- 28 Mart 2015
- 75
- 16
- 31
- Konu Sahibi rose noire
Slm oncelikle ben yeniyim aranizda ama konudan belli durumum aslinda cok kotuyum napacagim onuda bilmiyorum ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayağı karışık olmuş.Ozur biraz uzun ve karisik oldu
ne yapacağız peki bu durumda:)Evet ole oldu ya anlatmakta ii dglim bn dinlemekte iyiyimdir
iyi biri derken ???Ya bilmiyorum cok kotuyum hic bole olmamistim bn ona gercekten cok deger veriyorum ama o dort kiZLA OLE COK YAKİSİKLİ falan dgil hatta tipsuz ama gercekten ii biri
4 kişiyle çıkması falan . adam doyumsuz bundan bir cacık olmazNasil anlatabilirim bilmiyorum biz 4 senedir tanisyoruz onnla ama bz sadece alti ay ciktik sonra adimiz sevgili olmadn ole konustuk hayatimiza kimseyi almadik birbirimizin hep yaninda olduk ama sonra degisti birden dort kizla bi anda cikmaya bana kotu davranmaya basladi ben baslarda ondan hislanmiyordum bile ama 5ayonce cok kotuydum o gun sirf bnm yanimda kaldi bnmle agladi bni mutlu etmeye falan calisti falan ole yeni yeni bn seeye basladim bu kez o degisti dunde tamamen sildi bni
Bu tipsizlerde ne var anlamadim 5 kızı birden ayarlamış. Tipsizde neyine kapildiniz yaYa bilmiyorum cok kotuyum hic bole olmamistim bn ona gercekten cok deger veriyorum ama o dort kiZLA OLE COK YAKİSİKLİ falan dgil hatta tipsuz ama gercekten ii biri
kaç yaşındasın tatlım sen ?İle bakinca evet kotu gorunuyo ama iyi biri o artik bni sevmiyormu acaba
He he cok seviyo seni sevgilin yazi tura atiyo tura gelirse diger 2 kiz yazi gelirse diger 2 si dik gelirse sen seviyo emin olabilirsinİle bakinca evet kotu gorunuyo ama iyi biri o artik bni sevmiyormu acaba