Aldatilmissiniz ne acisi derken? Cok saygisizsiniz. Basiniza hic gelmedi herhalde.1-Aldatılmışsınız ayrılığın ne acısı olacak daha?
2-Geri çekilme bir yöntem değildir.
3-O kadar tedirginseniz test yapın.
4-Bir daha seviştiğinizde gerçek bir korunma yöntemi deneyin.
Ben aldatılsam acı çekmem öfke duyarım. Çünkü beni aldatan haysiyetsiz için neden acı çekmeye devam edeyim ki? O an bıçak gibi her şeyi keserim yani. Sizden baya büyüğüm saygısız hiçbir cümlem yok. Aldatılmışımdır belki yakalamadım.Aldatilmissiniz ne acisi derken? Cok saygisizsiniz. Basiniza hic gelmedi herhalde.
Evet olduk su an reglime 1 hafta kalmis olmasi lazim (dogum kontrol hapi yuzunden duzenim bozuldu)Geçen ay adet olduktan sonra birdaha birlikte oldunuz mu
Yani herhangi bir sebep gostermeden kendi istegimle yaptirabilir miyim?HPV devlet hastanesinde veya sağlık ocağında yapılırsa karşılanır.
Yani herhangi bir sebep gostermeden kendi istegimle yaptirabilir miyim?
Ya ne alakasi var allah askina sizin bu garip garip igneli yorumunuz nedir saglikli misiniz? Normalde kondom beni rahatsiz ettigi ve kasindirdigi icin takmiyorduk adamin keyfine degil.Bu kadar takıntılı isen neden korunmadan iliski yaşıyordun ? Karşi tarafa sesiniz cıkmaz ne yaparsanız kendinize yaparsınız zaten ne demek su doldurmak filan ya aman adam mutlu olsunda ben su bassamda olur mu ?
Cok tesekkur ediyorum size.Aktif cinsel ilişki bir sebep zaten. Açıklama yapmanıza gerek yok bu testi yaptırmak istiyorum diyorsunuz. Sağlık ocağı da alıyordu bir ara
Kusura bakmayin yeni uyeyim tam olarak oyle yapmam gerektigini bilmiyordumKonunuz +18’e taşınır büyük ihtimalle oraya açmanız gerekiyordu cinsellik başlığı altında
Kasınti arada geliyo arada gelmiyor herlde kullanmissin ya bir kac kere bana saglikli misin diyende seyine su basiyor gelmis benim sagligimi sorguluyorYa ne alakasi var allah askina sizin bu garip garip igneli yorumunuz nedir saglikli misiniz? Normalde kondom beni rahatsiz ettigi ve kasindirdigi icin takmiyorduk adamin keyfine degil.
Hanimefendi. Kullandigim zaman kasindigim icin kullanmadik sonra tekrar denemek istedim markayi degistirip. Seyine su basmak nedir allah askina kondomu baska nasil kontrol edebilirim topraga ekip can gelsin dile gelsin de soylesin diye mi bekleyeyim icine su doldurup baktim yirtik vs var mi diyeKasınti arada geliyo arada gelmiyor herlde kullanmissin ya bir kac kere bana saglikli misin diyende seyine su basiyor gelmis benim sagligimi sorguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?