• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sebebi olabilir mi yardım edin lütfen :(

merhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim, bana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?

Etrafta bu kadar psikopatlar, sapıklar doluyken :18: bence sağlıklı düşünmelisin. 20 gündür ne kadar tanıdığında önemli tabi. Ama ben olsam gitmezdim. :20::19:

arkadaşlar yorumlarınız için öncelikle hepinize teşekkür ederim .Genelde cevaplar gitme şeklinde olmuş ama ben zaten gitsem mi gitmesem mi diye sormadım, gitmem gibi bir şey söz konusu dahi olamaz böyle bir şey mümkün değil zaten. ben ayrılmalı mıyım bu kişiden diye sormak istemiştim siz olsanız ayrılır mısınız?

Son düzenleme:
arkadaşlar yorumlarınız için öncelikle hepinize teşekkür ederim .Genelde cevaplar gitme şeklinde olmuş ama ben zaten gitsem mi gitmesem mi diye sormadım, gitmem gibi bir şey söz konusu dahi olamazi böyle bir şey mümkün değil zaten. ben ayrılmalı mıyım bu kişiden diye sormak istemiştim siz olsanız ayrılır mısınız?

Buna yönelik cevap vermek ne kadar doğru olur ki
Ama daha yeni olduğunuzu eve gelmek istemediğini kendini rahat hissetmeyeceğini anlat...
Bunlara rağmen saçma sapan tavırlar içine girerse hiç uzatma ayrıl
İlk aydan eve gitmek de neymiş hiç anlamadım:26:

arkadaşlar yorumlarınız için öncelikle hepinize teşekkür ederim .Genelde cevaplar gitme şeklinde olmuş ama ben zaten gitsem mi gitmesem mi diye sormadım, gitmem gibi bir şey söz konusu dahi olamaz böyle bir şey mümkün değil zaten. ben ayrılmalı mıyım bu kişiden diye sormak istemiştim siz olsanız ayrılır mısınız?
onu en iyi sen bilirsin
ben olsam sırf eve çağırdı diye ayrılmam
ama öncesinde başka seyler sezdiysem niyeti kötü geliyorsa ayrılırım
onuda tanımadığımz için birşey diyemeyiz

öncelikle asla gitme ki zaten gitmeyecektin ama sırf bu durum için ayrılma.belki amacı o değil.zaten çok yeni ilişkiniz.bir birinizi daha tanımıyorsunuz.tanıdıktan sonra kararını verirsin ama şimdi ayrılman erken olur.dediğim gibi çocuğun amacını daha bilmiyoruz.

Adama tripler atip, ilgisizliginden yakinir, kavga cikarirken (daha bir haftalik iliskide), hic de oyle daha yeni tanistik demiyordun...
Simdi eve sinemaya cagirinca aaa daha kac gunluk iliskide nasil olur diye sasiriyorsun. Celiskili geldi bana. :ssz:

Ben cocugun boyle demesinden hemen kotu niyet sonucu cikarmazdim o ayri.

Ama su da var, hadi diyelim ki sandigin sebepten dolayi cagirdi... Onun sanki coktandir tanisiyor, kac yillik sevgiliymissiniz gibi muamele etmesini bekleyen sensin. Kendisine de bunu bolca hissettiriyorsun. Eger sandigin niyetten dolayi bile caigirdiysa ona bu "cesareti" sen vermissin.

Bence hicbirseyden degilse de senin tutarsiz davranislarindan dolayi sizin iliskinizin uzun omurlu olacagini sanmiyorum ben. Hayir yani, ya yeni tanistiginizi bilerek davran, ya da tam tersi davranarak senden daha ileri istekler istemesine sasirma. Biraz yuzune gozune bulastiriyorsun bu iliskiyi gibime geliyor.
:ssz:

Ben şöyle bir durum gördüm;
1- Gitmeyeceksin çünkü niyetinin ne olduğunu anlayacak kadar iyi tanıyamamışsın daha.
2- Niyetinin kötü olduğunu düşünüyorsun çağırdığı için, bu yüzden gitmeyeceksin.

2. şıkka göre ilişkiyi direk kes der herkes ne diyecek.
1. şık daha yakınsa sana bence sinemada film izlemek yada cafede takılmak gibi aktiviteleri gerçekleştirirken onu tanımaya yönelik girişimlerde de bulunman gerekiyor.
Yeni tanışacağın herhangi biri de kötü niyetli çıkabilir.

Evine de gitmeyince ölüm tehlikesi altında olmadan insan içinde görüşerek tanıyabilirsin. Taksiye binmez otobüs kullanırsanız, gece beraber alkol falan alacağınız bir mekana gitmezseniz...Ara sokaklarda yalnız dolaşmazsanız...derken bende film kopar.

Bunları düşününce de korku filmine benzedi. Hani kız kenarda beklerken bir minibüs gelir....

Canım aslında bahsettiğimiz bence tipik üniv. öğrencisi erkek modeli. Eve gelsin az takılalım gibi düşünmüştür. Zamanla nabzını ölçüp seni de sınırlarını da tanır, işine gelmezse senden önce next der geçer. Dediydi dersin. :10:

20 yasndaym kendisi 22 yasında öğrenciyz aynı okulda cnm elimi tutuyr sarılıyorda sinemayada gittik cnm ama ben bunlara birsey demiyorm sevgililikte olması gerekenler bence, ama daha ilerisi olamaz nasıl eve davet eder aklım almıyor laubali değil cnm aksine çok olgun hiçbirşey için beni zorlamaz öyle biri değil sapık değil yani ama belkide gerçekten kötü değil niyeti ama erkek sonuçta bu düşündürüyor beni:(

Ben ilişkimizin birinci ayında öğrenci evine gitmiştim. Kıştı ve dışarda kafelerde donuyoduk resmen birinci ayın sonunda 2 saat vaktim vardı ve gitmiştim. Ki benim sınıf arkadaşımdı ama tanışmamız iki ay çıkmaya başlayalı bir ay daha yeni bitiyodu. Hem gidiyorum hem aklımdan senaryolar, acabalar, böbrekler, gazozlar, yatak vb sahneler geçiyorum ister istemez.

Sonuç akan burnum için koca rulo tuvalet kağıdını elime tutuşturup, ıhlamur yapmaya mutfağa gitmişti. Evdeyiz diye dışardakinden soğuk durmuştu hatta:37:

Ama ben 30 günün sadece 4 gününü ayrı geçirmişimdir ondan oyüzden şanslıu gruptaydım galiba. Malesef üniversite gençliğinin çoğu aşktan öte çok başka şeyler peşinde. Nasılsa evdeyiz dışardakinden daha samimi bi'ortam oluşur vs. diye. Ama şu da var cidden parayı yetiremeyip evde buluşmak isteyenler de var. Ancak senin sevgilin bu gruba girmiyo bence genele baktığımızda.

Bence zaman ver. Eve gitmedin diye ayrılacaksa zaten niyet bellidir. İyi gözlemle.

İlle belaltı düşünmeye gerek yok henüz çok tanımadığın birinin evine gitmek her açıdan huzursuz edici bir şey bence

daha once bu cocugun dusunculerini cok tuhaf karsılamadıgımı ama temkinli olmak gerektigini de yazmıstım.
senin biraz mesafeli davranıslarını sorun edip ısrarcı olur veya surat asarsa o zaman gulegule dersin bence.

bu konuya benzer bir durum:
erkek olan bir arkadasımın yeni flort ettigi bir kız vardı,
ev okula yakın ve ogrenci evi hem de o aksam kalabalık olacaktı ben de olacaktım,
kızla dısardayken eve davet etmis hepberaber oturcaz hem onlarla da tanısmıs olursun vs demis.
gayet iyi niyetle bundan eminim.
kız "daha yeni tanısıyoruz gelemem demis"
ve cocuk bizim yanımıza tek geldi ve beni cagırıp dedi ki:
"a.noctua kendimi cok kotu hissettim resmen sapık muamelesi gordum nerde yanlıs yaptım...?
fakat yine de gelemem demesi ayrı bir hosuma gitti, sınırlarını biliyor, hem bunu derken kırmamaya caba gostermesi bir yandan reddetmesi vs. cok kibardı"

1. bunu nasıl dedigin onemli,
2. gercekten begenip sevince her haraketine guzel anlamlar katıp hoslanıyorlar zaten.

Ben ilişkimizin birinci ayında öğrenci evine gitmiştim. Kıştı ve dışarda kafelerde donuyoduk resmen birinci ayın sonunda 2 saat vaktim vardı ve gitmiştim. Ki benim sınıf arkadaşımdı ama tanışmamız iki ay çıkmaya başlayalı bir ay daha yeni bitiyodu. Hem gidiyorum hem aklımdan senaryolar, acabalar, böbrekler, gazozlar, yatak vb sahneler geçiyorum ister istemez.

Sonuç akan burnum için koca rulo tuvalet kağıdını elime tutuşturup, ıhlamur yapmaya mutfağa gitmişti. Evdeyiz diye dışardakinden soğuk durmuştu hatta:37:

Ama ben 30 günün sadece 4 gününü ayrı geçirmişimdir ondan oyüzden şanslıu gruptaydım galiba. Malesef üniversite gençliğinin çoğu aşktan öte çok başka şeyler peşinde. Nasılsa evdeyiz dışardakinden daha samimi bi'ortam oluşur vs. diye. Ama şu da var cidden parayı yetiremeyip evde buluşmak isteyenler de var. Ancak senin sevgilin bu gruba girmiyo bence genele baktığımızda.

Bence zaman ver. Eve gitmedin diye ayrılacaksa zaten niyet bellidir. İyi gözlemle.
eve gitme çok farklı kategorize edilebilecek bir mevzu. ve tamamen güven ortamına bağlı. zate cinsel dürtüleri tavan yapmış asansörü bile fırsat bilen yetişkin olma yolunda olan birisi için evde durdurmak mümkün değildir.
ancak senin anlattığın örnek de muhtemeldir ve aralarında güven oluşmuş tek birliktelik nedenleri cinsellikmiş gibi düşünmeyen çiftler evde buluşabilir tabi. ders de çalışılır, yemek de yapılır, hatta pasta yapmak gibi hobileri de olabilir birlikte, film izlenir. bunlar dışarıda bulunamayan rahatlıkta yapılabilecek şeyler. ama ben de konu sahibinin erkek arkadaşını çok masum bulmadım.

merhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim, bana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?
bence cok saçma canm ben napayım onun erkek arkadasının evinde olurmu hiç o uğurlasın arkadaşını ben kız arkadaşlarımla otururken eşime gel sende bizle takıl mi diyeyim aslaa o gitsin odasında yada dışarıda canı nasıl isterse haa tabiki gelir iki lafeder sohbet eder hal hatır sorar ama oturup bizle filmmi izleyecek özel konularımız vardır bizim kızkıza konuşacak bence olmaz oo saçmalık gitme benceee:20:

Kendi evi olsa gel bir seyler yiyelim yemek yapalim film izleyelim dese tamam bence gayet normal ama arkadasinin evi bosalinca seni oraya goturmeye calismasi cok hoa degil biraz bekle sen yine de bu sebepten ayrilmak sacma geliyor belki bambaska bir nedeni vardir bilemezsin cocugu direk sapik yapmayin siz de cnm

kızlar sağolun yorumlarınız icin gerçekten hepinize cook teşekkür ederim.. burası olmasa kime sorarm bilmiyorm kk iyiki var bu yüzden.. o olaydan sonra ben biraz soğuk davranmstm yolda giderken sonrasında iki gün geçti birsey yazmıyor anlamadım gitti

kızlar sağolun yorumlarınız icin gerçekten hepinize cook teşekkür ederim.. burası olmasa kime sorarm bilmiyorm kk iyiki var bu yüzden.. o olaydan sonra ben biraz soğuk davranmstm yolda giderken sonrasında iki gün geçti birsey yazmıyor anlamadım gitti
tavır alması,niyetinin masumane olmadığının göstergesidir bana göre:34:

zaten hep yeminler falan edilir düşündüğün gibi değil diye ama sonrası malum.. daha bikaç gün önce burda bi konu açıldı; burdaki bir üyenin kardeşi, kızla evleniceğini niyetinin ciddi olduğunu söylemiş sonra evine çağırmış. Kız gelmek isteyincede düşündüğün gibi değil vs vs vs demiş. Sonra tabi düşündüğünden de kötü bi durum olmuş kız için..

dikkatli ol derim :40:

edit: ilerde üzülmenden daha iyidir, şuanda soğuk davranması salla gitsin.

Son düzenleme:

He bir de arkadaşının evine davet etti:ssz:
Canım ya, ne düşünceli çocuk..

Bütün kız arkadaşlarını topla git bence o eve..Ama gideceğin ana kadar tek geleceğini düşünsün..

Süpraaaayz:119: yaparsınız kapıda..Anlarsın o vakit niyetini surat şeklinden..

Back
X