Ayrılık süreci ve sonrası

kucukhanimmm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
48
11
18
25
Kızlar hatırlar mısınız bilmem 2 hafta önce 1 senelik ara diye bir başlık açmıştım.O gün ve bugünkü halimdeki allahuekber dağı farkı sizinle paylaşmak istedim.Bana o zaman gülüp geçeceksin şu haline demiştiniz ağlaya ağlaya okuyordum yazdıklarınızı düzeleceğime inancım sıfırdı ne yalan söyleyim.Fakat bu iki haftalık süreçte salak gibi beklemeyi göze aldım dediğim mahluk çoktan kendine gayet yakın kız arkadaşlar bulmuş ve ayrılığımızı anlatmış.Tesadüf eseri en yakın kız arkadaşımın bulunduğu bir ortama onun "çok yakın kız arkadaşı" gelmiş ve şununla şunu tanıyor musunuz ayrılmışlar diye gülerek bahsetmiş.Yaa öyle rezil bi durum.Fakat çok da bişey hissetmedim biliyor musunuz o halim dağıtırdı kendini ama içim öyle soğumuş ki eski erkek arkadaşıma haberdar olduğum bu durumu söyleyip hayatımın ne bugününde ne ilerisinde olmayacak kadar rezil bir kişilik olduğunu söyledim her yerden engelledim.Belki de hayatımın en doğru kararlarından biriydi.Siz haklıydınız sevmenin her daim bir izahı bir anlamı vardı fakat bunun yoktu.Sadece benim sevgim çok büyüktü.Şimdi iki adım ötemden geçse dönüp bakmam sanırım.O kadar şükür borcum var ki yaradana.Canımı acıta acıta aslında benden en hayırsız olanı aldı.Ne durumda olursak olalım Allah'ın bir kapıyı açması için diğer kapıyı kapatması gerektiğini bilmeliyiz.Kısacık ömrümüzde öyle fuzuli öyle iki kuruş etmyen insanlara gönül veriyoruz ki,evet belki farkedemiyoruz o duygu yoğunluğundan doğruyu yanlışı fakat zaman sen kendini yerden yere de vursan kendini hiçe saysan da her şeyi yerine oturtacak.Bunları yazabilmem bile mucize inanın öyle ağırdı ki yaşadıklarım ağlamaktan gözüm kanadı üzgünlüğün zirvesi heralde.Her şeyden önce kendinizin kıymetini bilin lütfen bu kocccaman evrende teksiniz,bambaşka bir güzellik bambaşka bir çiçeksiniz,hepimiz öyleyiz.Sakın bir daha böyle mutlu olamam,yok efendim bir daha nerden birini bulucam da o beni sevecek diye düşünmeyin öyyyle güzel sevilecek ve seveceksiniz ki öncekilerin o mutluluğa giden gereksiz merdiven basamaklarından farksız olduğunu anlayacaksınız.Umarım bu yazımın birilerine faydası olur kuccccak dolusu sevgiler:KK200:

hatırladım ben sizin konunuzu..
hatta buda yazdığım mesaj..

ne olacak her zoru gördüğünde bir sene uzaklaşacak mı?
yoluna bak bir seneye köprünün altından çok sular akar.. bu çocuktanda bir cacık olmaz..
korkak ilk gördüğü zorlukta adamı yarı yolda bırakır..
güvenipte yola çıkılmaz bununla..

birşey biliyoruz da söylüyoruz:KK66:

Back
X