Ayrılık... Unutabilecek miyim?

Once iyi şeyler hatirlaniyor.
"Melankoli dönemi"

Sonra ne yapıyorla kafa bozup geçmişi değil bugünü kurcalamalar.
"Stalk dönemi"

Bi süre sonra sadece kötü şeyler.
"Allah onu kahretsin dönemi"

Sonra iyi kötü birbirine karışıyor.
"Yüzünü bile tam hatırlayamiyorum mu yaw dönemi"

Daha da sonra ara ara yine sadece iyi şeyler hatirlaniyor.
"Neyse ya yaşandı bitti dönemi"

Ve en son.. yine mutlu ve iyi oldukça
"Ya öyle biri vardı napıyor acaba aman neyse dönemi"

Zamana bırakın.. ağlayın üzülün.. ama yeter ki abartmayin.. hayat bu.. kısa..

ne demişler, kaybedince daha çok seveceksin. ama önce alevlenip sonra sönecek başka kuralı yok merak etme.

Unutursunuz.. ama kendinizi motive edicek şeyler yapın.. şu hayatta kabuk bağlamıycak tek yara evlat acısı diye düşünüyorum.. geri kalan kim varsa unutuluyo veya alışılıyo..

ben 1,5 aydır üzülüyorum. uykumdan uyandım bi ara, saat sabahın 6sı olmuş hala daha dalamadım uykuya düşünmekten. bazen geceleri uykum kaçıyo bazen de böyle gecenin ortasında. ama geçeceğini biliyorum, tek güzel olan şey o

Çok da güzel ayrılınıyor , ben de en son öyle ayrıldım...
Öyle durumlar var ki gurur meselesi, insan sevse bile gururundan vaz geçmemeli.
Sen seviyorsundur, hakaret edilmiştir,aldatılmışsındır(örnek veriyorum) ayrılırsın elbette. Ama iki kişş de aşkından ölürken nasıl oluyor diyorum sadece..

O kadar çok kötülük yaptıki anlatsam hala mı düşünüyorsun diye yüzüme tükürürsünüz iftira bile attı ama beş yılımız her anı her güzel anısı peşimi bırakmıyor aşık değilim sanıyordum özlem diye bir duygu varmış meğer gururumu geçemem artık
Kendin için en doğru karar o zaman. Alışacaksın. Şimdi biraz alışkanlıklar da var.

Bu durumda bitmesi gerçekten iyi olmuş , hayatınızda böyle biri oldukça ne kadar mutlu olabilirsiniz ki ? Zamanla her şey geçiyor inanki.
Barışmayı aklımdan bile geçirmiyorum sadece unutmak istiyorum

Geçicek inanıyorum. Elbet hatırlıcaz anıları ama ağlamıcaz sadece hatırlayıp geçicez hatta başkalarını sevicez hayat kurucaz şimdi hiç geçmeyecek gibi geliyor ama zamanla azalıp bitecek Allah ın izniyle
Severiz değil mi o güzel duyguları tekrar yaşarız. Amin amin amin

Once iyi şeyler hatirlaniyor.
"Melankoli dönemi"

Sonra ne yapıyorla kafa bozup geçmişi değil bugünü kurcalamalar.
"Stalk dönemi"

Bi süre sonra sadece kötü şeyler.
"Allah onu kahretsin dönemi"

Sonra iyi kötü birbirine karışıyor.
"Yüzünü bile tam hatırlayamiyorum mu yaw dönemi"

Daha da sonra ara ara yine sadece iyi şeyler hatirlaniyor.
"Neyse ya yaşandı bitti dönemi"

Ve en son.. yine mutlu ve iyi oldukça
"Ya öyle biri vardı napıyor acaba aman neyse dönemi"

Zamana bırakın.. ağlayın üzülün.. ama yeter ki abartmayin.. hayat bu.. kısa..
Daha en başındayım galiba. Haklısınız abartmadan sessizce geçirmeye çalışıyorum

ne demişler, kaybedince daha çok seveceksin. ama önce alevlenip sonra sönecek başka kuralı yok merak etme.
Hep az sevenin ben olduğumu düşünürdüm o beni daha çok önemser üstüme titrerdi ayrılık acısımı yoksa sevgimin derecesini daha iyi almamam mı anlayamıyorum tek istediğim şuan bu alevin sönmesi

ben 1,5 aydır üzülüyorum. uykumdan uyandım bi ara, saat sabahın 6sı olmuş hala daha dalamadım uykuya düşünmekten. bazen geceleri uykum kaçıyo bazen de böyle gecenin ortasında. ama geçeceğini biliyorum, tek güzel olan şey o
Aynılarını yaşıyorum bunlara ek rüyalarımda hayallerimde hep hesap sorup veda ediyorum yarım bırakılmışlık ne kötü

Sen seviyorsundur, hakaret edilmiştir,aldatılmışsındır(örnek veriyorum) ayrılırsın elbette. Ama iki kişş de aşkından ölürken nasıl oluyor diyorum sadece..
Şöyle ki be sevdiğine adım gibi eminim ben ayrılıktan sonra daha çok anladım sevdiğimi yada acı bilmiyorum problemleri çözemiyordu psikolog önerdim başta tamam dedi sonra gururuna onuda yediremedi başkalarının dolduruşuna geldi çok ağladı kapıma gelip çok aşığım dedi ama düzelemedi geçinemeyip bitirdik sonrası zaten malum

Kendin için en doğru karar o zaman. Alışacaksın. Şimdi biraz alışkanlıklar da var.
Evet çok fazla var bir koku bir film karesi r söz hatırlatan birdünya şey. Bir olay olsa elim telefona gidiyor ona anlatmak için sonra artık hayatımda olmadığını anımsıyorum içim sızlıyor terimini yaşıyorum adeta

Uzun zaman once nasil unuturumun kitabini yazacak durumdaydim. Olurmu olmazmi ne olur ne bitir dusunurken bu gun yepyeni bir hayat var onunde. Zor oluyor bunu kabul ediyorum ama unutuyorsun. Yeniden daha cok bile sevebiliuorsun. Yaşada nasil oluyor gör.

Evet çok fazla var bir koku bir film karesi r söz hatırlatan birdünya şey. Bir olay olsa elim telefona gidiyor ona anlatmak için sonra artık hayatımda olmadığını anımsıyorum içim sızlıyor terimini yaşıyorum adeta
Anlıyorum. İnsanoğlu neye alışmıyor ki? İyi anları değil neden ayrıldığını düşün ve onunla konuşmak istediğinde bir sayfaya yaz içinden gelenleri sonra onu yak..

Şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki onsuz nasıl yapacağım diye düşünüyorsun. Alışkanlıkta var tabi. Klasik olacak ama zaman o kadar iyi bir ilaç ki sende yaşadıkça anlayacaksın. Bende sen gibi çok sevdiğim değer verdiğim birinden ayrılmıştım. İşin kötü yanı aynı işte çalışıyor olmamızdı .Her gün görüyorsun . O kadar çok ağladım ki zor günler atlattım ki dönüp bakınca bunları yaşayan ben değilim heralde diyorum. o çok sevdiğim kişi aynı işdeki bir kızla sözlendi önümüzdeki sene de evleniyorlar. Yüzüklerini ,söz elbisesini ,ayakkabısını, söz tepsilerini hatta kızın o gün giyeceği iç çamaşırının resmini bile gördüm. İlk duyduğumda elbet ki üzüldüm. Konu açmıştım bu konuyla alakalı zaten kızla 1 aydır tanışıyorlardı benimleyse 1.5 -2 senelik bir ilişkimiz vardı.Şuan diyorum ki iyi ki onunla bir ilişki yaşamışım ama biz onunla iyi ki olmamışız diyorum. Ben onunla bir ömür geçiremezdim. Hayatımda şuan onu istemiyorum zaten. Çok dengesiz , anlaşılması zor bir insandı.Saygı adına hiçbirşey yoktu.Ondan daha iyileri mutlaka var . Daha iyi si daha çok seveni daha çok seni anlayacak biri. Sana tavsiyem sabır dile Allah'tan ben öyle yapıyordum. Allah 'a bana sabır vermesi için dua ediyordum. Hayatıma kimseyi almadım ondan sonra artık bende hayatıma almak istemiyorum . sebebi ise hedeflerim var o hedeflerim olduktan sonra hayatıma birini almayı düşünüyorum nasip belli olmaz sonuçta . Kendine şey diyebilirsin bir gün bende mutlu olacağım . Hayatımda bana gerçekten değer veren biri çıkacak diyerek.

Back
X