pur_melal
Sorun sende değil bız kızlar hep böyle düşünüyorz sorun bizde mi diye çünkü fedakarlık yapmaya alışmışız ne zmankı sen kendın den bır kerelığıne odun vermemıssın adam restı cekmıs hemn suna emın ol kendısı kaybedıcek sımdı sana bunları yazıyorm ama bende 5 yıllık ılıskımı bıtıren bırı olarak cok farklı bı durumda degılım ama anladım ne oldugunu senı ıstemeyen kısıyı sende ıstemıceksın bende bunu yapıcam ıns zaten arayıp sordugum yok ortak ark.dan duyum alıyorum yok beceremedık flan dıyomuss ısteyen adam ılıskısının arkasında durudu ctesı ayrıldık ptesı dayanamayıp aradım agzıma gelenı soledım oda hıc altta kalmadı cunku beyfendı hıc kendınden odun vermez cunku o arayamazmıs yapısında yokmus ılk basladıgımız zamnlar kopek gb pesımden kosardı bır dedıgımı 2 etmezdı anlatmaya kalksam neler neler... anlıcagın sen tavız verdıkce senden hep baska baska seyler ıstyor sen sevgını gosterdıkce yuz buluyor hep senı somuruyor bu anlamda.. ıns unutucaz zamnla sunu unutma herkese herseyı kabullendıremıceklerını anladıklarında bız onları unutmus olucaz coktan

benımkı cok yenı oldugu ıcın ıcımı dokcek yer arıyorm:)u kotu biriyim acaba..