Ayrilik ne zor ölüyorum resmen

Yok artık, bir sakin olun, mantıklı düşünün.

Sizinki aşk/sevgi değil, saplantı. Ve karşı taraf da ya sevmiyor ya bu abartılı ilginizden bunalmış. Ki bunalsa haklı.

Başka bir ile taşınınca sizi aldatacağını, parayı bulunca başkasına gideceğini düşündüğünüz bir erkek için bu kadar panik olmaya ne gerek var. Size sağlıklı geliyor mu, duygularınız.

Bir akışına bırakın, ilgisizliğini, sadakatsizliğini görürseniz ayrılırsınız. Onsuz olamayacağınızı düşünüyorsanız da profesyonel yardım alın bence.

Ben panik yapıya sahibim ben onun için işimi bırakıp gitmeyi göze aliyorum ama o benim için kılını datmiyor
Iste bu nedenle biraz gururlu olmaniz gerekli. Sizin icin hicbir sey yapmıyorsa siz de onun icin bir sey yapmayin. Acınızı icinizde yasayin. Zaten her şey olacagina varir. Aglayip sizlanmaniz muhtemel sonu hizlandirmaktan öteye tasimaz sizi

Sen nerdesın adanamı trene bın gıt adanaysa sureklı uzak sayılmaz. Ama mersının meşhurdur kızları ben adanalıyım genelde Mersin tece bolgesı hep bekar mekanıdır unı caddesıde ole üzgünüm ama bar ortamı var kızlar aşırı rahat ce yapışkan allah yardım etsın

Benim eski esim de beni aldatmış ti ben sürekli aynı kaderi yaşamak zorundayım sanırım .canim o kadar yaniyor anlatamıyorum kimselere .güvenmemek ayrı ama bu adam doğu kültürü ile yetişmiş

Ben bunu ayrilik olarak görüyorum çünkü o ookadar hevesli ki zenginliğe doğu ilinden sonra batı ilinde yaşamaya ben de bir batılı yim ızmir li yim ama bu bölge erkekleri genelleme yapmak istemiyorum ama seviyor capkinligi .orda zenginlik para ev yeni insanlar benim adımı bile anmaz bana en son göbek bağımız bir değil 3 yıl yaşadık bitti napayim filan dedi

Tam da bunu diyecektim. Bu kadar üzulmenin sebebi bu ilişkinin artik bittigini veya biteceğini anlamis olman. Bu kadar acıtma kalbini bitecekse zaten er yada geç bitecek. Zaten adam sinyalini vermis.

Hiçbir şey sizden sağlığınızdan değerli değil. Bir önceki eşim tarafından aldatılarak boşandım. Biri 4 biri 1 yaşında iki küçük çocuğumla. 1 ay ağır bir depresyon yaşadım, çok üzüldüm. Sonrasında güçlendim kendi başıma ayağa kalktım. Derken yeni bir evlilik yaptım ve ilk haftadan kavga hakaret eleştiri. 3 gün iyiyse 2 gün kötü. Fiziksel şiddet gördüm, psikolojik şiddetin şahını yaşadım. 1 yıl dolmadan boşanma davası açtım. Bir önceki kadar olmasa da yine depresif modda yaşadım bir süredir derken..... 10 gün önce göğsümde bir anda yumurtadan büyük taş gibi bir kitle farkettim. Usg yapıldı kötü huylu olduğu ileri tetkik gerektiği söylendi. Şimdi bu sürecim başlıyor.
Demem o ki hiç kimse için hayatınızı heder etmeyin. Bu derece üzülmeyin inanın bir yerden çıkıyor sağlığınız bozuluyor. Değmezmiş hiçbirine üzülmeye.

Yanıma geldi çok büyük tartıştık ben senin ieasa kaprislerine katlanacak durumda olmam biter dedi ya susar beklersin ya da biter dedi .ne yapacağımı bilmiyorum

Yanıma geldi çok büyük tartıştık ben senin ieasa kaprislerine katlanacak durumda olmam biter dedi ya susar beklersin ya da biter dedi .ne yapacağımı bilmiyorum
Sizi güzelce ikna edebilir güven verebilirdi. Böyle şart koşan adam sizi sevmiyordur. Geçmeyen acı var mı? Bu da geçecek.

Ben bunu ayrilik olarak görüyorum çünkü o ookadar hevesli ki zenginliğe doğu ilinden sonra batı ilinde yaşamaya ben de bir batılı yim ızmir li yim ama bu bölge erkekleri genelleme yapmak istemiyorum ama seviyor capkinligi .orda zenginlik para ev yeni insanlar benim adımı bile anmaz bana en son göbek bağımız bir değil 3 yıl yaşadık bitti napayim filan dedi

Öyleyse aynı ilde çapkınlık yapmaz mı sanıyorsun. Bir de evlenmeyi düşünüyorsun. Adamı seviyorsan sık boğaz etme. Zaman ne gösterecek bekle bakalım.

sizin mesleğini nedir? adam o kadar okumuş kendi işini kuruyor böyle aşk, böcek işleriyle mi uğraşacak... ben tebrik ettim profesyonel bir adam demek ki

bence siz de kendi kariyerinize, kişisel gelişiminize odaklanın hatta ondan daha iyisi olmaya bakın... evet seviyorsunuz ama hiç olgun bir düşünce şekli değil liseli aşık gibisiniz.. eğer şirket kurmanın bu piyasada inş. müh. olmanın ne demek olduğunu anlasaydınız adama destek olurdunuz

Çok abartmamış mısın? Ne ayrılıklar var .. ölüm gibi .. allah gecinden versin . Konuyu okuyunca ne güZel dedim helal olsun adama işini kuruyor geleceğiniz için:) sevin bence

Öyle şirket açınca pat diye zengin olanı hiç görmedim biraz olanı da oralarda yiyip gelirse hiç şaşırma.öyle yada böyle kendini bir sekilde biteceğine inandırmışsın yani sana öyle hissettirmiş.lütfen bir süre kendi haline bırak onu daha fazla üzüntünü belli etme.

Senin korkun ayrı şehirde ilişki yürütmekten öte güvenememek canım .daha önce aldattımı sizi
enenin

sizin mesleğini nedir? adam o kadar okumuş kendi işini kuruyor böyle aşk, böcek işleriyle mi uğraşacak... ben tebrik ettim profesyonel bir adam demek ki
Ben kredi üzerine ışim Benim de farklı
Istanbul da çalışma imkanım hemde iyi imkanlarla vardı onu bırakıp gitmedim ailem.izmir de senelerdir bekledim onu

Öyle şirket açınca pat diye zengin olanı hiç görmedim biraz olanı da oralarda yiyip gelirse hiç şaşırma.öyle yada böyle kendini bir sekilde biteceğine inandırmışsın yani sana öyle hissettirmiş.lütfen bir süre kendi haline bırak onu daha fazla üzüntünü belli etme.
Ailesi çok zengin .tabi bizimki kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyor şöyle de bir durum var kendisi 23 yasinda evlenmiş bir kızı olan bir adam .zorlu bir süreç sonrası boşanmış .yüklü tazminat ödeyerek .şimdi bekarligini yasayamamis bir adam yani durmaz duramaz oralarda aile baskısı çöktü üzerinde

Baska bir acı kokusuna satılmasına yanında olması na alıştığınız biri yeni planlar yapıp size söylemiyor en son söz öğreniyor sunuz ve sonr a bunalttin dir dir ettim bitiş diyor

Içimde sanki birateş var sabahlari uyanınca beni saran .ölüyorum resmen evde kalamıyorum dışarı çıksam bunaliyoru m herşeyden herkesten sıkılır halde yim bu nasıl bir acı .sevdiğim adam işinden istifa etti .farklı bir sehirde kendisine insaat uzerine sirket aciyor bir okul arkadasi ile .kurulumu yapilacak is ihale alinacak vs vs.bugun ve yarin gorusecegiz sonra belki ayda bir ailesi benim yaşadığım şehirde iki güne bir gördüğüm insan şimdi uzakta olacak gitme diye çok konuştum çok yalvardim hatta ayrilik noktasına geldik o kadar bunal di ayrıl mak istedi.en son konuştuğumuz da bakalım gideyim durumlar nasıl olacak dedi .bu üniversiteden arkadaşı ile aynı evde kalacaklar ne bileyim mersin gibi bir il iki erkek sanmıyorum ki başka kadınlar kızlar olmasın ben daha gerçekçi bakıyorum .güven sorunu başlayacak ben bu acıyı nasıl kaldıracağım bilmiyorum o ilde ben de bir ise gelip gireyim dedim kızdı bana dedi duruma bakalım öncelikle neden acrle ediyorsun böyle bunaltirsan bu işin sonu temelli ayri li dedi

İç sıkıntınızın sebebi ilişkinizde güven olmaması. Ben de 2 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ama içimde gram şüphe yok. Temelinde güven olmayan ilişkiler insanı çok yıpratıyor, bundan önceki ilişkimde çok yaşadım bunu. Ya güvenmeyi deneyin ya da yolunuza bakın bence. Kendinize yazık ediyorsunuz.

Back
X