Ayrılık süreci

minnak7

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2023
43
12
8
Daha önce bir konu paylaşmıştım. Barışırsak düzeltebilir mi insan diye. Tam bir ay oldu ben düzeltebiliriz dedikçe karşımdaki kaçma çabasına girmye başladı. Arada msj yazıyorum sürekli öfke kusuyor. Bütün duygularını öfkesine bağlamış gibi. Ben haklıyım ben bir şey yapmadım. Ben susarak çabalıyordum aslında sen bunu çaba olarak görmedin gibi bir sürü şey. Bense her bu cümlesinden sonra seviyorm ki çabalıyorm şans olur mu diye söyledim. Olmaz dedi. En sonunda dedim ben seni bir başkasıyla düşğnemiyorm ki sen düşünmek istemiyorsun yada umrunda değil dedim bu kadar boşanmak istiyorsun diye. Bende bunları düşünüyırm ama olmaz dedi. Anlaşmalıya çevirelim ozaman uzatmayalım dedim. Sen ne dersen uyarm sana dedi. Dahada konuşmadık mahkemeyi bekliyoruz. Yada önüne anlaşma dosyası koymamı bekliyor. Boşa kürek çektiğimi farkettiğim gün bunları dediği gündü evlilik yıl dönümüzde görüşmek istediğimde msjla olumsuz diyebilecek kadar düşünmüyor sanırım o bu düzeni. Ben mutlu olmak istiyorum artık. Bu süreci nasıl atlatacağımıda bilmiyorum. Terapiste gidiyorum ama o an konuşmak iyi geliyor. Ama sonrası ve öncesi çok kötü oluyorum. Kaldıramayacakmışm gibi hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Lütfen yapmayın boşanan ilk çift siz değilsiniz sonuncusu olmayacaksınız. İnsanlar ne acılar çekiyorda atlatıyor. Ayrıca sürekli barışma çabasında olmanız sizi değersizleştirir yapmayın kendinize bunu

Gidip bir avukat bulun tüm kendinizi garantiye alın ve kurtulun bundan. Çocuk oyuncağı olmuşsunuz adamın elinde. Ayrılmak istiyorken güzelce, kendi menfaatimizi koruyarak boşanın.

Ona vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğin için seni önemsemiyor ve seni önemsemeyen bir insan hayatını mahveder 40 gün zorlanirsin
Evet değersiz hissettirdiği için ne mutlu ne mutsuz anımda yer almadığı için boşanmak istemiştim zaten

Adam boşanmak istiyor net barışmak isteyen konuşmalar mesajlar yapıp fotosunu iyice kaldırmayın artık.

Atlatmak zorundasınız yapacak bir şey yok.

Sensizliği kabul eden bir kalpte mutlu olamazsın.
EVet o farkında değildi ama aynı evin içinde sevmeyi bırakmıştı sanırım

Size karşı sevgisi bitmiş tamamen. Eğer düzeltmek istese sizi aşkla seviyor olsa konuşur tüm içinden geçenleri ve düzeltmek istediğini belli eder.
Geçecek emin olun. Zor bir süreç olabilir ama oturun kendinizle başbaşa olumlamalar dinleyin, içinizi ferahlatacak aklınızı meşgul edecek şeylerle uğraşın. Bu boşanma durumunu fazla uzatmayın hemen bitirin. Bu bağ kopmadıkça aklınızdan çıkmaz ve kendinizi yorarsınız.

Lütfen yapmayın boşanan ilk çift siz değilsiniz sonuncusu olmayacaksınız. İnsanlar ne acılar çekiyorda atlatıyor. Ayrıca sürekli barışma çabasında olmanız sizi değersizleştirir yapmayın kendinize bunu
Kendime çok şey yaptımda bu süreçte önce onun beni değersizleştirmesine izin verdim sanırım şimdide kendimin kendime yapmasına

Gidip bir avukat bulun tüm kendinizi garantiye alın ve kurtulun bundan. Çocuk oyuncağı olmuşsunuz adamın elinde. Ayrılmak istiyorken güzelce, kendi menfaatimizi koruyarak boşanın.
aldım. Öfkemle aldım düzenim bozuldu o ise evimizde her noktayı kendim yaptığım yerleştirdiğim evimizde onunda düzeni bozulsun istiyorm bazen anlasn diyw

Size karşı sevgisi bitmiş tamamen. Eğer düzeltmek istese sizi aşkla seviyor olsa konuşur tüm içinden geçenleri ve düzeltmek istediğini belli eder.
Geçecek emin olun. Zor bir süreç olabilir ama oturun kendinizle başbaşa olumlamalar dinleyin, içinizi ferahlatacak aklınızı meşgul edecek şeylerle uğraşın. Bu boşanma durumunu fazla uzatmayın hemen bitirin. Bu bağ kopmadıkça aklınızdan çıkmaz ve kendinizi yorarsınız.
Evet insan istese her şeyi yapar. Yapmıyorsa kabullenemediğim o nalta sevmemesi galiba

Kendime çok şey yaptımda bu süreçte önce onun beni değersizleştirmesine izin verdim sanırım şimdide kendimin kendime yapmasına
Aslında sadece siz değil nedense bazı kadınlar kendilerini değersizleştirme çabasında. Aşk meşk gibi zırvalığın peşinden gidiyorlar. Kendinize azıcık saygınız varsa bir an önce toparlanırsınız. Ben de üç senelik ilişkimi yeni bitirdim ve hiç umrumda değil.

Kendi değerinizi bilmezseniz başkası hiç bilmiyor maalesef önüne protokolü koyup imzalttığınızda ve hayatınızı değiştirdikçe göreceksiniz rahatlamayı o huzursuzluk zamanlarının boşa kürek çekmenin ne kadar saçma ve acı olduğunu

Kendi değerinizi bilmezseniz başkası hiç bilmiyor maalesef önüne protokolü koyup imzalttığınızda ve hayatınızı değiştirdikçe göreceksiniz rahatlamayı o huzursuzluk zamanlarının boşa kürek çekmenin ne kadar saçma ve acı olduğunu
Ne yazıkki acı ile tecrübeli

Adam boşanmak istiyor bu kadar net. Daha fazla peşinden gidip bir taraflarını kaldırmayın.
Unutmaya zorlayın kendinizi. Hayatınızda tamamen çıkarıp attın.

Adam boşanmak istiyor bu kadar net. Daha fazla peşinden gidip bir taraflarını kaldırmayın.
Unutmaya zorlayın kendinizi. Hayatınızda tamamen çıkarıp attın.
Hiç sevmemiş sanırım. Tek amacı dokunulmamış birisiyle bir yuva kurmak. Yuvadan bağımsız

Back
X