• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık mevzusu

21 yaşındaydım o zaman aynı şeyi yaşadım. Ama devam edemedi bir ayrıl barış ilişkiye döndü. Akıllı davranıp kendimden uzaklaştırmadım. O da bir gün çiçeklerle gelip 2 gün sonra ortadan kayboldu. 1 yılın sonunda başkasıyla ciddi bir ilişkiye başladı ve o zaman yaptığı her şeyin sadece göz boyama olduğunu farkettim. Yani o da başkasını bulana kadar sana gelmeye devam edicek o yüzden inanma bunlara.
Tamam abla ama inşallah bulamaz benim ahımı nasıl aldıysa benden başkasını sevemesin dokunamasın.

Tamam abla ama inşallah bulamaz benim ahımı nasıl aldıysa benden başkasını sevemesin dokunamasın.
İnşallah canım seni üzen mutlu olamasın ilişkilerinde

Buluşma sebebimiz birlikte olmak değildi zaten açık alandaydık hep. Sonra neyse başbaşa kalacağımız bir yerde olunca ve duygusal konular açılınca oldu işte.
Söyleneni de anlamıyorsun. Adamla neden seviştin demiyoruz, neden buluştun diyoruz.

Bilmiyorum abla çok seviyorum ona açık açık seviyorum gitme falan demiyorum tabiki gururumu kırmamak için ama onu bir yandan da çok seviyorum ve benden başka kimseyi sevemesin istiyorum.
Demediğini mi sanıyorsun?
Gel diyince geliyorsun. Hala peşinde olduğunun bal gibi farkında.
Artık bittiğini düşündüğü halde sırf duygularının farkında olduğu için gelen adam ahlaksızın teki. Bir yandan başkaları var bir yanda da çantada keklik diye sıkıldıkça sana geliyor. Sen adamın arzusuna göre peşinde gez böyle aferin sana. Bir de gururlu durdum sevdiğimi söylemedim diyorsun. Davranışlarınla söylemişsin zaten.
Akıllı ol kendine gel engelle ulaşamasın sana. Duygularını sömürüyor

Bilmiyorum karşı koyamadım özlemiştim. Gidince bunların hiçbirini diyemedim tabi yolları ayırmak üzerine konuştuk ama çok özlemiştim.
Kendini daha iyi hissettirmeyeceğini bildiğin şeyleri yapma bir daha. Bir kaç ay sonra gel diyince gittiğin için adamdan gelen bir sözü beklediğin için kendine kızacaksın ve çok utanacaksın.
Sil at ve engelle ulaşamasın sana.

Demediğini mi sanıyorsun?
Gel diyince geliyorsun. Hala peşinde olduğunun bal gibi farkında.
Artık bittiğini düşündüğü halde sırf duygularının farkında olduğu için gelen adam ahlaksızın teki. Bir yandan başkaları var bir yanda da çantada keklik diye sıkıldıkça sana geliyor. Sen adamın arzusuna göre peşinde gez böyle aferin sana. Bir de gururlu durdum sevdiğimi söylemedim diyorsun. Davranışlarınla söylemişsin zaten.
Akıllı ol kendine gel engelle ulaşamasın sana. Duygularını sömürüyor
Evet farkında. Bu son buluşmamızdı dedi ama biliyorum ki öylesine dedi onu.

Kendini daha iyi hissettirmeyeceğini bildiğin şeyleri yapma bir daha. Bir kaç ay sonra gel diyince gittiğin için adamdan gelen bir sözü beklediğin için kendine kızacaksın ve çok utanacaksın.
Sil at ve engelle ulaşamasın sana.
Belki çabalar diye umut ettim yalan söylemek istemiyorum.

bedeninize bir bıçak saplanmış o bıçağı çıkartırken acıtıp kanatması çok normal ama bıçak çıkmadan iyileşme sürecine giremezsiniz. Acı cekmekten korkmayın, ne aşklar ne evlilikler ne erkekler unutuluyor yaşadığınız binde 1 bile değil. Sizi mutlu edecek adamı bulunca bu kişi aklınıza dahi gelmeyecek ama bu herif gitmeden de sizi mutlu edecek o kişi gelmeyecek.

Sen 21 yaşında hala üniversite sınavına giren üye misin? Mayıs geldi günler kaldı sınava kızım. Ne alaka bu konun şimdi

bedeninize bir bıçak saplanmış o bıçağı çıkartırken acıtıp kanatması çok normal ama bıçak çıkmadan iyileşme sürecine giremezsiniz. Acı cekmekten korkmayın, ne aşklar ne evlilikler ne erkekler unutuluyor yaşadığınız binde 1 bile değil. Sizi mutlu edecek adamı bulunca bu kişi aklınıza dahi gelmeyecek ama bu herif gitmeden de sizi mutlu edecek o kişi gelmeyecek.
Kimseyi istemiyorum ama bu ilişkinin böyle olması üzdü sadece beni.

Yedi cihan bir araya gelse seni bu adamla barışmamaya ikna edemeyiz. Kafana koymuşsun bir kere, her şeye bir cevabın ve bahanen var.

Yaşa ve gör öyleyse. Gerçekten bitirsen adını bile cümle içinde geçirmezsin. Sen hâlâ çağrıldıkça ayağına koş. Hadi kolay gelsin.

İyi yapmışsın aferin sana. Böyle devam et. Dünyadaki tek kalan erkek o gibi hala umut diyor ya.
Tek erkek olmadığını da istesem beni mutlu eden birine şans verebileceğimi de biliyorum konu onun tek olması değil ki benim geçmişe takılı kalmam duygularımı yönetememem.

Duygularından istifade edip kullanmış seni yazıkk. E daha yatağa atacak kimseyi bulamamış ki seni de cepte tutmak istiyor. Farkında değil misin?

Duygularından istifade edip kullanmış seni yazıkk. E daha yatağa atacak kimseyi bulamamış ki seni de cepte tutmak istiyor. Farkında değil misin?
Son buluşmamızdı dedi sanmıyorum cepte tutmak istediğini o lafından sonra.

Sınava bu kadar kala beni strese sokan birini seviyorum işte
Yok canım sen macera arıyorsun sadece

Yani ailen de haklı seni şehir dışına göndermemekte. Hayatı ne kadar hızlı yaşıyorsun. Daha geleceği için bir adım atamamış, üniversite sınavına hazırlanan herkes çocuktur benim gözümde.

Bir de bu yaşa kadar ne yaptın aile evinde? Hani üniversite 17 yaşında kazanılıyor ya ondan diyorum

Sinir oldum yazdıklarına. Sınava ne kadar kaldı sahi? 21 yaşındaydın ve hala üniversite sınavına hazırlanıyordun değil mi sen? Bu sevgilin de senle ayrılık konuşması yaparken başka kızlarla takipleşip bunu senin iyiliğin için yaptığını söyleyen pislik değil mi?

Back
X