Içimde sanki birateş var sabahlari uyanınca beni saran .ölüyorum resmen evde kalamıyorum dışarı çıksam bunaliyoru m herşeyden herkesten sıkılır halde yim bu nasıl bir acı .sevdiğim adam işinden istifa etti .farklı bir sehirde kendisine insaat uzerine sirket aciyor bir okul arkadasi ile .kurulumu yapilacak is ihale alinacak vs vs.bugun ve yarin gorusecegiz sonra belki ayda bir ailesi benim yaşadığım şehirde iki güne bir gördüğüm insan şimdi uzakta olacak gitme diye çok konuştum çok yalvardim hatta ayrilik noktasına geldik o kadar bunal di ayrıl mak istedi.en son konuştuğumuz da bakalım gideyim durumlar nasıl olacak dedi .bu üniversiteden arkadaşı ile aynı evde kalacaklar ne bileyim mersin gibi bir il iki erkek sanmıyorum ki başka kadınlar kızlar olmasın ben daha gerçekçi bakıyorum .güven sorunu başlayacak ben bu acıyı nasıl kaldıracağım bilmiyorum o ilde ben de bir ise gelip gireyim dedim kızdı bana dedi duruma bakalım öncelikle neden acrle ediyorsun böyle bunaltirsan bu işin sonu temelli ayri li dedi
Başlığı okuyunca çok sevdiğiniz eşiniz / sevgiliniz vefat etti ya da sizi terkedip gitti zannettim. Merak etmeyin sevgiliniz başka ile taşındı diye ölmezsiniz. Sanırım duygularınızı uçlarda ve yoğun yaşıyorsunuz.
İnsanlar kendi elleriyle evlatlarını toprağa veriyor ve zor olsa da yaşamaya devam ediyor zira ölenle ölünmüyor.
Öncelikle bir sakin olun. Adamın iş kurmak istemesi ve bunun için çabalaması gayet normal. Başka bir şehirde imkan bulmuş değerlendirmek istiyor. Zenginliğe hevesli demişsiniz, olabilir, fırsatını bulmuş para kazanmak istiyor.
Siz hayatınızı niye bir erkeğe göre dizayn etme çabasındasınız?
Aranızda resmi bir bağ olsa bu durumu normal karşılardım. Bırakın adam işini / düzenini kursun. Zaten şu sıralar zihni doludur.
Bir de siz bunaltmayın. O ilde iş bulmak vs.için niye acele ediyorsunuz? Kaldı ki adam size 'gel' demiyor. Biraz gururlu olun.
'Benim karakterim böyle, panik yapıya sahibim' derseniz bu yapıyla yıpranan siz olursunuz. İstediğiniz kadar adam başkalarına bakacak diye panik yapın olacakla öleceğin önüne geçilmiyor.
Paniklemektense salim kafayla sakince hareket etmek ve biraz özgüvenli davranmak daha mantıklı olmaz mı?