ayrilik

zorla yaz diyen mi var sana ? pis yorumlarini kendine sakla

Allah aşkına
beklediğiniz yorumlar nedir yahu?
o yazdıklarınızdan sonra, özellikle o cümleden sonra
ne bekliyordunuz?
vah vah dememizi mi?

bir de demişsiniz ki "evli biriyle oldum diye belki bana kızıyorsunuz"
bebeklerin "b"si umurunuzda değil, o kadar belli ki!!!

hadi herşeyi geçtim 1.cocgu aldırmanızı bile geçtim hata diyelim ama 2.ye nasıl hamile kalıp nasıl aldırıyorsunuz evli adamla ilişki yaşamayı biliyorsunuz evlerde gizli saklı buluşmayı biliyorsunuz korunmayı beceremiyorsunuz bir cana kıymak bu kadrmı kolay sizin yatın kalkın hamile kalıncada koşa koşa aldırın rezilliginiz diz boyu

Memlekette ne cok evli erkekle birlikte olan kadin varmis..

Tamam herkes hata yapabilir yinede sana cok kizdim cunku bile bile iliskiye devam etmissin. Ve su an mecbur oldugun icin ayrilmissin yoksa sen yine devam ederdin. En azindan bu sebeple ayrilabilirim diye sevinmen lazim eger yaptigin seyin yanlis oldugunu dusunseydin!

Hoslanmak istemeyen hoslanmaz! Sne bile bile hoslanip asik olmussun blabla bla

neden bu kadar iyrencsiniz? hic düşündun mu senin başına ya gelirse diye , yada kizinin ya kardeşinin? oyuzden kimseyle empati kurmadan boyle laflar yazmak kolay

Sen hiçbir şeyden haberi olmadan kocasının kirli donlarini yıkayan kahrını ceken o zavallı kadını hiç düşündün mü? Öldürdüğün 2 evladını düşündün mü? Pişman bile değilsin hala sevgi diye zirvaliyorsun. Layık olduğun hayatı yaşıyorsun. Mutluluklar dilerim saçma sapan hayatında :)

inşallah bir gun seninde başına gelir ozaman boyle yazdigin icin utanirsin .

Konuyu kapatıyorum çünkü malum benzer konularda olduğu gibi linç etmeye başlamışsınız, beddualar da peşinden gelmiş.

Konu sahibesi,
hayatta hiçbirşeyi kınamam, ayıplamam, insanoğlu beşer şaşar, sizde hata üstüne hata yapmışsınız, zaten yeterince acı çekiyorsunuzdur bir de ben laf edip incitmek istemem ammaaaa beddua etmeniz hoş olmadı.

Yorumcular,
sizde erkeklerin hıncını kadınlardan çıkarmayın, yaşanan tasvip edilecek birşey değil, bir başka kadının gözyaşları üzerine kurulan mutluluk mutluluk değildir, bu yüzyılda onca korunma yöntemi varken kürtajla doğum kontrol sağlamak mantıklı değil fakat erkekler baştan çıkarılmıyor, çıkartıyor, adamlara masum bebe muamelesi yapmayın, aldatan bizim erkeklerimiz, kimse aldatmalısın diye silah dayamıyor, valla zevkle yapıyorlar sonra da eşleri tarafından affediliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…