Buna çok benzer bir ilişkim vardı. Ben de nişanlıydım. Kv yle sürekli mücadele içerisine girmek zorunda kaldım. Beni bu duruma sokan da nişanlım oldu. Sürekli her gün kavga kıyamet nişanlımla. Annesiyle direkt bir tartışmam asla olmadı. Hatta ilişkinin sonlarına doğru; " Benim senin annene bir saygısızlığım mı oldu bugünekadar?" dediğimde "Keşke olsaydı" dedi. Böyle kafalar yani kaostan besleniyorlar. En sonunda bittiğinde ertesi gün uyandım ve oh be dünya varmış dedim. Asla da üzülmedim. Çünkü kv banyoda kullanacağımız paspasa kadar almıştı. Yani evlendiğimde onun düzdüğü evde ben oturacaktım. Annesi nefes alma derse ölmem falan gerekecekti düşün o kadar. Ben hayatıma başkalarının karar vermesini asla kabul etmedim. Ben Sims karakteri değilim kimse benim hayatımı yönetemez. O yüzden ayrılarak en doğru kararı vermişsin emin ol. Sonra bir de 1 yıl sonra başkasıyla nişanlandı. Nişanlanmadan 1 gün önce de bana yazdı. Benim haberim yoktu durumdan ama ona rağmen küfür kafir gittim hiçte pişman değilim.

Yani özetle bu ailelerin büyüttüğü çocuklar da aynı. Yalnızken iyi geçiniyoruz dediğin adam yalnızken tatil planları yapıyor gördüğün gibi. Sadece manipüle ediliyorsun. Emeğine falan da üzülme. Bunların hepsi sana tecrübe oldu ve artık bu tür insanları hayatında çok tutmayacaksın emin ol.