ayrılık sürecinde nasıl ve kaç günde toparlandınız?

Ben esimden ayrildim güle oynaya ustelik minik bebegim vardi hemde.sen ne kadar sadece bu adama odakli bir hayat yasiyorsun.kendi hayatin cevren yok mu senin?
Istemiyorum demis gitmis.iliskiler baslar ve bitebilir.iki taraf esit duygular hissetmeyebilir.
Uzulebilirsin
Ben dahil cok kiside uzulmustur.bir iliskim bittiginde muthis aci cekmistim 6 ay sonra geldiginde hadi leenn dedim kovdum
Yol gecen hanimiyim ben cani isterse gelsin istersr gitsin.kendini biraz farkli ugraslara ver.bu hallerine pisman olacaksin

ben burada konu açıp günlük tuttum, sayfalarca yazı yazdım. neredeyse her kötü hissettiğimde buradaydım.

ilk 1 ayım çok kötüydü. senin gibi ağlama krizlerine girip ilaç kullanmamıştım ben ama çok kötü ağladığım zamanlar oldu. çoğu zaman vaktin nasıl geçeceğini bilemedim. içim sıkıldı, yüzüm gülmedi, ağzımdan onunla ilgili olmayan tek bir cümle çıkmadı.

1 ayı bitirdikten sonra yavaş yavaş toparlanmaya başladım. artık ağlamalarım azalmıştı. çok şanslıydım ki ben biz ayrıldıktan 20 gün sonra yurt dışına çıktım ve yoğun bir programın içinde buldum kendimi. başta yeni bir ülkede olmak bile zevk vermiyordu ama hiç zevk alamasam da gezdim. odamda oturmadım, her anımı insanlarla geçirdim. sürekli yeni birileriyle tanıştım, sürekli sohbet ettim. başta bunları zoraki ve mutsuz yaptım ama artık 2. ayın sonlarında falan kendimi gerçekten iyi hissetmeye başlamıştım.

bu 2 ay bittiği zaman ben onu hala unutamamıştım ama inan çook rahatlamıştım. onsuz da mutlu olabilmeyi öğreniyordum ve çok güzel günler geçiriyordum. insan zaten bu raddeye geldiği zaman tam unutamamış bile olsa “bu kadar yol kat ettim ya, bir gün kesin unutacağım. biliyorum” moduna geçiyor.

dediğim gibi ben bu kadar sosyal ve yoğun bir dönemin içine girdiğim için çok şanslıydım. sen de lütfen boş kalmamaya çalış. kendine meşgaleler, işler çıkart. aklından o çıkmasa da, hiç zevk alamasan da sürekli gez. geçecek.

ağlama nöbetleri geçiyorum ilaç tedavisine başladım.kendimi iyi hissetmiyorum.çok umut bağladığı ilişkide ayrılık yaşayan arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız? ben yalnız yaşıyorum yalnızlık daha kötü etkiliyor farkındayım ama çarem yok .
bir de asla dönmez dediğiniz ve çok kötü ayrıldığınız bir erkek sizi eninde sonunda merak edip aradı mı?
arkadaşlar çok kötü ayrıldık benden nefrt ediyor her yerden engelliyim.sadece aylar sonra da olsa pişman olsun bana ulaşmaya çalışsın istiyorum ama Allah adına söz verdim asla açmayacağım o telefonu ve onun merak duygusunu gidermesine fırsat vermeyeceğim.döktüğüm gözyaşlarına uykusuz geçen günlerime ihanet etmeyeceğim.
sevgili hemcinslerim tecrübelerini benimle paylaşır mısnız?

1 yıllık ilişki ve ayrılık
Unutması atlatması 4 sene sürdü.
Geri döndü evet tekrar gitti keşke hiç dönmeseydi daha çabuk unuturdum.

Şu an nasılım. Sadece aptal gibi harcadığım yıllarıma acıyorum.
Siz benden akıllı olun değmez hem de hiç.
Elbette ayrılığı yaşayın ama abartmayın.

Canım o bırak aramayı evlenerek kendine sıfırdan bir hayat kurmusken, niye acılar sana kalsın, sen de bırak hatıraları anıları, onune bak
Bilemiyorum, denedim, bakmak istedim önüme ama hala onun bıraktığı haldeyim.Hiç değişmedim. Hayat, zaman ve şartlar ve insanlar değişti; ben değişemedim. Onu katiyen hatırlamıyorum özlemiyorum, ilgilenmiyorum hatta hayatımda yeni biri olsun istiyorum ama olmuyor işte.

Bilemiyorum, denedim, bakmak istedim önüme ama hala onun bıraktığı haldeyim.Hiç değişmedim. Hayat, zaman ve şartlar ve insanlar değişti; ben değişemedim. Onu katiyen hatırlamıyorum özlemiyorum, ilgilenmiyorum hatta hayatımda yeni biri olsun istiyorum ama olmuyor işte.

Yarın sabah derın bır nefes alarak yeni bır gune, yeni bır hayatın baslangıcının ılk gunune uyandıgını dusunerek basla ne dersın? Beklemeyi bırak, hayatın akısına bırak kendini, inan bana hic beklemedıgın anda o kısı seni cabalamadan bulacak.

Ben esimden ayrildim güle oynaya ustelik minik bebegim vardi hemde.sen ne kadar sadece bu adama odakli bir hayat yasiyorsun.kendi hayatin cevren yok mu senin?
Istemiyorum demis gitmis.iliskiler baslar ve bitebilir.iki taraf esit duygular hissetmeyebilir.
Uzulebilirsin
Ben dahil cok kiside uzulmustur.bir iliskim bittiginde muthis aci cekmistim 6 ay sonra geldiginde hadi leenn dedim kovdum
Yol gecen hanimiyim ben cani isterse gelsin istersr gitsin.kendini biraz farkli ugraslara ver.bu hallerine pisman olacaksin

Bravo sana sevgili freyahel

Yarın sabah derın bır nefes alarak yeni bır gune, yeni bır hayatın baslangıcının ılk gunune uyandıgını dusunerek basla ne dersın? Beklemeyi bırak, hayatın akısına bırak kendini, inan bana hic beklemedıgın anda o kısı seni cabalamadan bulacak.
Teşekkür ederim güzel önerileriniz için.Ben fazlasıyla pesimist ve hayattan umudu kalmamış bir insanım, dedikleriniz benim için yapması çok zor şeyler. Belki yarın hemen olmaz ama hayatımın yönünü biraz daha belirledikten sonra yapcağım ilk şey bu olacak inşallah.

Donmese keske. Cunku bende acmam asla katta demistim ama yine acmistim yine kanmistim. Soruna cevap olarakta evet max 3 ay icinde geri doner. Ama ozlediginden sevdiginden degil tekrar gelip hayatinin icine edip gitmek icin. Kendi egosu icin, onu hala sevdigini bildigi icin yada kimseyi bulamadigi icin İzin verme sakin cantada keklik olma

Teşekkür ederim güzel önerileriniz için.Ben fazlasıyla pesimist ve hayattan umudu kalmamış bir insanım, dedikleriniz benim için yapması çok zor şeyler. Belki yarın hemen olmaz ama hayatımın yönünü biraz daha belirledikten sonra yapcağım ilk şey bu olacak inşallah.

Nıye canım benım? Nedir senin bu kadar umudunu yitirten?

Ben, her sabaha bugun yeni bir gun yeni bir sans diye uyanıyorum, cok sukur ki saglıklıyım gerisi hersey hallolur diyorum, cok gucluyum sanslıyım dıyorum ve inan bana hayatımda cok olumsuzluklar ben de yasadım.

Yeni insanlarla tanışın.Kursa falan gidemez misiniz? Dans kursu falan mesela,şu ara dikkatinizi dağıtsanız çok iyi olacak. sürekli buraya konu açarak dikkatinizi dağıtamazsınız

Bi insana bu kadar bağlanmak hıc normal degıl insanlar çocuklarını aılelerını kaybedıyor evlılıkler bıtıyor Allah’ın gücüne gıder öle bı dert verırkı bunu hatırlamazsın bıle

Nıye canım benım? Nedir senin bu kadar umudunu yitirten?

Ben, her sabaha bugun yeni bir gun yeni bir sans diye uyanıyorum, cok sukur ki saglıklıyım gerisi hersey hallolur diyorum, cok gucluyum sanslıyım dıyorum ve inan bana hayatımda cok olumsuzluklar ben de yasadım.
Bilemiyorum, benim küçüklükten beri en büyük korkum yalnız kalmaktı şimdi neredeyse yapayalnız kaldım. Hayatımda kime yakın hissettiysem hep beni aşağıladılar, küçük gördüler, ezik gördüler. Babam da küçüklüğümden beri aşağılar. Karşıma da beni sevecek kimse çıkmadı bilirsiniz işte hep başka şeyler amaçlayan kendi zevklerini düşünen, 5 gr değer vermeyen insanlar çıktı ve ben sevilmemekten yoruldum. Elele tutuşan sevgilileri, parmağında tek taşıyla gezen kızları, sosyal medyada düğün fotoğraflarını ve yaşıtım kızların evlilik haberlerini alıp bebekli fotoğraflarını görünce bilemediğim bir sebepten sevilmeyi hak etmediğimi düşünüyorum, üzülüyorum.Hayatta hep yalnızbaşıma kalacağımı düşünüyorum.Bunu diğer konulara da yazdım aslında. Hayatta da çok beceriksiz bir insanım sorunlar karşısında elim ayağıma tutuşur, güçlü değilim.Sert görünürüm kimse kolay yaklaşamaz ama kimse bilmez en ufak şeyde ağlayıveririm.Bunların üzerine geleceğimin belirsizliği, ne yapacağımı bilemeyişim, yalnızlığım ve beceriksizliğim gelince haliyle korkuyorum ve hayattan bir umudum kalmıyor.

İlginiz için teşekkür ederim. Uzun zamandır kimseye anlatamadığım şeyleri paylaşmama vesile oldunuz. :)

ne yaptın çimen? ne zamandır aramıyorsun onu?
bence bu çok önemli. aramadıkça özgüvenin yerine gelecek çünkü.

Eğer hiç arayıp görüşmeye çalışmazsanız yani bittiğini kabul ederseniz ilk bir ay çok acı cekersiniz, belki sürekli ağlarsınız. Sonra yavaş yavaş hayata karışır yine gülmeye mutlu olmaya başlarsınız. Belki birkaç ay sonra biri çıkar karşınıza belli mi olur? Ama tamamen içinizden söküp atmak biraz daha uzun, benim kızgınlığım neredeyse 1 yıl sürdü. Sonra zamanla kızgınlık sevgi heyecan hiç biri kalmıyor. Şimdi yolda görsem kafamı ceviririm.

ağlama nöbetleri geçiyorum ilaç tedavisine başladım.kendimi iyi hissetmiyorum.çok umut bağladığı ilişkide ayrılık yaşayan arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız? ben yalnız yaşıyorum yalnızlık daha kötü etkiliyor farkındayım ama çarem yok .
bir de asla dönmez dediğiniz ve çok kötü ayrıldığınız bir erkek sizi eninde sonunda merak edip aradı mı?
arkadaşlar çok kötü ayrıldık benden nefrt ediyor her yerden engelliyim.sadece aylar sonra da olsa pişman olsun bana ulaşmaya çalışsın istiyorum ama Allah adına söz verdim asla açmayacağım o telefonu ve onun merak duygusunu gidermesine fırsat vermeyeceğim.döktüğüm gözyaşlarına uykusuz geçen günlerime ihanet etmeyeceğim.

Bu ayrılık acısı malesef bi kaç günde geçmiyor. kişiden kişiye değişiyor tabi bazısı çabuk toparlanıyor. kendi adıma konuşursam yakında 5 ay oluyor biteli ve ben hala tam olarak toparlanmış sayılmam. ama ilk aylara göre daha iyim diye bilirim en azından olur olmaz yerde ağlama krizlerine girmiyorum. uykusuzluk problemim hala devam ediyor.
Bu dönemde ailemin ve yakın dostlarımın desteği çok faydası oldu bir de eğer işin varsa buda çok iyi çünkü ister istemez kafanı başka yere vermek zorundasın iş'tykene ve bu şekilde o kişiyi daha az düşünürsün.
Senin gibi bende ilk başlarda kabullenemiyordum ve döner diye umut ediyordum hep ve hergün gözüm telefondaydı. o beklenen msj gelmedikçe kendimi daha fazla hırpalıyordum. o yüzden sana tavsiyem, elinden geldikçe kabullenmeye bak ve döner diye ümüt etme. biliyorum zor ama inan böyle beklersen dönecek diye daha çok canın yanar kendimden biliyorum.
hayatta herşey mümkün yarın ne olacağı belli olmaz umarım yakında daha iyi hissetmeye başlarsın.

Kuyunun dibinde bişey yok tatlım ben eşimden önce bir ölüm eşiği gördüm kanullen gittiğini vazgeç kaderini kabullen.

Donmese keske. Cunku bende acmam asla katta demistim ama yine acmistim yine kanmistim. Soruna cevap olarakta evet max 3 ay icinde geri doner. Ama ozlediginden sevdiginden degil tekrar gelip hayatinin icine edip gitmek icin. Kendi egosu icin, onu hala sevdigini bildigi icin yada kimseyi bulamadigi icin İzin verme sakin cantada keklik olma
Çok kötü bir şekilde ayrılık olmuş olsa bu böyle mi gerçekten😢?

Back
X