Ayrılık, sevgi, arada kalmak

konuşmadıkca geçer mi sanıyolar nedir :19: :63: diğer konudan okudugum kadarıyla cok büyük şeyler de olmamış... cidden anlamıorum bazen yaa... :4:
bol bol dua oku, önceden de dedim Ya Fettah 489 ve 51 Besmele çek annenin üzerine... kalbi yumuşasın inş hayırlısıyla....

konuşmadıkca geçer mi sanıyolar nedir :19: :63: diğer konudan okudugum kadarıyla cok büyük şeyler de olmamış... cidden anlamıorum bazen yaa... :4:
bol bol dua oku, önceden de dedim Ya Fettah 489 ve 51 Besmele çek annenin üzerine... kalbi yumuşasın inş hayırlısıyla....

yapıcam canım inşallah bakalım hayırlıysa gerçekten olsun inşallah sonradan evlendikten sonra üzüleceksem olmasın Rabbim yardım etsin hepimize inşallah ..

benim annem de aynısı demişti, onun yüzünden bizim aramız bozuldu onu hiç affetmicem diye :37: bu unutulmaz fln fln diye... kaçacagından korkmasın, ben de bi kaç kez kaçiim mi ne istiyosun dedim. sonra da onu üzmeyim diye, ben biliyorum kaçaarsam sana-babama haksızlık ederim,kaçmıcam ama sizin razı olmanızı beklicem dedim.. Annem topu tamamen babama attı... :26: bi gelsinler bakalım neler olacak....

konuşmadıkca geçer mi sanıyolar nedir :19: :63: Diğer konudan okudugum kadarıyla cok büyük şeyler de olmamış... Cidden anlamıorum bazen yaa... :4:
Bol bol dua oku, önceden de dedim ya fettah 489 ve 51 besmele çek annenin üzerine... Kalbi yumuşasın inş hayırlısıyla....

mrb canım yazdıklarını tek tek okudum çok zor bi durum yaşayan bilir (misal ben)
benzer sorunları bende yaşamıştım , 5 yıllık bir birlikteliğim vardı ailem kesinlikle karşı çıkıyodu
ama ne ben ne o pes etmedik , seviyosan ve güveniyosan kesinlikle bekle derim sevginin arkasında dur nasılsa ailen pes edecektir nietekim bizimki öyle olmuştu şu anda nişanlıyız ve çoook mutluyuz bu durumda olan herkesin allah yardımcısı olsun ..... Ne diyim dualarım sizinle:78:

Back
X