Ayrilik sonrasi tedirginlik yasadigim 2 konu

timeisgoi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
8
-2
1
27
Herkese merhaba
1 yillik bir iliskimde defalarca aldatildigimi ogrendim mesajlasmalari yakaladim geneli yazisma uzerinden surmus ama bununla sinirli kaldigini bilemem tabii ki kac kez cinsel bir seyler yasandi bilmiyorum tahminimce cok bence. Cok obsesif bir insanim su an yapilan her yorum beni daha simdiden tedirgin ediyor birkac kez kadin doguma kontrol amacli gittim ve bir hastalik vs korktugumda dolayi doktor disardab muayene etti ve korktugum gibi herhangi bir sigil vs olmadigini soyledi. Hpv tarzi testleri devlet karsilar mi nerede yaptirabilirim?
Bizim cinsel hayatimiz iyidi ve gun icinde birkac kez oluyordu en basindan beri korunmadim geri cekilme yontemini kullaniyorduk sadece bir kez kondom varken icime bosalmis oldu daha sonra suyla doldurup (obsesiligim ortada maalesef) kontrol ettim herhangi bir sizma yoktu. Geri cekilme yonteminde her seferinde emin olup olmadigini soruyordum o da evet eminim diyordu. Gecen ay regl de oldum ayni zamanda gecen ay kistlerimden dolayi 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim. Cikolata kistim oldugu icin hamile kalma sansim aslinda dusuk ama yine de cok tedirginim ayriligin acisi bir yana bu 2 durumun endisesi beni uyutmuyor

1-Aldatılmışsınız ayrılığın ne acısı olacak daha?
2-Geri çekilme bir yöntem değildir.
3-O kadar tedirginseniz test yapın.
4-Bir daha seviştiğinizde gerçek bir korunma yöntemi deneyin.
Aldatilmissiniz ne acisi derken? Cok saygisizsiniz. Basiniza hic gelmedi herhalde.

Geçen ay adet olduktan sonra birdaha birlikte oldunuz mu

Aldatilmissiniz ne acisi derken? Cok saygisizsiniz. Basiniza hic gelmedi herhalde.
Ben aldatılsam acı çekmem öfke duyarım. Çünkü beni aldatan haysiyetsiz için neden acı çekmeye devam edeyim ki? O an bıçak gibi her şeyi keserim yani. Sizden baya büyüğüm saygısız hiçbir cümlem yok. Aldatılmışımdır belki yakalamadım.

Bu kadar takıntılı isen neden korunmadan iliski yaşıyordun ? Karşi tarafa sesiniz cıkmaz ne yaparsanız kendinize yaparsınız zaten ne demek su doldurmak filan ya aman adam mutlu olsunda ben su bassamda olur mu ?
Ya ne alakasi var allah askina sizin bu garip garip igneli yorumunuz nedir saglikli misiniz? Normalde kondom beni rahatsiz ettigi ve kasindirdigi icin takmiyorduk adamin keyfine degil.

Ya ne alakasi var allah askina sizin bu garip garip igneli yorumunuz nedir saglikli misiniz? Normalde kondom beni rahatsiz ettigi ve kasindirdigi icin takmiyorduk adamin keyfine degil.
Kasınti arada geliyo arada gelmiyor herlde kullanmissin ya bir kac kere bana saglikli misin diyende seyine su basiyor gelmis benim sagligimi sorguluyor

Bu kadar obsesif biri nasıl kondomsuz sevişir anlamiyorum. Adama soruyormussunuz,adam serefiz. yani nasıl bir erkeğe bırakabilirsiniz ki bu panikle bu işi?
Rahat insanlar yapmıyor sizin yaptıginizi.
Konuya gelirsek devlet hastaneleri hiv hepatit testini ücretsiz yapıyor. smear testi de devlette eskiden bekarlara yapılmiyordu ama artık 30 yaş üstü herkese yapılıyor diye biliyorum. Bulunduğunuz şehrin KETEMini arayip sorun, onların cevabına göre özele gidersiniz

Kasınti arada geliyo arada gelmiyor herlde kullanmissin ya bir kac kere bana saglikli misin diyende seyine su basiyor gelmis benim sagligimi sorguluyor
Hanimefendi. Kullandigim zaman kasindigim icin kullanmadik sonra tekrar denemek istedim markayi degistirip. Seyine su basmak nedir allah askina kondomu baska nasil kontrol edebilirim topraga ekip can gelsin dile gelsin de soylesin diye mi bekleyeyim icine su doldurup baktim yirtik vs var mi diye

buradaki yorumlara kızmanıza hiç gerek yok. obsesif olduğunuzu siz söylüyorsunuz, kimin yüzünden olduğu önemli değil, hamile kalmaya hazır değilseniz geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. bunun emin olması filan da yok. sonra böyle olduğu gibi kendinizi yiyip bitirmeyin diye söylüyoruz.

son ilişki doğum kontrol hapı kullandığınız sırada olduysa problem yok gibi.
devlet hastanesi de testleri yapıyor.

Hpv testi arastirma hastanelerinde yapiliyo veya devlet hastanelerinde ucretsiz yapiliyo diye biliyorum

Sağlık ocağı hpv testi yapıyor var mı yok mu diye. Ben yeni yaptırdım. Sonucu 15 gün içinde çıkıyor. Sağlık ocağınıza gidip ordaki ebeye sorun o ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…