Ayrılık vakti geldi.

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Eski konularımdan bilirsiniz. İstanbula gidiyorum. Ve eski sevgilimle bütün bağlarım kopuyor. Kaç yıllık bir ilişki. Evliliğin eşiğinden dönmüştük. Bir müddet konuşmadık, sonra ise barışıp normal iletişimimize başlamıştık. O sanırım tüm eski defterleri kapatmış. Ben de öyle ama bir burukluk var içimde. Kalbimin bir parçasını burda bırakıcam gibi hissediyorum. Ona da veda etmeyi düşünmüyorum. Bir daha hiç görmeyeceğim diye bir iç sızısı yaşamaya başladım ama. Size de burda dertleneyim dedim.

Belki görüp daha cok dertlenecektiniz..
Bize kötü gelen her olayda bir hayir vardir.
Insallah iyi insanlarla karsilasir eskiyi unutursunuz..

Sana şunu diyim ayni duyguları yaşadım sonra karşıma eşim çıktı çok kısa bir zamanda evlendim 7 yıl boyunca da her gün sukrettim. Bir sayfa kapandı mi istediğin kadar aç eskisi gibi olmuyor. Harika bir kişi karşına çıkar inşallah ve iyi ki bitmiş dersin. Şuan düşünmemen mümkün değil. Sadece zaman gerekiyor...

Sana şunu diyim ayni duyguları yaşadım sonra karşıma eşim çıktı çok kısa bir zamanda evlendim 7 yıl boyunca da her gün sukrettim. Bir sayfa kapandı mi istediğin kadar aç eskisi gibi olmuyor. Harika bir kişi karşına çıkar inşallah ve iyi ki bitmiş dersin. Şuan düşünmemen mümkün değil. Sadece zaman gerekiyor...
Aynen bende katılıyorum. Şimdiki acınız inanınki ilerde şükür sebebi olacak...
Şimdiden geleceği düşünüp rahatlamazsın bunuda biliyorum ama gerçekten geçecek zamann

Belki görüp daha cok dertlenecektiniz..
Bize kötü gelen her olayda bir hayir vardir.
Insallah iyi insanlarla karsilasir eskiyi unutursunuz..
Ben zaten bir daha onu görmeyeyim diye şehir değişikliği yapıyorum. Çünkü çok olaylar oldu. Ben çok yıprandım. Ama dediğim gibi kalbim ağrıyor sanki. Bir parçamı burda bırakıyorum gibi. Değişik bir his.

Ben zaten bir daha onu görmeyeyim diye şehir değişikliği yapıyorum. Çünkü çok olaylar oldu. Ben çok yıprandım. Ama dediğim gibi kalbim ağrıyor sanki. Bir parçamı burda bırakıyorum gibi. Değişik bir his.
Haklisiniz çok iyi anliyorum sizi..hayat hep güzellikler cikarsin karsiniza

Benzer durum yaşadım , tüm hayatım değişti senin gibi ama hayatımın aşkı ile tanıştım mart ta 6. Yıllık evli olacağız :KK39: Ağustos ta da oğlumuz 4 yaşında olacak :anne: Değişim iyidir. Herşeyin gönlünce olması dileğiyle

Back
X