Ayrılık sonrası neler yapılabilir.?

Ben ayni hatayi iki kez yaptim beni kaybetmekten odu kopuyordu butun okul bizi konusuyor ogrenciler bile onu. Bana olan askini dusun o da aynisini yapior bana bitti arma sansini kaybettin dedi birde.. senin ne hissettigin umrumda npbile segil ne tasadiginda dedi.. babam aradi ne olacaksa olsun bitsin diye arabasi bile burda gelip almadi babama bitirdik falan dememus konusacagiz hatasini anlamistir umarim demis.. hatam da annesini aramam bayramda aradim bi hafta gecmedi ara ara diye tutturdu.. koydeydik ustelik ailesi bayrsmda ailemi aramadi o bze gelmedi ve bir bucuk saatlik bi yerdelerdi dusun.. benim birakmam gerekirken adamn yaptigina bak ozguvene bak..

zaman herşeyin ilacıdır.neyaparsan yap ne o aklından çıkar nede hayattan zevk alırsın ama bunlar geçecek olan günler bunu bilmen yeter bu arada bu sıkıntılı günlerin en büyük ilacı en yakın dostuna bağırıp çağırmak hatta hüngür hüngür ağlamak
insan nelere alışmıyorkı onsuz nefes alamam derken zaman geçince öyle bir nefes alıyosun kı

Zamanim,emegim bosa gitti gibi dusunme.olani kabul et.direnme.kismet bu isler belki yeniden doner aranizda sorun kalmaz belki sen baskasini bulursun daha mutlu olursun sana emek harcayan seni yormayan biri gelir karsina.olmadi de allah buyuk de.zor ama en guzeli bu.kontrolu allaha birak.onu dusunme.

Allah bu erkekleri bildigi gibi yapsin ben yerimde onume bakip gidp gelen bi insandim ikisi de zorla ikne ederek girdi hayatima yaptiklarina bak.. hadi oteki sevgilimdi bu nisanlim otuz bes yasinda anbe lafindan cikamayan bi adsm.. benim ailem tutucuydu ona ragmen onun ucin karsi geldim istemediler yanima bile yakistrmadilar yasli dediler sen cok guzelsin dediler arkadaslarim da ailemde.. ben simdi ona yalvaracakmisim annesini arayaip yalakalik yapacakmisim hatama bakar misiniz onca sey ustune o pisman olacakken dediklerine bi bak hele... oyle sinirlihim ki.... kendime kiziyorum surekli ailemi rezil ettim.. kendimi tum mahalleye sulaleye rezil ettim.. aptal icin.. bundan sonra erkekleri sadece somururum ben.. istemeye gelcekleri zaman tam alti kisi istedi beni hepsinin durumu cok iyiy genc yakisikli falandi.. ben aski tercih ettim donup bakmadim bile annem hepsiyle bi gorus dedi.. kavga ettim ailemle.. hata ettim bundan sonra en iyi kim en fazla kim mutlu eder o.. sikinti cektirkeycek biri ve sevmek istemiyorum ne zaman sevsem hep boyle oluyor ilerde mantik evliligi yapacagim..

Canım sakın arama sakın daha cok onlar goznde gurursuz oluyoruz hanı derler ya erkkler hep sız kadınları anlamak cok zr dıye bende tam tersını dusunuyorm cok tutarsızlar hıc bıselerı bırbırnı tutmuoo sozler hıkaye zaten daha 1 ay once soz verdı baana fevrı davranmıcam dıyee nerdee yıne aynı yıne aynı facede eklıyse bence sıl yada engelle senı bır sure gormesını sağlama m etsın napıosun dıe erkkler mraklıdır ben eskıden ayrıldıgımız ılk gunun gecesı arardım sımdı dusun 5 gun olmus ben aramadım demkkı artık bende kendıme gelıyorum aklım basıma yenı yenı gelıyor. benımkı arasada barısmıcam zaten sadece surundugunu gormek ıstıyorum

canım o ozguvenı bız onlara verdık sonucta bu ıste hakettıgımız bu. Bır tusa basıp alo dıyemıcek kdar nazlılar kendılerı kız sankı bız erkegız terbıyesızler yaaa sınırım bozuluyoo okudukca bunları

Biz on besgundur konusmuyoruz bi kere aradim fece sifresi ayni ama ist de neti yok girmiyor zaten bi kere aradim ondsnda burnumdsn getirdi.. sadece babam bu oglan senin burnunu surtmeye calisio akli sira sakin arama dedi.. hatra bu gun de aramassa esyslarini gelip alsin arayacagim dedi.. canim bir de ben ayni okuldayiz hep yuz yuze gelecegiz.. o cok bozuyor kendimi onunla olali cok saldim kiloma bile dikjat etmedim birazda o cok guzel olmami istemedi kompleksi vardi ve cok kiskancti kac gundur yemek yiyemiyoru. Zayflamaya basladim simdiden.. cildime bakiorum o beni yikilmis gormesin istiyorum.. pazattesi gunnu toplanti var karsilasacsgiz.. ama istemiyorum artik onu bana onkari dedi yaa sadece arsa icimi doksem herseyi soylesem istiyorum.. nefret ediyorum ondan..

canım o ozguvenı bız onlara verdık sonucta bu ıste hakettıgımız bu. Bır tusa basıp alo dıyemıcek kdar nazlılar kendılerı kız sankı bız erkegız terbıyesızler yaaa sınırım bozuluyoo okudukca bunları

Demesi lazim ya bu kizi isteyen cok ban kac yasindsyim o ac yasinda.. ceker mi diye yok adam o kadar emin ya kendinden gorur o ama bitti.. pismanliktan geberecek.. ama bitti iyiki simdi oldu ya evkendigimizde olsaydi herseyi zindan etseydi ana kuzusuuuu... annesini akliyla is yapan otuzbeslik bebekkkk.. disardan goren iri yari adam sanar..

Yapman gereken sey ıcınde kalmasın bende 3 gun sustum sonra konuşutum agzıma gelenı soledımm sımdı cok huzurluyum en azından ıcımdekılerı soledgım ıcın zaten oda icındekılerı soylerse cırkeflesırse sen o adamdan bışey bekleme ama ıcındekılerı solemekden cekınme ısterse yuzune bakmasın ama sen ona dersını ver bune bole cocuk oyuncagımı benımkıde senınkıne benzemıs erkek baskınmıs cok yazık bız sevgıden onlarsa gururdan ıste nazdan vs.den yapıyorlar buarada ozel olmazsa eger nerde yasıyorsun ogretmenlık nerde yapıyorsun

İstanbul canim o da durmus durmus istanbula bu yasta atanmis benim icin gibi.. bana hic zarar vermedi ama artik korkuorum arkamdan falanda konusur mu diye ogretmenlere artik hic kimseye hic biseye guvenim kalmadi.. icimdekileri soylemek istiorum ama en son aradigimda konusacak bisey kalmadi dedi bunun ustune de tekrar aramam.. yarin babam cagracak ona bitti diyemedi.. ne gelip bitirebilior ne de alttan slmak istiyor.. beni yalvartcak sozde.. babam yarin cagracak esyalarini aksam ben evdeyken gel al diyecekmis.. istemiolardi zaten onlar bu iliskiyi benim zorlamamla sevmeye calustilar yalan yok aileme sevdrmek ucin kendini burdayken elinden geleni yapti annesinin yanina gtti degisti iste..

İlk ayi bi atlatsak gerisi gelir herhal :-) :-) ben simdiden kendimebak aya badladim fazla kilolarimdan da kurtulmak istiorum spora yazilacagim olmadi havuz tiyatro soylesi sinema aktivitelete katilmak istiyorum:-) :-) okul da baslayinca zaten gider insalkah bi sekilde allah karsimiza hayirli insanlar cikarsin artik mutlu olmak ustiorum sadece huzur istiorum:-) :-)

Benım aılemde sevındı ıstemıyolardı benımkıler de kısılıgı oturmamıs kendını bılmez ınsanlar bu kadar tutarsız olabılırler ancak;)

İns canım bende kurslara yazılmak ıstoyorum bakalım sana ne kadar deger veriliyosa okdrını verıceksın yoksa sonucu bu oluyor yıne bosa çıktıgını goruyosun emeklerının. bencede bır ay geçsinde bır atlatırız suan cok yenı.senın durumun farklı bıraz netlık yok belkıde barısırsız hıc bellı olmaz

Back
X