- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Kızlar bugün kendimden korktumo kadar dibe battim umutsuzlastim ki intiharı bile dusunecektim neredeyse...
İki buçuk ay önce sevgilim beni "ben evlendim artık sen de kendine bir yol çiz" diyerek terketti... 1bucuk yıl sürmüştü sevgililigimiz ve o kadar iyiydi ki, daha çok seven taraf oydu. Hep alttan alan gormeden duramayan oydu, işyerine surpizler yapardı herkes bize imrenerek bakardı herkes beni ne kadar sevdiğinden, beni gördüğünde gözlerinin içi parladigndan bahsederdi...
O bile beni boyle bırakip gittiyse herkes gider düşüncesi hakim oldu bende ve bu dusunceden kurtulamıyorum. Anneme babama bile şüpheyle yaklaşıyorum herkes beni terk edecekmiş gibi geliyor. Yeni kişilerle tanisamiyorum yeni bir ilişkiden odum kopuyor aynı şeyleri yaşayacağım diye.
Ne yapicam ben?
Ailesinin bir kızdan bahsettigini biliyordum ama ailesini ikna edeceğini söylüyorduEvlenene kadar haberiniz yok muydu hayatında biri olduğundan?
Hayır ama oğlanı kaybedicez bu gidişle diyip parasal sıkıntıda olmalarına rağmen arsalarini satıp apar topar nikah kiydirmislar.Evlendim diyerek nasıl terkediyor. Nişanlılık sürecinde de mi sizinle berabermiş ?
Evet ben hala sevgiliyiz sanıyordumnasıl yani sevgiliyken mi ben evlendim dedi
25 yaşında, ailesi bir turlu razı olmadı sonra onu da ikna etmişler beni kötüleyip duruyorlardı vazgeçirmek için zaten, inandı demek ki o dasonunda. Ama o kadar içim yanıyor ki hâlâ... ToparlanamadimÇok saçma. Bu zaman da kim kimi zorla evlendirebilir yahu, kaldı mi öyle şeyler ?
Kaç yaşında ki bu adam ?
Yok ortak arkadaşımız var onun yakın arkadaşını tanıyordum, nisanlanacagini o da yeni öğrenmişti "ailesi böyle bi karar verdiyse onun yapacak pek biseyi yok" demişti."Ben evlendim" yazip
"Ben evliydim" diye okunacak olabilirmi ?? ?
Yok ortak arkadaşımız var onun yakın arkadaşını tanıyordum, nisanlanacagini o da yeni öğrenmişti "ailesi böyle bi karar verdiyse onun yapacak pek biseyi yok" demişti.
Aslında baştan beri yanlış bi ilişkiydi ama sevgisine kandim, aşiretler zaten sanırım, büyükler ne dese o olur çocuklara fikri sorulmaz falan... Ama bu adam okumuş mühendis olmuş guya,bi kendi kararını savunamadı ben bu kızı seviyorum evlenicem diyemedi ... Hadi bana acimadi da diğer kıza da mı acimadi, anasının evine gelin adı altinda hizmetçi olarak getirttiler köyden kızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?