- 2 Eylül 2023
- 202
- 222
- 23
birakin sizi istemeyeni deger vermeyeni.hayat devam ediyor etrafta her zaman size deger verecek birileri vardir elbette.kendinizi sevin benceDaha önce bir konu paylaşmıştım. Barışırsak düzeltebilir mi insan diye. Tam bir ay oldu ben düzeltebiliriz dedikçe karşımdaki kaçma çabasına girmye başladı. Arada msj yazıyorum sürekli öfke kusuyor. Bütün duygularını öfkesine bağlamış gibi. Ben haklıyım ben bir şey yapmadım. Ben susarak çabalıyordum aslında sen bunu çaba olarak görmedin gibi bir sürü şey. Bense her bu cümlesinden sonra seviyorm ki çabalıyorm şans olur mu diye söyledim. Olmaz dedi. En sonunda dedim ben seni bir başkasıyla düşğnemiyorm ki sen düşünmek istemiyorsun yada umrunda değil dedim bu kadar boşanmak istiyorsun diye. Bende bunları düşünüyırm ama olmaz dedi. Anlaşmalıya çevirelim ozaman uzatmayalım dedim. Sen ne dersen uyarm sana dedi. Dahada konuşmadık mahkemeyi bekliyoruz. Yada önüne anlaşma dosyası koymamı bekliyor. Boşa kürek çektiğimi farkettiğim gün bunları dediği gündü evlilik yıl dönümüzde görüşmek istediğimde msjla olumsuz diyebilecek kadar düşünmüyor sanırım o bu düzeni. Ben mutlu olmak istiyorum artık. Bu süreci nasıl atlatacağımıda bilmiyorum. Terapiste gidiyorum ama o an konuşmak iyi geliyor. Ama sonrası ve öncesi çok kötü oluyorum. Kaldıramayacakmışm gibi hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sanırım öyle yüklerimden kurtulmanın zamanı gelmişbirakin sizi istemeyeni deger vermeyeni.hayat devam ediyor etrafta her zaman size deger verecek birileri vardir elbette.kendinizi sevin bence
derin bir nefes alin ve kendinize inanin.ertelemeyin icinizde yeni kararlar almayi.suan su dakika su saniye yapin.Sanırım öyle yüklerimden kurtulmanın zamanı gelmiş
Karşı taraf cabalamiyorsa uğraşmayın.Daha önce bir konu paylaşmıştım. Barışırsak düzeltebilir mi insan diye. Tam bir ay oldu ben düzeltebiliriz dedikçe karşımdaki kaçma çabasına girmye başladı. Arada msj yazıyorum sürekli öfke kusuyor. Bütün duygularını öfkesine bağlamış gibi. Ben haklıyım ben bir şey yapmadım. Ben susarak çabalıyordum aslında sen bunu çaba olarak görmedin gibi bir sürü şey. Bense her bu cümlesinden sonra seviyorm ki çabalıyorm şans olur mu diye söyledim. Olmaz dedi. En sonunda dedim ben seni bir başkasıyla düşğnemiyorm ki sen düşünmek istemiyorsun yada umrunda değil dedim bu kadar boşanmak istiyorsun diye. Bende bunları düşünüyırm ama olmaz dedi. Anlaşmalıya çevirelim ozaman uzatmayalım dedim. Sen ne dersen uyarm sana dedi. Dahada konuşmadık mahkemeyi bekliyoruz. Yada önüne anlaşma dosyası koymamı bekliyor. Boşa kürek çektiğimi farkettiğim gün bunları dediği gündü evlilik yıl dönümüzde görüşmek istediğimde msjla olumsuz diyebilecek kadar düşünmüyor sanırım o bu düzeni. Ben mutlu olmak istiyorum artık. Bu süreci nasıl atlatacağımıda bilmiyorum. Terapiste gidiyorum ama o an konuşmak iyi geliyor. Ama sonrası ve öncesi çok kötü oluyorum. Kaldıramayacakmışm gibi hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Evet hayatı kaçırıyormuşm gibi .derin bir nefes alin ve kendinize inanin.ertelemeyin icinizde yeni kararlar almayi.suan su dakika su saniye yapin.
Adla çaba yok bana göre . O susarak bekleyerek çabaladığını düşünüyor ve haklı olduğunu hatasız olduğunu düşündüğünden çabalamasna gerek olmadığını daKarşı taraf cabalamiyorsa uğraşmayın.
Doğru bir söz insan nelere alışmuyor . Babamın dediği öldü sayacaksın. Gömeceksin bitecek.Bakın dalga geçmek ya da hafife almak için yazmıyorum; gerçekten hiçbir şey yapmayıp öylece durursanız dahi birkaç ay sonra geçiyor. Bu kadar panik yapmayın ayrılık işte illa ki üzülüyorsun ama geçiyor
takıntı seninki aşk değil üzerine gittikçe kaçar bırak serbest sensizliği bi görsün bi özlesin kokunuDaha önce bir konu paylaşmıştım. Barışırsak düzeltebilir mi insan diye. Tam bir ay oldu ben düzeltebiliriz dedikçe karşımdaki kaçma çabasına girmye başladı. Arada msj yazıyorum sürekli öfke kusuyor. Bütün duygularını öfkesine bağlamış gibi. Ben haklıyım ben bir şey yapmadım. Ben susarak çabalıyordum aslında sen bunu çaba olarak görmedin gibi bir sürü şey. Bense her bu cümlesinden sonra seviyorm ki çabalıyorm şans olur mu diye söyledim. Olmaz dedi. En sonunda dedim ben seni bir başkasıyla düşğnemiyorm ki sen düşünmek istemiyorsun yada umrunda değil dedim bu kadar boşanmak istiyorsun diye. Bende bunları düşünüyırm ama olmaz dedi. Anlaşmalıya çevirelim ozaman uzatmayalım dedim. Sen ne dersen uyarm sana dedi. Dahada konuşmadık mahkemeyi bekliyoruz. Yada önüne anlaşma dosyası koymamı bekliyor. Boşa kürek çektiğimi farkettiğim gün bunları dediği gündü evlilik yıl dönümüzde görüşmek istediğimde msjla olumsuz diyebilecek kadar düşünmüyor sanırım o bu düzeni. Ben mutlu olmak istiyorum artık. Bu süreci nasıl atlatacağımıda bilmiyorum. Terapiste gidiyorum ama o an konuşmak iyi geliyor. Ama sonrası ve öncesi çok kötü oluyorum. Kaldıramayacakmışm gibi hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Manipülasyon var ondan eminim şimdi içib değil evlilktede öyleydi. Hep ben haklıyımcıydı. Ama unutruğu bişi vardı biz aynı takımdaydık kimin haklı olduğu önemli değildiSusarak çabalıyormuş da sen görememişsin, öyle mi, iyiymişHerif manipülatif bence, nefret ederim.
Tabii ki zor bi süreç ama şifası inan karşındaki kişide değil, mutlu olamazsınız artık, bitmiş gitmiş, zorlayarak kendini kötü duruma düşürme bence.
Ne halan söyleyryim ilk ayrılırken değersiz hissettiğimden bıraltım. Araya mesafe girince özlem duygusu herşeyi alt üst etti.Sizi istemeyen adamlara böyle yalvarmayin belki onu kaybedersiniz ama gururunuz size kalır .
Ne kadar acı çeksem de unutamasam da heralde çeker giderim bu durumda.
Erkekler çok duyguyla hareket etitklerinş sanmıyom datakıntı seninki aşk değil üzerine gittikçe kaçar bırak serbest sensizliği bi görsün bi özlesin kokunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?