Ayrılık sonrası mutluluk

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Beni sevdiğini söyleyerek ayrılmıştı benden. Ancak bıktığını, tartışmak istemediğini, askere gideceğini ve askere gittiğinde kafasının rahat olmasını istediğini söylemişti. Bir buçuk ay önce ayrıldık. Ben ondan sonra hiç mutlu olamadım. Çok kez denedim. Ancak eskiden yapmaktan keyif aldığım şeyler beni hiç keyiflendirmiyor. Ortak yalın bir arkadaşımızla konuştum dün. "ben de anlamıyorum, seni sevdiğini söylüyordu. Hiç konusunu bile açmıyor, gülüp eğleniyoruz hep. Ayrıldıktan sonra hiç blleg demedi bile." Dedi. Çocuk çok mutsuz üzüldüğüme, yardımcı olayım çok isterdim diyor her seferinde samimi olduğunu biliyorum yalan söylemediğini de.
Dün sosyal medyada eğlence ortamlarında arkadaşlarıyla eğlendiği bir çok videoyu gördüm. 10 gün sonra da tatile gidiyormuş eğlenmek için.
Ben anlamıyorum, hiç sevilmemişim arkamdan üzülmemiş bile. Ve ben onu unutamıyorum. Beş dakika aklımdan çıkmıyor. Hep Canımı yakıyor. Onu çok özledim, ancak o beni hiç özlemiyor. Yardım edin....

Bazen yoluna bakman gerekir ya bu da onlardan biri işte. Sevdim sevilmedim, seveni sevemedim canımdan böyle bezdim amann :) Seni unutanı sen daha çok unut :)

Ne kadar sevgili kaldiniz?

Ancak bıktığını, tartışmak istemediğini,
Tartışmanın yoğun olduğu ilişkide aksini yapması beklenmemeli tarafların.
Çok sevse de ayrılıp yoluna bakılmalı ve hayat kısa.Tadını çıkarmak lazım.
Sizin de yapmanız gerekiyor,

Askere gitmeden evvel çoğu erkek ayrılıyor. Çok saçma ama durum bu. Benim nişanlım asker, oradaki arkadaşlarının çoğu gelmeden evvel sevgilisinden ayrılmışlar. Ayrıca ilişkinizde gereksiz çok tartışma olduysa gerçekten insan sevse de katlanamıyor bir süre sonra. Boğuluyor.. Bence oluruna bırak, elbet unutursun. Kimler neleri unutmadı ki bu unutulmasın.. Kendini bir şeylerle oyala yeter ki, düşünüp durma..

bıktığım bi ilişkiden kafamda bitirdiğim bişeyden çıkınca ben de öyle olmuştum geçmiş ilişkilerimde.

son ayrılmamda ki çok büyük bişey oldu konularım var, kafamda bitirene kadar huzura eremedim.

önce kafanızda bitirmelisiniz, closure denen şeyi yapmalısınız, sonra onu ardınızda bırakacaksınız ki ilerleyebileceksiniz.

Adam bıkmış tartışmadan kendiniz diyorsunuz e rahatlamıştır şimdi.Daha bir buçuk ay olmuş zamanla sizinki küllenir onun aklı başına gelir eger cidden severek ayrıldıysa.Her türlü kendinizi kahretmeden yaşamaya bakın

ilişkiniz yıkıcı hale geldiyse bitişi karşı tarafa "rahatlamış olma" şeklinde etki etmiş olabilir.
bunun sevilmemiş olmakla alakası yok sanırım, yorulmuş olmakla alakalı.

Sevilmemis olsaydınız, hicbir neden belirtmeden direkt ayrılırdı diye düsünüyorum. Sizi hic sevmemis oldugundan degil, tartısmalardan yoruldugundan bitirmis. Bu sebeple bitiren insanın kendine tesellisi cok nettir: Seviyordum ama kafam rahat degildi, katlanılacak gibi degildi.
O yüzden, hic sevilmediginize odaklanmak yerine "sevdim-sevildim ama bu iliski ikimizi de cok yıprattı, simdi toparlanma zamanı" demeli ve onun gibi hayatınıza kaldıgınız yerden en güzel sekliyle devam etmeyi denemelisiniz.

Bir süre sonra olması gereken olacak ve onun mutlu olması seni hiiiiç ilgilendirmeyecek. Takip etmeyeceksin, aklına bile gelmeyecek, gelmesini beklemeyeceksin merak etme. Henüz çok yeni ama giden gitti artık kendi yoluna bakmanın zamanı.

Karşılıklı mutlu değilseniz zaten sürdürmenin manası yok birbirinizi mi yiyeceksiniz her gün ?
Zamanla unutursunuz bu acı diner.

O seni unutmak için kendini eğlenceye goygoya vermiş sen de evde ühüü ühüüü oturuyorsun.
Kalk sen de eğlen. Bunun yolu bu.
Eğlenir, gezer, kafa dağıtır, yeni arkadaşlar edinir, yeni maceralar yaşarsın unutursun.
Onunla yaşadıklarından daha iyi anılar yaşamazsan nasıl unutacaksın?

Bu da geçer korkma.
Aşkı hastalık haline getirmezsen unutur gidersin. Ben bazen isimlerini bile hatırlayamıyorum ölüyorum bitiyorum dediklerimin.

Bu demek oluyor ki sende mutlu olmaya bakacaksın.
Icinde birseyler bitmemis olsa en azindan kendini kuduz gibi eglenceye vermez arkadaşım. Üzme kendini değmezzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…