• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık Sürecim

Ve şunu da belirtmek isterim eminim ki duzelir diye bir umut ona her seferinde şans veriyorsun düzelmez bir insana değer vermek sevmek önemsemek insanın içinden gelen bir duygudur senin demenle sana bunları gösteremez rol yapmış olur sadece şimdiden seninle vakit gecirmeyip seni bırakıp arkadaslariyla gezen tozan yarın evlenince ne yapacak saniyorsun bırakacak seni evde gününü gün edecek orda burda adam resmen diyor ailem arkadaşlarım kendi hayatım sen olmasan da olur yani
kesinlikle öyle yıllardır evliymişiz gibi ben arkadaşlarımla birşey yapamıycakmıyım biz sürekli dipdibemi olucaz ben erkeğim ben yaparım senden izin mi alıcam tarzı konuşmalar hep tepeden birde kendine rakip görmesi var sen dünyayı gezdinde ben gezincemi olay yaratıyosun alakası yok pislik derdim beraber bişeyler paylaşmak biz olmak bu demektir zaten

Buna çok benzer bir ilişkim vardı. Ben de nişanlıydım. Kv yle sürekli mücadele içerisine girmek zorunda kaldım. Beni bu duruma sokan da nişanlım oldu. Sürekli her gün kavga kıyamet nişanlımla. Annesiyle direkt bir tartışmam asla olmadı. Hatta ilişkinin sonlarına doğru; " Benim senin annene bir saygısızlığım mı oldu bugünekadar?" dediğimde "Keşke olsaydı" dedi. Böyle kafalar yani kaostan besleniyorlar. En sonunda bittiğinde ertesi gün uyandım ve oh be dünya varmış dedim. Asla da üzülmedim. Çünkü kv banyoda kullanacağımız paspasa kadar almıştı. Yani evlendiğimde onun düzdüğü evde ben oturacaktım. Annesi nefes alma derse ölmem falan gerekecekti düşün o kadar. Ben hayatıma başkalarının karar vermesini asla kabul etmedim. Ben Sims karakteri değilim kimse benim hayatımı yönetemez. O yüzden ayrılarak en doğru kararı vermişsin emin ol. Sonra bir de 1 yıl sonra başkasıyla nişanlandı. Nişanlanmadan 1 gün önce de bana yazdı. Benim haberim yoktu durumdan ama ona rağmen küfür kafir gittim hiçte pişman değilim.:KK48: Yani özetle bu ailelerin büyüttüğü çocuklar da aynı. Yalnızken iyi geçiniyoruz dediğin adam yalnızken tatil planları yapıyor gördüğün gibi. Sadece manipüle ediliyorsun. Emeğine falan da üzülme. Bunların hepsi sana tecrübe oldu ve artık bu tür insanları hayatında çok tutmayacaksın emin ol.

kesinlikle öyle yıllardır evliymişiz gibi ben arkadaşlarımla birşey yapamıycakmıyım biz sürekli dipdibemi olucaz ben erkeğim ben yaparım senden izin mi alıcam tarzı konuşmalar hep tepeden birde kendine rakip görmesi var sen dünyayı gezdinde ben gezincemi olay yaratıyosun alakası yok pislik derdim beraber bişeyler paylaşmak biz olmak bu demektir zaten
Emin ol şuan neyse evlendikten sonra iki katı olucak düzlemiycek tam tersi ikiye katlanicak kadınların en çok hatası nerede oluyor biliyormusun evleniriz düzelir çocuk olur düzelir ben çevremden okadar çok gördüm ki bu tarz kadınlar adamla ileriye gittikçe düzelticem sanıp kendini yakan ziyan eden sen belki sanıyorsun konuşurum düzelir hayır bağırır çağırırım düzelir hayır sevgi gösteririm düzelir yine hayır düzelmez sende ömrünu onu adam edicem diye bitirirsin arkana bakarsın sana dair koskoca bir hiç kalmış bekar bir kadınsın önüne bak seni gerçekten seven değer veren biriyle ol bunun gibileri çok emin ol bunu kaybetsende korkma bulunmaz biri değil tabiri caizse kapıdaki itten çok böyle herifler

Buna çok benzer bir ilişkim vardı. Ben de nişanlıydım. Kv yle sürekli mücadele içerisine girmek zorunda kaldım. Beni bu duruma sokan da nişanlım oldu. Sürekli her gün kavga kıyamet nişanlımla. Annesiyle direkt bir tartışmam asla olmadı. Hatta ilişkinin sonlarına doğru; " Benim senin annene bir saygısızlığım mı oldu bugünekadar?" dediğimde "Keşke olsaydı" dedi. Böyle kafalar yani kaostan besleniyorlar. En sonunda bittiğinde ertesi gün uyandım ve oh be dünya varmış dedim. Asla da üzülmedim. Çünkü kv banyoda kullanacağımız paspasa kadar almıştı. Yani evlendiğimde onun düzdüğü evde ben oturacaktım. Annesi nefes alma derse ölmem falan gerekecekti düşün o kadar. Ben hayatıma başkalarının karar vermesini asla kabul etmedim. Ben Sims karakteri değilim kimse benim hayatımı yönetemez. O yüzden ayrılarak en doğru kararı vermişsin emin ol. Sonra bir de 1 yıl sonra başkasıyla nişanlandı. Nişanlanmadan 1 gün önce de bana yazdı. Benim haberim yoktu durumdan ama ona rağmen küfür kafir gittim hiçte pişman değilim.:KK48: Yani özetle bu ailelerin büyüttüğü çocuklar da aynı. Yalnızken iyi geçiniyoruz dediğin adam yalnızken tatil planları yapıyor gördüğün gibi. Sadece manipüle ediliyorsun. Emeğine falan da üzülme. Bunların hepsi sana tecrübe oldu ve artık bu tür insanları hayatında çok tutmayacaksın emin ol.
çook teşekkür ederim değerli yorumun için öncelikle ah ayni o kadar ayni ki nişanlı olduğumuz dönemde bana sormadan bak biz onun eşi kullansın diye şu tencereyi aldık bak size şu nevresimi aldım ben zaten sanada bize gelen kadını göndericem demeler mi finalde eli bizim üzerimizde olucaktı bizden çıkmıycaklardı şakasını bile yaptı gel sen benle yaşa yemek derdin olmaz filan annesi menü başlığı altında bu var diyo koskoca adama evin oğluşu işte hala kendi ailesinden biri hastalanınca on kez görmeye gider ben hastalanınca of yine abartıyosun.yaşadığımız bi soruna dahil olan ablası erkektir öyle anlamış olabilir demişti bi keresinde erkektir diye aldatsında yarın öbür gün o zaman bu kafadalar malesef

Hadi bakalım umarım dediğin gibidir gerçekten. Bir de şu burç muhabbeti baymadı mı hanımlar cidden arkadaşımın eşi aslan burcu o da manipülatör diyor kocasına , birinin eşi balık burcu o da diyor burada görüyorum yay burcu olan da diyor koç burcu olanda ne biliyim ya bu kadsr burçlara bağlamasak herşeyi. Demkki her burcun insanında olabilen bir şey değil mi?

Hadi bakalım umarım dediğin gibidir gerçekten. Bir de şu burç muhabbeti baymadı mı hanımlar cidden arkadaşımın eşi aslan burcu o da manipülatör diyor kocasına , birinin eşi balık burcu o da diyor burada görüyorum yay burcu olan da diyor koç burcu olanda ne biliyim ya bu kadsr burçlara bağlamasak herşeyi. Demkki her burcun insanında olabilen bir şey değil mi?
kusuruma bakmayin vallahi bende neye bagliycagimi sasirdim kesinlikle karakter meselesi haklisiniz

Evlenince kıymete mi binecegini saniyosun bin kat kötü olacak her gün anneme kardeşime gidelim diyecek hizmet etmen beklenecek ağzını sana açtırmayacak asla saygı sevgi goremeyeceksin bir hayale tutunmussun sadece kurtar kendini

Nişan atmış olduğum erkek arkadaşımla ailemden gizli yaklaşık iki sene daha görüşmemin sonucunda bitirdik.

Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Nisan atılmış ama size yetmemiş iki sene daha kendinizi uzmussunuz. Yetmezmiş gibi yemeden içmeden kesilmissiniz. Size değer vermeyen insanları hayatınızdan silip atmayı öğrenin.

Hata sende kusura bakma, o kadar şeyin üzerine evlenince düzelir deyip devam etmek nedir. Ne zannediyordun ki ailesini bırakıp deli divane peşinde mi olacak, olsa baştan olurdu zaten. Erkek kıtlığı varmış gibi neden bu ısrarın, aşk mask değil bu alışkanlık, benim tavsiyem biraz öz saygı, sen saygıyı hak etmiyor musun ki bu kadar saygısızlığa göz yumdun, inşallah aşığım bilmem.ne diye daha da buna devam etmezsin.

hepinize ne kadar tesekkur etsem az iyiki varsiniz canim kadinlar o kadar iyi hissettirdki yazdiklariniz kimseyle bisey paylasamadan bu sureci yasamak cok zormus yengec burcu erkeklerini genellemek istemem ama bu hakkini veren bi tip cok iyi bi manipulator en haksiz oldugu bi konuda bile ozur dilerken buluyosunuz kendini ama kendisi asla ozur dilemez
Burcla alakali degil bunlar . Esimde yengec burcu asiri ilgili , tum hayat merkezine beni koyan biri . Hep oyleydi sevgiliyken de nisanliyken de evliyken hala oyle. Ailesi yurtdisindan gelirdi mesela eger bende plana dahil olmazsam ki tamamen benim kararim . Esim once tam gününü bana ayirirdi sonra giderdi diger planlarına yani burcla vs alakasi yok. Bu ise yaramazmis gencecik insansiniz . Adam etmeye ugrasmayin adam olmus insanlarla işiniz olsun bunu sutlayin

çook teşekkür ederim değerli yorumun için öncelikle ah ayni o kadar ayni ki nişanlı olduğumuz dönemde bana sormadan bak biz onun eşi kullansın diye şu tencereyi aldık bak size şu nevresimi aldım ben zaten sanada bize gelen kadını göndericem demeler mi finalde eli bizim üzerimizde olucaktı bizden çıkmıycaklardı şakasını bile yaptı gel sen benle yaşa yemek derdin olmaz filan annesi menü başlığı altında bu var diyo koskoca adama evin oğluşu işte hala kendi ailesinden biri hastalanınca on kez görmeye gider ben hastalanınca of yine abartıyosun.yaşadığımız bi soruna dahil olan ablası erkektir öyle anlamış olabilir demişti bi keresinde erkektir diye aldatsında yarın öbür gün o zaman bu kafadalar malesef
Ayrıldım yine de bırakmadı hatta. İş kazası geçirmiş hastanede beni arıyor gel diye falan. Babamla gittim bilerek. Kardeşi gelince de yürüdük gittik ordan (kardeşi bi havalarda geldi ama kızın nişanlısı Allah razı olsun sizden dedi). Nasıl oldun diye bile aramadım. Hiç işim olmaz.
Ben ne kadar sevinsem de çok sarsıldım ayrılıktan sonra. Hayatıma 1 2 kişi girdi çıktı ama evlilik asla düşünmüyordum. Şimdi bu düşüncemde hafiften değişiyor gibi. Bana çok kıymet veren biri var hayatımda çok şükür. Sen de aynısını yap. Biraz yalnız kal, kendine kal ve kendini dinle. Neleri seversin neleri sevmezsin bi düşün. Kendini tanı. Onu merkeze koyduğun için ne yapmaktan hoşlandığını bile hatırlamıyor olabilirsin. Bu manipülastif insanlar için yaşarsın. Biraz da bu yüzden boşluktasın bence. Kesinlikle kafana takma. Sen çok değerlisin, bu insan seni hak etmiyor ama sen daha iyisini hak ediyorsun bunu sakın aklından çıkarma. Bak hala aradan kaç sene geçmiş adamın çoluğu çocuğu oldu kuzenini ekletiyor instada. İçine dert oldu çünkü hatanın onda olduğunu biliyor. Ama hiç umrumda değil. Hatayı kendinde görmese de umrumda olmazdı. Ben onun ailesi rahat yaşasın diye dünyaya gelmedim. Oyuncak değilim. Hayatım o kadar kıymetsiz değil. Onun için tek düşüncen inşallah çok mutlu olur benim yanımdan bile geçmez olsun. Kesinlikle göbek atman lazım ayrıldığın için. Asla sana kıymet verilmeyecek bir yerde işin yok. Ben hep öyle dedim hala öyle diyorum. İnşallah çok mutlu olur hayatında benimle işi olmaz. :KK48:

hepinize ne kadar tesekkur etsem az iyiki varsiniz canim kadinlar o kadar iyi hissettirdki yazdiklariniz kimseyle bisey paylasamadan bu sureci yasamak cok zormus yengec burcu erkeklerini genellemek istemem ama bu hakkini veren bi tip cok iyi bi manipulator en haksiz oldugu bi konuda bile ozur dilerken buluyosunuz kendini ama kendisi asla ozur dilemez
Ben sizi hatırladım . Eski üyeliğinizde de herkes size neler yazdı . Yok siz de zerre gelişme olmamış . Hayatınızı mahvedin bize ne. Hadi bye.

aen kendine kıymet vermezsen, başkasını kendinden üstün tutarsan o da senden beslenir tepene çıkar tepinir. Karşı taraf suçlu da sende hiç yok mu? Sümsüğü ailesiyle her şeyiyle tepene çıkarmışsın o da kendini bok sanmış.
Anasının kucağına yıllar evvel bırakıp çekilsen şimdiye başka biriyle çok daha mutlu yaşıyor olurdun.
Ağladığın üzüldüğün şey o değil, ağladığın üzüldüğün şey kendine kıymet vermeyişin. Önce bunu kabul edip kendinle barışmaya çalış. Kendini sar sarmala. Sonra her şey sırayla yoluna girecek.
Sümsükleri hayatından çıkar kendine saygını kazanmanda iyi bir adım bu.

Back
X