- 22 Kasım 2020
- 76
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi esinahmet2142
-
Sizce zayıflayınca geri döneyim mi ama çok da zoruma gitti bu yaptığı
Zayıflamamı çok istiyordu zaten balıketliydim 90 a çıkınca üzüldü belli etmemeye çalışsa da soğudu bu anlamda dedimdönüp ne diyeceksiniz zayıfladım geldim mi?
Evet önceden de balıketliydim çok üzüldü 20 kilo daha alınca okb ile çok uğraştı benle ailevi sorunlarım da vardı sana cidden tahammülüm kalmadı diyordu her yıl bi sorun hicbirsey icin çabalamıyorsun diyordu beni çok sevdi ama sanırım bıktı.ben kilo verip ona güçlü tarafımı tekrar göstermek istiyorum o yüzden dönmek istiyorum ama ilk defa bana sana hesap mı vericem demesi çok içime oturdutek sebep aldığınız kilo olmayabilir. 2 senedir okb ile uğraşıyormuşsunuz. belki sizin yeterince çabalamadığınızı düşündü, belki destek vermekten yoruldu.
genelde burada şunu dedi bunu dedi diye erkekleri çok yeriyoruz ancak onların da hayatlarında başedemedikleri bazı sıkıntılar olabilir.
yani tavrı ve söyleyişi yapıcı olmamış ama siz de sırf başkasıyla okey oynadı diye ayrılacak noktadaymışsınız, e bu da sağlıklı değil.
öncelikle kendiniz için hem psikolojik hem de fiziksel olarak toparlanın.
biten şeylerinde bu kadar peşinden koşmayın.
Evet önceden de balıketliydim çok üzüldü 20 kilo daha alınca okb ile çok uğraştı benle ailevi sorunlarım da vardı sana cidden tahammülüm kalmadı diyordu her yıl bi sorun hicbirsey icin çabalamıyorsun diyordu beni çok sevdi ama sanırım bıktı.ben kilo verip ona güçlü tarafımı tekrar göstermek istiyorum o yüzden dönmek istiyorum ama ilk defa bana sana hesap mı vericem demesi çok içime oturdu
Herseyimle ilgilenmiş birini kendi hatalarımla kaybettim geri kazanmak için uğraşmayayım mı?güçlü olmak kilo vermek demek değildir ki. milyonlarca insan kilo verip fazlasıyla geri alıyor. önemli olan sağlıklı ve dengeli bir yaşam kurabilmek. hepimizin hayatta çok çeşitli sorunları var ancak mücadele etme yöntemlerimiz de olmalı.
sizin mücadele etmeyi öğrenmeniz lazım.
olaya kilo olarak bakarsanız bir arpa boyu yol gidemezsiniz. sizden bu kadar yorulmuş bir insan için de çabalamayın.
anne-baba bile yeri geliyor çocuğuna daha fazla tahammül edemiiyor, yabancı birinin sürekli desteğini, yanımızda olmasını bekleyemeyiz.
belli ki tükenmiş size karşı hisleri. kendi yollarınıza bakın.
siz önce kendi hayatınızı düzlüğe çıkarın.
Kiloyu veririm ben ondan ayrıldım geri dönmeli miyim?Okb için gidiyor musunu bilmiyorum ama bence bi anda aldığınız 20 kilo için de bir psikoloğa gidin. Hatta önce bir tahlil yaptırın belki hormonlarınızda bir sıkıntı çıkmış ve ondan dolayı fazla kilo almış olabilirsiniz. Kilo vermek zor bi şey değil, yeter ki siz isteyin ve gerekli yerlere başvurun.
Herseyimle ilgilenmiş birini kendi hatalarımla kaybettim geri kazanmak için uğraşmayayım mı?
Siz beni anladınız o yüzden sizin cevaplarınız benim icin çok önemlibence okb tam burada devrede. önce tedavi olun derim.
Siz beni anladınız o yüzden sizin cevaplarınız benim icin çok önemli
Onu çok yordum ailevi sorunlarım da oldu iş hayatında başarısızlıklarım ölümler birsürü şey yaşadım ama hep yanımda oldu sabretti şimdi de hiç tahammülü kalmadı
Onu geri kazanmak istiyorum buna değer biri ama bıktığını da biliyorum
Beni sürekli uyardı kendini topla dedikçe saldım
Ayrılmadı da benden ben ayrıldım
3 gündür sesi çıkmıyor hicbiryerde üzüldü mü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?