diyorsun. Eğer gerçekten bitirdiysen bir şey yazmana gerek yok. Çünkü ilişkilerde kafasında bitiren taraf açıklama yapmadan gider. Diğer taraf kendini paralasa da o derse desin umursamaz ve dönüp bakmaz.
gondermedim mesajı kendisi geldigeri dönmesi için yakarış tarzında olmuş.. Eğer bu kavganızda Haklıysanız dik durun ve ilgi göstermyein hatasını telafi etme şansı verin.. Eğer etmeye çalışmazsa zaten affetmeyin.. Kendinize bunu yapmayın..