Görüştüğünde sakın yalvarma. Hatalarını anladığını ve düzeltmek istediğini, sevdiğini söyle. Geri çekil. Sakın ısrar etme o zaman tamamen biter. Bende aynı durumdayım benimki 2 ay sonra gelecek üstelik. Nasip kısmet ne diyelim hataları zamanında yapmayacaktık. Şuan ancak onların özlemesi ve gelmesini beklemekten başka çaremiz yok.
Bende öyle normal bir ilişki yaşamayı bilmiyormuşum. oda usandı bıktı ve sevdiğini ama benim tavırlarım yüzünden kendini yetersiz hissettiğini söyledi bitirdi. şuan yurtdısında dönmesini beklemekten baska care yok belki de hiçbir şey eskisi olmaz kabullenmeliyiz. sevgileri gerçekse dönüp dolaşıp bize gelirler zaten. şuan yalnız kalmaya ve kafalarını dinlemeye, özlemi hissetmeye ihtiyaçları var yenidendediğim gibi çok deneyimsizim. 3 yıl aklım nerdeydi inanın bilmiyorum gözümdeki perde kalktı onu kaybetme korkusuyla.
Daha önceki konumda ayrilip ayrilmadigimizi anlamadığımı söylemiştim. Erkek arkadaşımı aradım ve artık kafasinda bitirdiğini söyledi. Bir daha trip atmayacağımı onu sikmayacagimi söylesem de artık güvenemiyorum dedi. Engelledi beni kararım kesin dedi. Inanın o zaman kafama dank etti ben ne yaptım diye. Şimdi çok üzgünüm yüzyüze görüşmek istediğimi söyledim bayramdan sonra görüşeceğiz ne söylemem gerekiyor ne yapmalıyım tekrar kazanmak için?
Ilişkim 3 senelikti ve benim gereksiz triplerim,kısıtlamalarım, kız arkadaşlarıyla uzaklaştırmalarım had safhadaydı. Bunlara rağmen ayrılalım dediğimde hep gitme diyen taraf o olmuştu, ilişkinin bitmeyeceğine çok inanmıştım. Ailesi aileleri tanıştırmak istediklerini söylediklerinde olur dedim ama plan yapmadık, söz yapalım dediler bahane buldum.Evlerine davet ettiler gitmedim. Herşeyi etraflıca düşününce çok gitmişim üstüne diyorum, yemek yiyemez oldum. Fazla naz gerçekten aşık usandiriyormus...
brenda chenowith 3. yıl dönümümüz geçtiğimiz aydı. Çiçek almış kutlayalım yemeğe gidelim bu hafta içinde henüz maaşım yatmadı dedi.(ise yeni basladi) O sıralarda sürekli kavga ediyorduk ve kırıcı olduğu için (ayrilik konusunu aciyordu) onu hiç ozlemedigimi söyledim. O anki üzüntüsünü suratında gördüm. Konuşup hallettik ama yine onu boğmaya başladım. Kızlarla samimi olma gerekmedikçe konuşma gibi. Sonrasında da eskisi kadar aramadigindan kavga çıkartıp engelledim. Aradi acmadim.Yine düzeliriz derken butun fotoğraflarımızı sildi bir hafta sonra. Ben konuşmak isteyince engelledi.Baska bir numaradan arayınca buluşma ayarladım ama değişeceğime inanmadığını söylüyor. Whatsapptan takipteyim çevrimiçi sadece benle konuşurken uzun süre bekliyordu şimdi neden cevrimici diye düşünmekten kendi kendimi yiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?