• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık. Yardiiiiim!!

Ne yapmaliyim sizce
Canim sen ona ne desen de o simdi istedigine inanicak haksiz duruma dusmemek icin.
Birlkte olsaniz bile en ufak biseyde yine bitirmeye getiricek lafi ve devan etseniz bile saglam bir sey olmiycak
Cunku kac kere kopmus baksana ?
Ablalarim demisti dersin.

ya bu ne laçkalık hakketen yaa.. başım döndü kimin eli kimin cebinde belli değil.. arkadaşın sana ayarlamaya çalıştığı biriyle sevgili oluyor sonra sen sevgilini o adamla tanıştırıyosun falan peki niye onların bu kadar samimi olmasına izin verdiniz.. öğrenince gururunun nasıl kırılacağı aptal yerine konmuş gibi hissedebileceği aklınıza gelmedi mi? bence hiiç daha üstelemeyin zannımca eski sevgiliniz sizden baya bi soğumuştur..

ya bu ne laçkalık hakketen yaa.. başım döndü kimin eli kimin cebinde belli değil.. arkadaşın sana ayarlamaya çalıştığı biriyle sevgili oluyor sonra sen sevgilini o adamla tanıştırıyosun falan peki niye onların bu kadar samimi olmasına izin verdiniz.. öğrenince gururunun nasıl kırılacağı aptal yerine konmuş gibi hissedebileceği aklınıza gelmedi mi? bence hiiç daha üstelemeyin zannımca eski sevgiliniz sizden baya bi soğumuştur..

Haklisiniz ama o kisiyle naber nasilsin gibisinden konuştuk ikimizde o anlamda düşünmedik zaten sadece olayi cok abarttilar biz o zaman aydina gitmeyi planliyorduk yazin aralarimiz bozulmasın dedik soylemedim oyle de bu zamana geldi ayrica bende eski sevgilimin gecmisindeki çoğu şeyi bilmiyorum ki

Canim sen ona ne desen de o simdi istedigine inanicak haksiz duruma dusmemek icin.
Birlkte olsaniz bile en ufak biseyde yine bitirmeye getiricek lafi ve devan etseniz bile saglam bir sey olmiycak
Cunku kac kere kopmus baksana ?
Ablalarim demisti dersin.

Zaten beni bir kere dinleseydi bence böyle olmazdi baskalarinin sozlerine daha cok bakiyor

busekarakan9bist: 38962296 .!.:
Zaten beni bir kere dinleseydi bence böyle olmazdi baskalarinin sozlerine daha cok bakiyor
Bu saatten sonra da bi cacık olmaz bu cocuktan. Araniz duzelse bile patlak verir. Yoluna bak uzulme daha cok cok cok gencsin be

1998 dogumlusunuz sanirim hatta 16 yasinda da sayilabilir. Derslerinize odaklanin cok calisin. 2 yil onceki dusuncelerin ile simdiki dusuncelerin bile ne kadar degismis. Bi 5 yil sonrasini dusun bir de genc arkadasim.Sıkıcı cumleler oldugunu biliyorum ama maalesef dogru.

1998 dogumlusunuz sanirim hatta 16 yasinda da sayilabilir. Derslerinize odaklanin cok calisin. 2 yil onceki dusuncelerin ile simdiki dusuncelerin bile ne kadar degismis. Bi 5 yil sonrasini dusun bir de genc arkadasim.Sıkıcı cumleler oldugunu biliyorum ama maalesef dogru.

haklisiniz hepsini biliyorum ama cok üzülüyorum

haklisiniz hepsini biliyorum ama cok üzülüyorum

Uzulmen cok normal hassas bir donemdesin yasin cok genc.Foruma katildigimda senin yasindaydim buyuyorsun ve fikirlerin gelisiyor. İnsanlari ayirt ediyorsun. Kimin eli kimin cebinde belli olmayan insanlari taktigin icin bi kac sene sonra pisman olacaksin gulup gececeksin hatta

yoluna bak ve bundan sonra hayatına senı eskıden bırısıyle konustun dıye yargılamayacak bırını al..:KK14::KK14:

Uzulmen cok normal hassas bir donemdesin yasin cok genc.Foruma katildigimda senin yasindaydim buyuyorsun ve fikirlerin gelisiyor. İnsanlari ayirt ediyorsun. Kimin eli kimin cebinde belli olmayan insanlari taktigin icin bi kac sene sonra pisman olacaksin gulup gececeksin hatta

insallah dediginiz gibi olur zaman ilaç derler ama bende pek işe yaramiyor 1,5 sene ayri kalmistik ama ne acilarim hafiflemisti nede sevgim bitmişti

bence bitireceği varmışta bu olay sos olmuş. sizinle konuşup niyetini öğrenmeye çalışmayan biri direk soğumayı seçiyorsa bırak yol alsın

Back
X