• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilik msjima cevap vermedi bile

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanimlar,
Birkac aydir gorustugum biri vardi. Son bulusmamizda cok soguktu biraz tartistik ilgili olucam dedi ama bana oyle gelmedi. Bulustugumuz zaman aradan baya zaman gecmisti elinde telefon twitter a bakiyo hic konusmuyo. O gun beni eve de birakmadi. Ne oldugunu sordugumda is yogunlugu vs. Daha fazla ilgilenicem seninle dedi. Ben o gunden beri cok kotuyum bugun dayanamadim msj attim. Cok soguktun vs.diye uzun bi nsj bitti yazdim son olarak da. Saatler gecti ynt yok. Whatsapdan yazmistim. Okumus ama ynt yok. Sanirim o da bitmesini istiomus degil mi? Yorumlariniza ihtiyacim var.

Cok uzuldum ama yapacak bisey yok

Seni çok iyi anlıyorum, ama sanırım gidene değil de
Kendini kötü hissettirmesine ve değersiz hissettirdiği için üzülüyorsun
Ama aslında öyle değil yaz bir yere mutlaka geri gelecek,
Umarım kabul etmezsin,
Yada edersin aynısını sen ona yaparsın :) :KK9:

Biz bunun gibilere MAL KAYBI diyoruz.

Üzme canını ,yenisini bul hayatına bak..
smilie_girl_268-gif.1318674

O zaten bitirmiş,ya seni sevmemiş ya da daha çok seveceği başkasını bulmuş..keşke o msjı atmasaydınız..haa işler umduğu gibi yürümez ve boşluk da kaldığında yine size yazar,can sıkıntısını gidermek ve başka birisini bulana kadar,sonra yine soğuk,ilgisiz olup gider,burada seçim sizin, ben olsam engeller asla bir daha arkama bakmam

Cevap yazsa nolcak ki. O da sana "evet bende seni istemiyorum hayatımda" vs. gibi birşey deseydi bence moralin daha da kötü olacaktı.

Back
X