Ahah azcik kayın yana bakım :) unutursun, unutursun ama için yana yana.. ama unutursun arkadaş bunu böyle bil! :) Her aci bir gün geçer biter. İnsanoglu nankordur çabuk unutur, unutmaya programlidir sen de unutucaksin şimdi değilse bir gün
Vakti zamanında ben de deliler gibi aşık oldum. Deli gibi sevdim en son uc sene once gordum onu bana ihanetin, acının, yalanların her şeyin en kötüsünü yaşattı. Valla şimdi de diyorum e aptal kafam mazoşist misin nesin ne işin vardı bunla

oldu işte bir kere. Ara ara mesajlasirdik, tam koparamamistik. Ama sonra koptu o sey bir şekilde ben kopardim. Sonra bir adam geldi böyle zaten yanıbaşımdaymis ne bilim böyle minnos bir bey olduğunu . Değer görmeyi, saygıyı huzuru onda görüyorum şuan. Cok farkli bir şeymiş aslında sevgi denilen mahlukat şimdi anladım. Sevgi tek bir bedende değil de iki beden de can bulunca yeseriyormus. Neyse çok girmeyeyim oralara da. Ben o benim eskisini hergün facelerden instalardan takip ederdim. Sevgilisine hediye almis vay hain bana bir güzel söz dememistin derdim kendime, cok ağladım evinin onunde dolanirdim hep. Uc dort sene önce olan olaylardi bunlar. Bak şimdi nasıl serin kanlı anlatıyorum, ve son durum ne. Yani unutursun arkadaşım unutursun :))