• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sebebimiz çok saçma

havin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
70
0
86
İstanbul
bikaç gün önce konu açmıştım sewgilim elimi bile tutmuo sewıomu sewmıomu dıe belki hatrlarsınız. masum aşk die kendimi kandırmışım aşk yokmuş ki masum olsun....8 ay hergun konuştuk son 3.ayda gunde en az 5kez konuşup yuzlerce msj attık son 2 ayda sewgılı olduk aramalar gelecek planları ayrılırsan depresyona gırerım elını tutmaya bıle kıyamıorum okadar çok sewıorumlar sonunda ayrıldık.fazla kıskandım acaba bundanmı sıkıldı diyorum ama yok deil ayrılık sebebimiz çok saçma kızlar bi fikir werin. günlerdir zaten ilgisi azalmıştı 15 gunde 15 dakıkalık bi görüşme bile yetiodu.ayrılmak istiomusun dediğimde hep saçmalama diodu ama hissetmiştim bişey olduğunu.sanki benden beklio gibiydi öylede oldu. sürekli saçma problemler yaratmaya çalışıodu bildiğim için sesimi çıkarmıodum en son günde telefonda konuşurken sinirlendirdi kapattım msj attım ayrıldık diye. ciddiye almamış bikaç saat sonra aradı bende seni faceden sildim dedim kapat telefonu dedi kapattı bidahada konuşmadık bugun 4. gün. sonra msj attım aradım actı ılk gun konustuk face goremıorum engelledınmı dedım dondurmus bana sınırlenıp ertesı gun actı vs ekle benı dedım gerek yok dedı:S sonra bırsuru msj attım cvp vermedı ewdeyım fılm ızlıorum dondurdum faceı engellemdım ıyı geceler yazmıs sadece ama 2 gunudr tellerı acmıo msjlara cvp vermıo bı ınsan bukadr kolay vazgecermı senı sewıorum derken hemde ortada bısey yokken tel acmıcak kadar düşman olabılırmı:S :44:

ilişkiyi bitiren faceden silen sizsiniz..
belki sandığınız gibi ayrılmanızı beklemiyordu..
ama ayrılınca da sizinle ciddi düşünemiyceni anlamış olabilir..
ben karşı tarafta bi sorun göremedim açıkcası..

15 günde 15dklık görüşme yetiyorsa kesin soğumuş diyeceğim. ama ayrıldık dediğinde geri dönüp araması da acaba öyle değil mi diye düşündürüyor insanı. aramasa kesin senin ayrılmanı beklemiş diyeceğim ama bilemedim şimdi. fevri mi davrandın sanki biraz.

telefonda konuşurken sinirlendirdi kapattım msj attım ayrıldık diye. ciddiye almamış bikaç saat sonra aradı bende seni faceden sildim dedim kapat telefonu dedi kapattı bidahada konuşmadık bugun 4. gün. sonra msj attım aradım actı ılk gun konustuk face goremıorum engelledınmı dedım dondurmus bana sınırlenıp ertesı gun actı vs ekle benı dedım gerek yok dedı:S sonra bırsuru msj attım cvp vermedı ewdeyım fılm ızlıorum dondurdum faceı engellemdım ıyı geceler yazmıs sadece ama 2 gunudr tellerı acmıo msjlara cvp vermıo bı ınsan bukadr kolay vazgecermı senı sewıorum derken hemde ortada bısey yokken tel acmıcak kadar düşman olabılırmı:S :44:

Telefonda "sinirlendirdi" diye mesajla "ayrıldık" demek nasıl bir psikolojiyle yapılıyor merak ediyorum...Üstüne "Seni faceden sildim" demişsiniz... Sonra da sizi tekrar eklemesini istemişsiniz... Madem ekletecektiniz neden sildiniz?... Madem "İnsan bu kadar kolay vazgeçer mi?" diye dövünecektiniz ayrıldığınızı neden ayrılmak istediniz hatta bunu "mesajla bildirdiniz" ?

Ben tahmin edeyim: Ayrılığı kabullenmesin ve peşinizden koşsun... Aksi olsa neden şimdi şikayet edesiniz aramıyor, açmıyor diye? Madem araması, sorması, varlığı bu kadar önemliydi niye "Ayrılalım" dediniz? Zaten mesajla ayrılmayı hiç anlamamışımdır üstüne bir de "Ortada sebep yok" diyorsunuz, konu başlığınız bile "Hiçbir şey anlamadım"... Garip... Neyi anlamadınız ki? Yahut sahiden anlamadınız mı?

Erkek arkadaşınızı kendinizden soğutmuşsunuz... Çocukça davranmışsınız...Onun yerinde olsam sizi bir daha hiç aramazdım... Hatta o mesajdan sonra görüşmezdim sizinle... O yine de medeni davranmış... "İnsan bu kadar düşmanca davranabilir mi?" demişsiniz de ortada düşmanlık yok... Mantıklı davranmış, neden uğraşsın siz "Ayrıldım" diye mesaj attığınızda peşinizden koşmaya, küsmeye barışmaya? Sizinki "kaçan kovalanır" değil, "kaçan kurtulur" olmuş...

Derseniz ki "Beni sinirlendirdi, o da saçma davrandı" o kısmı da anlatın da onu yorumlayalım... Bu yazdıklarınız sizin ilgi görmek için gözdağı vereyim derken ilgi gösterecek kişiyi de kaybettiğinizi, yersiz davrandığınızı ve onun da sizin nazınızı çekemediğini düşündürdü bana... :51:

aramasının sebebi ciddiye almamış ki öylesine söylüorum sanmış faceden sildim deince bi daha aramadı msjlara cvp bile vermio hasbam:D

İlişkiniz ne kadar da enteresan... :2:
Facebooktan engellemeler, silmeler, telefondan 100lerce mesaj atmalar :86:
Bunlarsız da hayat dönebilir farkında mısınız bilmiyorum ama gerçek yaşamdaki ilişkilere önem verin.
Dürtmesiz iletisiz yorumsuz filan yani. :37:

Telefonda "sinirlendirdi" diye mesajla "ayrıldık" demek nasıl bir psikolojiyle yapılıyor merak ediyorum...Üstüne "Seni faceden sildim" demişsiniz... Sonra da sizi tekrar eklemesini istemişsiniz... Madem ekletecektiniz neden sildiniz?... Madem "İnsan bu kadar kolay vazgeçer mi?" diye dövünecektiniz ayrıldığınızı neden ayrılmak istediniz hatta bunu "mesajla bildirdiniz" ?

Ben tahmin edeyim: Ayrılığı kabullenmesin ve peşinizden koşsun... Aksi olsa neden şimdi şikayet edesiniz aramıyor, açmıyor diye? Madem araması, sorması, varlığı bu kadar önemliydi niye "Ayrılalım" dediniz? Zaten mesajla ayrılmayı hiç anlamamışımdır üstüne bir de "Ortada sebep yok" diyorsunuz, konu başlığınız bile "Hiçbir şey anlamadım"... Garip... Neyi anlamadınız ki? Yahut sahiden anlamadınız mı?

Erkek arkadaşınızı kendinizden soğutmuşsunuz... Çocukça davranmışsınız...Onun yerinde olsam sizi bir daha hiç aramazdım... Hatta o mesajdan sonra görüşmezdim sizinle... O yine de medeni davranmış... "İnsan bu kadar düşmanca davranabilir mi?" demişsiniz de ortada düşmanlık yok... Mantıklı davranmış, neden uğraşsın siz "Ayrıldım" diye mesaj attığınızda peşinizden koşmaya, küsmeye barışmaya? Sizinki "kaçan kovalanır" değil, "kaçan kurtulur" olmuş...

Derseniz ki "Beni sinirlendirdi, o da saçma davrandı" o kısmı da anlatın da onu yorumlayalım... Bu yazdıklarınız sizin ilgi görmek için gözdağı vereyim derken ilgi gösterecek kişiyi de kaybettiğinizi, yersiz davrandığınızı ve onun da sizin nazınızı çekemediğini düşündürdü bana... :51:

peşimden koşması deil tabiki amacım sadece okadr sewiorum ölüorum bitiyorumdan sonra bi anda kestirip atması üzdü beni. bana görüşmek için hiç vakit ayırmamaması son günlerde ilgisizliği sonra sorulara verdiği cevaplar hepsi üstüste geldi soğumuştu belliydi telefonla konuşurken bana bişey söylemeden konuşmanın ortasında beklemeye alıp başkasıyla konuşuodu vs. kimle konuştun deyince heycanlanmış gibi yapıp farklı isimler söylüodu beni sinirlendirmek iin bana böyle şaka yapma dememe ragmen o günde yaptı bende yüzüne kapatıp msj attım sonra ayrılmak ıstemedıgımıde söyledım ama onda bıten bıtıo bılıorum şaşkınlığım aradığımda bile açmaması açıp böyle davrandığın için görüşmek istemiorum diyebilir.

İlişkiniz ne kadar da enteresan... :2:
Facebooktan engellemeler, silmeler, telefondan 100lerce mesaj atmalar :86:
Bunlarsız da hayat dönebilir farkında mısınız bilmiyorum ama gerçek yaşamdaki ilişkilere önem verin.
Dürtmesiz iletisiz yorumsuz filan yani. :37:

sorunumuzda buydu zaten sanal arkadştan farkımız yoktuki beni asıl rahatsız edende buydu buluşmak için vakit ayırmıodu ama sewiyorum bu yaştan sonra ciddi olcak ilişkimiz vs diyodu çok karışık...:26:

Arkadaşım konuna yorum yapmadan önce şunu rica ediyorum,
Lütfen Türkçe'yi düzgün kullanalım. Die yerine diye w yerin v yazarsanız karşınızdaki insan okurken yorulmaz:)

Konuna gelince yüz yüze gelip 'telefonda' sinirlendirdiği konu hakkında konuşmanız çok daha iyi olurdu. Mesajla AYRILDIK demek zaten çok kolaydır. Bununla beraber erkek arkadaşınıza da bir hakarettir bence. İlk probleminizde işinizi telefonla bitirirseniz evlilik yoluna gittiğinizde ilişkiniz ne kkadar yıpranmış olur bilemiyorum.

Facebook olayına gelince 'Kendiniz silmişsiniz' Kendi düşen ağlamaz diye bir laf var. Eğer erkek arkadaşınız yapsaydı bu davranışı kk'daki tüm bayanlar erkek arkadaşınızı suçlayacak ve haksız bulacaktı. Belki yerden yere vurulacaktı. Hoş bir davranış olmamış belki sinir anında olan bir şey ama kendinizi kontrol etmeyi deneseniz ilişkiniz iyi yerlere gelebilir.

Son düzenleme:
8 aylik ilişkiyi ''ayrildik, bitti'' mesajıyla bitiren sizsiniz.
faceden silen sizsiniz. hicbirsey olmamis gibi beni geri ekle diyende sizsiniz.
rüyada falanmisiniz bir uyanin dilerseniz gercek hayata dönün
sanirim sizin motivasyona ihtiyaciniz var bugunlerde..
kaba bir tabirle kopek gibi yalvartmak istediniz sanirim ama olmadi ee haliyle dahada yalniz hissettiniz kendinizi..
ben sahsen ortada ask göremiyorum:68:sezileriniz kuvvetli olmali.

hayır arkadaşlar amacım yalvartmak değildi kesinlikle söylediğim gibi herşey üstüste gelmişti o anlık sinirle bitti dedim hatalıyım bunu zaten kabul ediyorum.fevri davrandım. ama kaç gündür msj atıyorum insan bi tane bile cevap atmazmı en azından böyle davranman soğuttu olmucak artık diye.hiç ses yok artık aramıcam zaten demekki başka bişey var. şuan hatalı ben gibi görünüyorum ama telefonu yanına almadan dışarı çıkmaları sürekli meşgul çalması görüşmek istememesi sadece telefonda ilişki yürütmeye çalışması sinir patlaması yaşattı. bence başka biri var yoksa bukadr sessiz kalınabileceğini düşünmüyorum.:26:

ayrılan siz faceden silen siz neden bu kadar kendinizden ödün veriyorsunuz zaten seni seven insan sana geri dön der adım atar face denen şeyi niye bu kadar sorun yapıyorsunuz bi anlık öfkeyle yapmış olabilirsiniz ama bu şekilde yapmanızda gerekmiyo ve tekrar arıyorsunuz siliyorsunuz tekrar arkasına düşüyorsunuz eğer siz böyle yaprsanız tabi onun için vazgeçmek bu kadr kolay olur bekleyin bakalım dediğim gidi seven insan yaptığı hataları anlayıp geri dönmek ister zaten ama siz böyle onu yanlız bırakmadıkça o hiç bir şey anlayamaz yani açıkcası onu hisseriyle yanlız bırakın kendinizden asla ödün vermeyin

evet haklısınız konu açtıkta sonra düşündüm tamam ben bi anlık sinirle fevri davrandım hata yaptım ama onun öncesinde onun davranışları tetikledi. şimdi madem beni umursamıyo demekki öncesindede söyledikleri kalpten değil dildenmiş. artık peşine düşmicem asla deger verseydi en azından msjıma cevap verirdi. ben hata yaptığımı düşündüüm için aradım msj attım ama egosunu tatmin etmekten başka işe yaramadı sanırım...

evet haklısınız konu açtıkta sonra düşündüm tamam ben bi anlık sinirle fevri davrandım hata yaptım ama onun öncesinde onun davranışları tetikledi. şimdi madem beni umursamıyo demekki öncesindede söyledikleri kalpten değil dildenmiş. artık peşine düşmicem asla deger verseydi en azından msjıma cevap verirdi. ben hata yaptığımı düşündüüm için aradım msj attım ama egosunu tatmin etmekten başka işe yaramadı sanırım...

anlıyorum bi anlık sinir hırs olur da böyle şeyler sonra pişman olmuş olabilirsin ama asla kendinden ödün verme seven insan zaten sen ayrılmış bile olsan o geri dönmek ister zaten tatlımm

anlıyorum bi anlık sinir hırs olur da böyle şeyler sonra pişman olmuş olabilirsin ama asla kendinden ödün verme seven insan zaten sen ayrılmış bile olsan o geri dönmek ister zaten tatlımm

evet canım bugün 5. gün söylediği gibi seviyo olsaydı şimdiye kadar ben aramasam bile arardı sinirmi kalır bunca gün. daha fazla yalanlarıyla vaktimi çalmadığına şükür olsun. hayat dewam ediyo yapcak bişey yok arkadaşlığımıza üzüldüm sadece madem bişey hissetmicektin nie sevgili olmak için çabalarsın be adam:) benim için bitti artık iyiki ayrılalım demişim yoksa daha çok bağlanıcaktım sonucuda farklı olmucaktı:26:

çok medeni bi sevgilim varmış kıymetini bilememişim:) doğum gününde tek satır yaz ve kaybol:) okadar mesaja cevap vermeyen açıklaması olmayan insan nekadrda nazik davrandı ve yok oldu :) bana kızdınız kendın ıstedın dedınız ama biliyorumki hayatında başkası var son zamanlarda belli olmuştu zaten.kafamı karıştıran birsürü şey var en iyisi ismini cismini silmek:26:

offf bitmiyo benim derdim kızlar... ayrıldığım sevgilim dün akşam aradı açıyımmı açmayımmı dıye düşünene kaadar kapattı tabi:D bıdahada aramadı kısa surelı caldırdı yanlıslıkla aradı dıye düşünemiyorum çünkü önceden telefonum yanlışlıkla aramaz kimseyi fln diyodu ben geri arasaydım eminimki yanlışlıkla aradım diyecekti bugün 20. gün hala açıklama yapmak yerine kendini hatırlatıp geri çekiliyo.:S

Sen görmezden gel her ne sebeple olursa olsun giden dönüyorsa seni buna ikna etmeli büyük bir değişimle dönmüyorsa sakın kabul etme ,hem öyle seven erkekde sinirden falan gitmiyor o kadar kaliteli erkek yok maalesef kafası karıştığı için gitmiştir..

Back
X