Ayrılık süreci

birakin sizi istemeyeni deger vermeyeni.hayat devam ediyor etrafta her zaman size deger verecek birileri vardir elbette.kendinizi sevin bence

Karşı taraf cabalamiyorsa uğraşmayın.

Bakın dalga geçmek ya da hafife almak için yazmıyorum; gerçekten hiçbir şey yapmayıp öylece durursanız dahi birkaç ay sonra geçiyor. Bu kadar panik yapmayın ayrılık işte illa ki üzülüyorsun ama geçiyor

Doğru bir söz insan nelere alışmuyor . Babamın dediği öldü sayacaksın. Gömeceksin bitecek.

Susarak çabalıyormuş da sen görememişsin, öyle mi, iyiymiş Herif manipülatif bence, nefret ederim.
Tabii ki zor bi süreç ama şifası inan karşındaki kişide değil, mutlu olamazsınız artık, bitmiş gitmiş, zorlayarak kendini kötü duruma düşürme bence.

takıntı seninki aşk değil üzerine gittikçe kaçar bırak serbest sensizliği bi görsün bi özlesin kokunu

Sizi istemeyen adamlara böyle yalvarmayin belki onu kaybedersiniz ama gururunuz size kalır .
Ne kadar acı çeksem de unutamasam da heralde çeker giderim bu durumda.

Manipülasyon var ondan eminim şimdi içib değil evlilktede öyleydi. Hep ben haklıyımcıydı. Ama unutruğu bişi vardı biz aynı takımdaydık kimin haklı olduğu önemli değildi

Sizi istemeyen adamlara böyle yalvarmayin belki onu kaybedersiniz ama gururunuz size kalır .
Ne kadar acı çeksem de unutamasam da heralde çeker giderim bu durumda.
Ne halan söyleyryim ilk ayrılırken değersiz hissettiğimden bıraltım. Araya mesafe girince özlem duygusu herşeyi alt üst etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…