Ayrılık sonrası çocuk konusu

eşinizim maaşına haciz koydurabilirsiniz.babalık yapmasına gerek yok istemiyorsa yapmasın zaten hayır gelmez öyle adamdan ama çocuğun hakkını alın.ekonomi bozuk her kuruşun değeri var çocuğun geleceği o para sizin almak istemiyorum deme hakkınız bile yok bence peşine düşün ödemek zorunda.
İcra davası açıldı ancak tebigatı eline almadığı için haciz başlanamıyor o da kaçıyor

Sizin sabrınız neşeniz bereketiniz sağlığınız bol olsun. Herşeyi başarırsınız. Çocuğunu ilerde görmek istesede bağ kurup sizin huzurunuzu bozacak şekilde olmaz. Görmemek Şuan onun işine gelir kendini kandırır. Biliyor çocuğunuz emin ellerde o konuda hiçbir tereddütü yok. Kendine duygularına güveni yok ee birde işine gelmiyor. Evlilikte zorlanan insan babalığı daha düşünemiyor bile. Seviyesiz insan. Erkekler korkunca kacarda bu kadar değil. Neyse nee paranı almaya çalış. Çocuğunun hakkı. Birde etrafta onun hakkında ne olursa olsun gelmiyor gitmiyor aramıyor diye onun kulağına gidecek ve hoşuna gidecek şeyler anlatmayın. Evladının rıskını kesiyor dersiniz sorana ve uzatmazsınız. Bu ne yaaa. Baba olmuş ne fayda bencil gururlu korkak insan kaldıktan sonra.

Sizin sabrınız neşeniz bereketiniz sağlığınız bol olsun. Herşeyi başarırsınız. Çocuğunu ilerde görmek istesede bağ kurup sizin huzurunuzu bozacak şekilde olmaz. Görmemek Şuan onun işine gelir kendini kandırır. Biliyor çocuğunuz emin ellerde o konuda hiçbir tereddütü yok. Kendine duygularına güveni yok ee birde işine gelmiyor. Evlilikte zorlanan insan babalığı daha düşünemiyor bile. Seviyesiz insan. Erkekler korkunca kacarda bu kadar değil. Neyse nee paranı almaya çalış. Çocuğunun hakkı. Birde etrafta onun hakkında ne olursa olsun gelmiyor gitmiyor aramıyor diye onun kulağına gidecek ve hoşuna gidecek şeyler anlatmayın. Evladının rıskını kesiyor dersiniz sorana ve uzatmazsınız. Bu ne yaaa. Baba olmuş ne fayda bencil gururlu korkak insan kaldıktan sonra.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim malesef başlangıçta üzüntü ile ilgilenmesini talep ettim, sen cocugu babasız bıraktın diyerek reddetti, şimdi hala istiyorum zannediyordur. Nafaka konusunda da yeni adresini bulduğumda tebligatı oraya göndereceğim

Merhaba arkadaşlar ben hamile iken eşimle ayrıldık bebek doğdu, aylar geçti daha hiç görmedi. Doğuma çağırdığım halde, ilgilenmesini talep ettiğim halde kendisinden ayrılmam sebebiyle bana ofkeli olduğu için ne bana ne bebeğe yaklaşıyor. Ailesi de aynı şekilde. Hükmedilen nafakayı ödemiyor asla ödemeyeceğini söylüyor vs gibi durumlar mevcut. Sormak istediğim şey, bana öfkesi bebeği görmemesi için geçerli bi sebep midir sizce? Veya bebek küçükken böyle davranan erkekler cocuk büyüyünce mi ortaya çıkıp babaymış gibi yaparlar? Veya şimdiden böyle davranan baba ilerde de aynı tutumunu mu sürdürür? Ben onun açısından anlamaya çalışıyorum bu sorulara bir cevap bulamadım görüşlerinizi paylaşır mısınız

Odemezmis ha yok öyle bir dünya. Hapis cezası alır nafakayı ödemezse.zorla gösteremeyeceginize göre çocuğunuzu nafakanizin peşine düşün. Verin bir avukata bakalım oduyormu hapis mi yatiyor iskele babasi

Merhaba arkadaşlar ben hamile iken eşimle ayrıldık bebek doğdu, aylar geçti daha hiç görmedi. Doğuma çağırdığım halde, ilgilenmesini talep ettiğim halde kendisinden ayrılmam sebebiyle bana ofkeli olduğu için ne bana ne bebeğe yaklaşıyor. Ailesi de aynı şekilde. Hükmedilen nafakayı ödemiyor asla ödemeyeceğini söylüyor vs gibi durumlar mevcut. Sormak istediğim şey, bana öfkesi bebeği görmemesi için geçerli bi sebep midir sizce? Veya bebek küçükken böyle davranan erkekler cocuk büyüyünce mi ortaya çıkıp babaymış gibi yaparlar? Veya şimdiden böyle davranan baba ilerde de aynı tutumunu mu sürdürür? Ben onun açısından anlamaya çalışıyorum bu sorulara bir cevap bulamadım görüşlerinizi paylaşır mısınız
Nasıl görmez çocuğunu bir insan ya yazık

Kuzenimin anne babası o bebekken ayrılmış
Adam arayıp sormadı nafakasını ödemedi
Kuzenim askere giderken yine de gidip babasını ziyaret etmiş.
Sanırım çocuklardaki ebeveyn boşluğu dolmuyor :(

bebek dillenmeye başlasın o zaman ortaya çıkar bütün erkekler aynı konuşmaya başlayınca ortaya cıkıyorlar
ama hadı kocanı anlarımda ailesinin sorune ne torun fındığın içi gibidir derler hiç mi merak etmiyorsunuz
özel değilse ayrılma sebebiniz neydi

bebek dillenmeye başlasın o zaman ortaya çıkar bütün erkekler aynı konuşmaya başlayınca ortaya cıkıyorlar
ama hadı kocanı anlarımda ailesinin sorune ne torun fındığın içi gibidir derler hiç mi merak etmiyorsunuz
özel değilse ayrılma sebebiniz neydi
Çok sinirlenince beni dövüyordu, hakaret ediyordu, alttan alınması gereken bir insan. Eğer öyle yapsaydım ayrılmazdık o benden ayrılmıyordu. Terk edildiği için de öfkeli intikam almak istyor

Kuzenimin anne babası o bebekken ayrılmış
Adam arayıp sormadı nafakasını ödemedi
Kuzenim askere giderken yine de gidip babasını ziyaret etmiş.
Sanırım çocuklardaki ebeveyn boşluğu dolmuyor :KK43:
Üzüldüm gerçekten acaba bencillik mi ediyorum bundan sonra da ilgilenmesin derken? En iyisi ilgilenmeye başlarsa karşıt bir şey yapmayayım bebek için

Back
X