Ayrılık travması

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
Kızlar bana dua edin lütfen psikolojim çok bozuk biran önce toparlanayim artık bugün kendimden korktum o kadar dibe battim umutsuzlastim ki intiharı bile dusunecektim neredeyse...
İki buçuk ay önce sevgilim beni "ben evlendim artık sen de kendine bir yol çiz" diyerek terketti... 1bucuk yıl sürmüştü sevgililigimiz ve o kadar iyiydi ki, daha çok seven taraf oydu. Hep alttan alan gormeden duramayan oydu, işyerine surpizler yapardı herkes bize imrenerek bakardı herkes beni ne kadar sevdiğinden, beni gördüğünde gözlerinin içi parladigndan bahsederdi...
O bile beni boyle bırakip gittiyse herkes gider düşüncesi hakim oldu bende ve bu dusunceden kurtulamıyorum. Anneme babama bile şüpheyle yaklaşıyorum herkes beni terk edecekmiş gibi geliyor. Yeni kişilerle tanisamiyorum yeni bir ilişkiden odum kopuyor aynı şeyleri yaşayacağım diye.

Ne yapicam ben?

Son düzenleme:
ben evlendim mi. oha.

bende kaybetme korkusunu yoğun yaşarım. ya da daha doğrusu yalnız kalmaktan çok korkuyorum.

tavsiye veremicem maalesef

Evlenene kadar haberiniz yok muydu hayatında biri olduğundan?

Nasil ya ? Biraz daha detay vermeniz mumkun mu ? Sizleyken baskasi ile de mi gorusmus

Evlendim diyerek nasıl terkediyor. Nişanlılık sürecinde de mi sizinle berabermiş ?

Ailesinin onu evlendirmek istediği biri vardı, o da beni söylemişti ailesine. Onların istediği kişiyle değil benimle evlenmek istediğini söylemişti. Bir kaç ay problem yaşıyorduk o ailesiyle kavga ediyor beni kabuk ettiremiyor diye bizim aramız da gerilmisti. Bir ay hiç gorusmedik sonra ben yazdım böyle yapamiyorum diye,bana evlendiğini söyledi. İmam nikahı kıymışlar. Yakı da dugun olcakmis.Apar topar ikna edip ev lendirmisler oğullarını kaybetmemek için. ..

Çok saçma. Bu zaman da kim kimi zorla evlendirebilir yahu, kaldı mi öyle şeyler ?

Kaç yaşında ki bu adam ?

Evlenene kadar haberiniz yok muydu hayatında biri olduğundan?
Ailesinin bir kızdan bahsettigini biliyordum ama ailesini ikna edeceğini söylüyordu

Evlendim diyerek nasıl terkediyor. Nişanlılık sürecinde de mi sizinle berabermiş ?
Hayır ama oğlanı kaybedicez bu gidişle diyip parasal sıkıntıda olmalarına rağmen arsalarini satıp apar topar nikah kiydirmislar.
Gerçi oğullarını da bi şekilde ikna etmişler ki ses çıkarmamıs...yoksa ne olursa olsun beni gerçekten seviyorsa vazgecemezdi... Oğullarını nasıl ikna ettilerse beni de etselerdi keşke...

nasıl yani sevgiliyken mi ben evlendim dedi
Evet ben hala sevgiliyiz sanıyordum

Çok saçma. Bu zaman da kim kimi zorla evlendirebilir yahu, kaldı mi öyle şeyler ?

Kaç yaşında ki bu adam ?
25 yaşında, ailesi bir turlu razı olmadı sonra onu da ikna etmişler beni kötüleyip duruyorlardı vazgeçirmek için zaten, inandı demek ki o dasonunda. Ama o kadar içim yanıyor ki hâlâ... Toparlanamadim

Ama bu adamda karakter yokmuş ki moral vermek için söylemiyorum bunu size yaşadığınız kötü ama cidden bu kadar karaktersiz bir insanla siz evlense idiniz? Gercekten verilmiş sadakanız varmış, anası istiyor diye sevgilisi olduğu halde gidip başka bir kadınla evlenen, adam değilmiş zaten.

Sizi de Allah kurtarmış

Üffff ne pislik, yalancı, karaktersiz biriymiş.Sadaka ver kurtulduğun için.Evlensen ömrün yalanla geçicekmiş demek ki..Bu herif belliki ayrangönüllü, kaypak biri.Yani ondan ne köy olur ne kasaba..Ömrü kıvırmakla geçicek yılan gibiEmin ol böyle biriyle mutsuz olmaktansa, yalnız mutsuz olmak bin kat iyidir.Diğer kıza da yazık..Ne günahı varsa artık

O halde siz de yolunuza bakacaksınız artik yapcak bisey yok. Sizin de soylediginiz gibi gerçekten sevseydi ikna olmazdi. Demek onun da işine gelmiş.

Bu saatten sonra olurda pişman olur dönmek isterse güçlü olmalı ve asla taviz vermemlisiniz. Birden kendinizi çok büyük yanlışlar içinde bulabilirsiniz. Ki yarın öbürgün evlilik monotonlastiginda 'beni zorla evlendirdiler, seni umutamadim' gibi bi kozu kullanmak isteyebilir. Güçlü durmalısiniz.

Bu adam artik evli. Üzerine bi çizik atıp, hayatınıza devam etmekten başka çareniz yok.

Demek ki evli olsaydiniz da yine ailesi bir şekilde onu istediği gibi ikna eder, oynatirdi..
Ağır bir durum biliyorum.
Ama ölüme bile alışıyor insanoğlu,
ınan bu günleri yasamamis gibi olursun..

Evet Allah kurtardı diyorum bende ve diğer kıza da aciyorum. Bir de köyden akraba, hafız bi kız, yazık belki de hiç bilmicek nasıl biriyle evlendigini...
Ama ben zaten normalde de zor güvenen biriyiim, şimdi iyice dibe battim. Çok kötüyüm çok. bi de mesajla yolladı o yazıyı, evlendim diye. Aradım acmadi, yuzyuze konuşalım inanmıyorum dedim hayır dedi. Bir mesajla bitti. İki hafta yataktan cikamadim ağlamaktan perişan oldum, antidepresanla anca hayata donebildim ama gelecek korkularım başladı şimdi de

"Ben evlendim" yazip
"Ben evliydim" diye okunacak olabilirmi ?? ?
Yok ortak arkadaşımız var onun yakın arkadaşını tanıyordum, nisanlanacagini o da yeni öğrenmişti "ailesi böyle bi karar verdiyse onun yapacak pek biseyi yok" demişti.
Aslında baştan beri yanlış bi ilişkiydi ama sevgisine kandim, aşiretler zaten sanırım, büyükler ne dese o olur çocuklara fikri sorulmaz falan... Ama bu adam okumuş mühendis olmuş guya,bi kendi kararını savunamadı ben bu kızı seviyorum evlenicem diyemedi ... Hadi bana acimadi da diğer kıza da mı acimadi, anasının evine gelin adı altinda hizmetçi olarak getirttiler köyden kızı...

Bence sen kurban falan kes..
Böyle zorba bi aileye gelin gitmediğin, böyle vasıfsız bi adama eş olmadığın için yat kalk dua et.

Evlenseydin ne olacaktı. Bu aile size asla huzur vermezdi. Bu adam da zaten kendi kararlarını bile alamayan bi bireyken sana asla arka çıkmazdı. Gelen vurur giden vurur, hayatın zehir olurdu.

Ailesinin istediği kızla mı evlenmiş?
Eğer oyle ise sevinmeniz lazım ana kuzusu bir insanla zaten yurutemezdiniz illa ki bi yerden kopuk verirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…